Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 703
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
А как да си намеря песничката на турски,защото много ми харесва?Как се казва?  newsm78
http://wwww.vbox7.com/play:463a2c9c
Текста е убийствен!  bouquet

# 691
Да, страхотен е.

# 692
A в youtube случайно?!  newsm78 Не живея в Бг и vbox не ми зарежда.  ooooh!
Благодаря все пак!   bouquet
Заповядай. Тук изпълнителката е друга - Айда Пеккан.

http://www.youtube.com/watch?v=4WzSf1Cw7T0

Тук е в дует между същата изпълнителка и Тойгар Ъшъклъ.

http://www.youtube.com/watch?v=kb97EA9JqB0

Клипче (много ми хареса) за Ашк и Мемну с припева на песничката.

http://www.youtube.com/watch?v=cbW1YGipn9c&NR=1

Hug  Hug  Hug   bouquet   bouquet   bouquet

Мнооооого Благодаря!  Crazy

Лека нощ от мен Слънчица,утреще ви подосаждам пак  Mr. Green

# 693
Здравейте, момичета! От 10-ина теми ви чета редовно, но досега не съм писала, може би в известна степен причината е, че тук често се разразяват скандали, когато някой си позволи да изрази по - различно мнение... както и да е ...
Сериалът ми харесва много, а така също и музиката  Heart Eyes..., та в тази връзка имам една молба - някой знае ли как се казва песента от вчерашния първи епизод и кой я изпълнява? На 29 страница я има, но не пише нито изпълнител, нито името на песента, поради което, ако искам да я чуя, трябва да отворя онази страница, което е малко неудобно. Ще съм благодарна, ако някой ми даде инфо за песента или дори пусне линк. Благодаря предварително   bouquet

# 694
Ще съм благодарна, ако някой ми даде инфо за песента или дори пусне линк. Благодаря предварително   bouquet
Тръгнало ми е тази вечер да пускам песни.
Ето я - Bu Boyle на Сертаб Еренер.

http://www.youtube.com/watch?v=C0WG33qXF_I

Лека нощ.  bouquet

# 695
Благодаря  Heart Eyes

# 696
askita, заплахи на лични? Това истина ли е?  Shocked Shocked Shocked
Май някой е забравил, че все пак гледа филм и всеки има право на мнение. Аз не споделям това на askita, ама заплахи... Моля, спрете се, докато е време и не се вманиачавайте, отивате твърде далеч.  Shocked Не мога да повярвам.

Да, Снежи, и аз също получих такива, но за това ще напиша по-късно...

# 697
Песента, която звучеше тази серия, "Очи черное" на турски ли е? newsm78

Да, Снежи, ако те интересува, мога да ти я пратя, но само на лични.

# 698
И с какво може да се заплашва,не разбирам..
Нещо от рода на
вариант 1 'Ако не спреш да пишеш колко харесваш Нихал,ще ти открадна Бехлюл и ще спя с него'  вариант 2 'Ти докога ще харесваш Бихтер,искаш ли да я изклюкаря на Аднан,да й хвърли един пердах,а? '

# 699
# 700
От скоро чета мнениятя по тази тема и съм изумена.
 Когато ни завладее страстта, трудно разграничаваме дали сме влюбени или просто увлечени.
И може би там е проблема, че доста от дискутиращите не могат да разграничат тези две понятия - любов и страст.
Понякога никак не е лесно на човек да се разбере сам със себе си. На всички много ни се иска да открием любовта, онази истинската.
И заради това много често бъркаме страстта с любовта, секса с чувствата и изобщо настъпва една сериозна емоционална каша, от която няма как да се измъкнеш без да нараниш или да те заболи.
Но не бива да забравяме, че все пак това е филм, има сценарии, който трябва да задържи зрителския интерес, и не напоследно място зобележителна актьорска игра, богати декори.
 За мен е много обидно, че ние българите сме свикнали да критикуваме всичко и всеки, докато по доста места от света, които съм видяля, хората са добронамерени, усмихнати, възхищаващи и оценяващи дори и навид незначителни неща. Затова мили дами, търсете красивото, дори и в недостойни ситуации, за да несъжалявате един ден за моменти, които сте попуснали.

# 701
  • Пловдив

Добро утро. Чудех се дали да започна денят с това пожелание след
вчерашните дебати. Не съм влизала и писала от уважение към момичетата
създали и поддържали темата почти от началото на излъчването но филма.
Но взех своето решение. Това е най-хубавият филм който гледаме към момента.
Не си струва да го предадем. Ще пиша когато има какво да кажа и на кого да го кажа.
Заплахи на лични - не го приемам насериозно, че някой може да се уплаши. Ако аз имам такива,
ще ги пусна в темата, та всички да ги прочетат.
Та - за добро утро - не се отказвайте. Има една приказка, кръгом и пак напред.

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 09:34 от mariana51

# 702
Добро  утро.
Какво става тук newsm78
Следващата тема да не се казва,,Изчезнали"или ,,Имало едно време".
Ако не се съвземем,ще вземе да се наложи всички да минаваме на детектор преди да се регистрираме.

# 703
Добро утро!

Чета и съм потресена от това което става,значи не съм само аз заплашвана на ЛС.Жалко ,много жалко...
Незмам Бехлюл ни завъртя главата ,или Аднан ,или може би глобалното затопляне...
Любовта си е любов и Бихтер и Бехлюл ще продължат да се обичат,обичайте се и вие ,и приемайте хората такива каквито са!

Успешен ден на всички! Grinning

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 08:30 от Slawena

# 704
  • в очите на дъщеря си
Добро утро Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт