Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 761
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
  • София-в сърцата на моите деца
Е, ама дайте да видим кой ви заплашва и с какво? Прозвуча ми съвсем несериозно.. LaughingТука сме се събрали да си обменяме мнения за филма и изведнъж ..хоп- заплахи, обиди и т.н., сякаш някой ще промени сюжетът на филма..Йок.Всичко се знае! Радвайте се на хубавият филм, хубавите актьори, пресрасните снимки от Истанбул , Кулата на Девицата, Босфора и красивите къщи..Не можем ли за това да пишем? Аз лично след филма "1001 нощи"  специално отидох в Истанбул , за да видя много от местата , които дават във филма. Каква по-хубава реклама от това? Ето това , дайте да обсъждаме.., а и дрехите са им прекрасни.. Peace

# 706
Невинната и неопитна Бихтер си говори със сестра си Пейкер:
-Знаеш ли,вчера Бехлюл май ми направи предложение...
-Как така „ май”?
-Ами каза ми:”според мен вече е време да приключим с приятелството ни...и...”

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 08:57 от Slawena

# 707
Добро утро. Hug
Надявам се денят да е по-добър и да няма заплахи.  Wink Обсъждания на филма - да, но лични обиди и квалификации - не, още по-малко заплахи на лични. Shocked Нека да се спрем  с глупостите, и да си коментираме героите, както и всичко останало, което ни кара да гледаме сериала. Някой не харесвал Бихтер (Нихал), или пък я харесвал, пък ние не сме съгласни. Е, какво от това??? Всеки има право на мнение. Напишете не съм съгласен, защото..., но без разни квалификации, кой какъв е щом не мисли по даден начин. Призовавам всички да бъдат по-толерантни. Това е от мен по случая.

Марианче, ти бързо, бързо, ни пожела лека нощ.  Laughing Laughing Laughing

Желая ви хубав и успешен ден.   bouquet

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 09:32 от Snejka

# 708
Не знам дали сте давали идеи за анкета,но ето я моята. Rolling Eyes
Любов или страст и къде е границата между тях  в отношенията между Бихтер и Бехлюл?

1.Не може и да става дума за любов,това е страст.
2.Любовта и страста –двете емоции са свързани.
3.Похот,а не страст. Няма чувства,няма и любов.
4.И двамата не са способни да изпитат тези емоции.
5.Друго,споделете в темата.
Приема забележки и допълнения. Peace

# 709
  • Пловдив
Не знам дали сте давали идеи за анкета,но ето я моята. Rolling Eyes
Любов или страст и къде е границата между тях  в отношенията между Бихтер и Бехлюл?

1.Не може и да става дума за любов,това е страст.
2.Любовта и страста –двете емоции са свързани.
3.Похот,а не страст. Няма чувства,няма и любов.
4.И двамата не са способни да изпитат тези емоции.
5.Друго,споделете в темата.
Приема забележки и допълнения. Peace

Приемам и одобрявам.

# 710
Slawena, на мен ми харесва. Hug

# 711
  • Пловдив
Snejka, поправих си заспалата грешка. Сутринта - рано, седя пред компа,
седя и мисля. По едно време само седя, без да мисля. Да влизам ли - да или не.
Та затова. Вече е наред.

# 712
Дабро утро, дами!   bouquet
Не взимайте насериозно всичко, не се отказвайте да пишете...  newsm10
... Нека се насладим на сутрешното си кафе...  Simple Smile

# 713
 spam2
Радвайте се на хубавият филм, хубавите актьори, пресрасните снимки от Истанбул , Кулата на Девицата, Босфора и красивите къщи..Не можем ли за това да пишем? Аз лично след филма "1001 нощи"  специално отидох в Истанбул , за да видя много от местата , които дават във филма. Каква по-хубава реклама от това? Ето това , дайте да обсъждаме.., а и дрехите са им прекрасни.. Peace

Заглеждала съм малко турски сериали, но каква реклама си правят хората с тях  Simple Smile Такива прекрасни гледки, че на човек му се иска веднага да скокне до там:)

Забелязахте ли гледката от новата къща на Дениз. Тази гледка просто ме остави без дъх Crazy

# 714
Добро утро!
НЕ се отказвайте да пишете заради някой злобен индивид, който се е опитал да ви изкара от равновесие! Това са дребни човечета , които не заслужават внимание!
Аз  в последно време не мога много да коментирам,че не успявам да гледам много задълбочено сериите...
Но снощи м исе мерна една червена кола дето взе баба Фирдес.На кой е колата,че м ие любопитно?
И още - не Мадмоазел ги е видяла в градината, нали? Wink

# 715
loca ,това е цяла индустрия и хората знаят как да презентират не само Истанбул, а и държавата си.

адаш,Бешир е Peace

# 716
И аз предположих,че е Бешир... Grinning
Горкия ще се побърка...

Та за гледките във филма - много красива тая Турция !!!! Аз си мечтая да видя ИСтамбул от както гледах Листопад.Сигурна съм,че има и други много красиви кътчета.Но не знам кога ще ме огрее да отида.И с моето незнание на турски едва л ище се оправя там... Embarassed

# 717
Като стана дума за панорама,ето снимки от Истанбул Heart Eyes

Гара "Haydarpasa"

# 718
Любов,какво  ли означава тя? Целувките във гъсталака,сълзите тихи нощем в мрака или букетче хубави цветя? Тъгата вечер в тишината,студа и болката в душата.А може би не означава нищо,а може би е простичко любов,но може ли за друг да даваш всичко,то значи ти за нея си готов.

# 719
ехааа emely, прекрасни снимки Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт