Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 678
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Недей така.
Какви заплахи на лични ?  Shocked
Всичко това заради един ФИЛМ? Хайде,стегнете се всички.Направо да заключват темата и толкова.
Това ли искате?

# 661
Момичета, аз бях дотук. За радост на някои... Ще ви чета понякога, като ми залипсвате...
Но много ми дойде, за тези изминали дни, злобата, която се изля...насладих се на нападки и заплахи на лични. Уморих се да чета посредственост. Имам избор - да избегна този негативизъм и ще го направя.

Ще запазя зрънце радост в сърцето си от прекрасните сред вас и съм благодарна, че ви срещнах тук. Hug Заслужаваше си! От разсъжденията ви струеше интелект, богата душевност и много любов. Имате красиви големи сърца. newsm51

Ще съм щастлива, ако съм ви отвърнала със същото и съм доставила мъничко радост и за вас.
Уважавайте се.

Пожелавам на всички ви да се оглеждате в очи, пълни с любов...
И приятно гледане на сериалчето, което наистина се оказа "феномен".
Нека всяка извлече своята истина от него. Красив филм е.
  love001

Askita, ще ми липсваш много. Чета твоите постове с удоволствие, но напълно разбирам решението ти...  bouquet

# 662
askita, заплахи на лични? Това истина ли е?  Shocked Shocked Shocked
Май някой е забравил, че все пак гледа филм и всеки има право на мнение. Аз не споделям това на askita, ама заплахи... Моля, спрете се, докато е време и не се вманиачавайте, отивате твърде далеч.  Shocked Не мога да повярвам.

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 21:24 от Snejka

# 663
...насладих се на нападки и заплахи на лични...

Наистина ли дотам се е стигнало? newsm78 Не се предавай така лесно.  Peace
Тук сме, за да има различни мнения все пак.

# 664
И сега ако някой каже,че не ги удря на съвест и са нагли...  Stop

И двамата си умират от страх хем да са заедно,хем да не ги хванат!Ама то това веднъж започнеш ли го,няма спиране и съответно винаги идва момент на истина!  Confused

Сърцето ми направо щеше да излезе от гърдите ми,когато дойде моментният спомен на Бехлюл  за хубавите мигове,съчетани с тази музика...   Crazy и ако това не е любов не знам кое е!

# 665
Песента, която звучеше тази серия, "Очи черное" на турски ли е? newsm78

# 666
  • Варна
Момичета излизам за един час да не изпишете темата  Wink

# 667
  • Варна
А песента се казва май Като един грях

# 668
          askita , ще ми липсваш !!!   Hug Hug Hug

Изумена съм  #Crazy е слабо казано относно нападките...!!!

Пощата ти е отново пълна ...

Надявам се да си заобиколена от обичаните хора и споделената любов да е вечния спътник в живота ти !!! newsm51 newsm51 newsm51

Искрено се надявам да не те загубим от форума !!!

# 669

Да Peace

# 670
А песента се казва май Като един грях
Ясно, само мелодията е на руската песен. Благодаря.  Hug

# 671
  Добър вечер,исках да споделя прекрасните емоции от любовта на фона на незабравимата руска песен,но като прочетох за заплахи на лични,ми се отщя.Плюйте на воля ,аз също съм дотук,нямам  нужда от разваляне на усещанията .Аскита,ще ми липсваш,надявам се да не те загубим и пак да те виждам тук от време на време.

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 21:51 от charovnica

# 672
Момичета,чета ви от първана тема но едва сега се включвам.За Бога,това е само филм.Не мога да повярвам,че съществуват заплахи на лични.Добре е че всеки има мнение и го отстоява но да се стига до заплахи...

# 673
А как да си намеря песничката на турски,защото много ми харесва?Как се казва?  newsm78

# 674
Момичета,askita, charovnica, не се връзвайте на хора които никой не им обръща внимание в живота и търсят тук във форума поле за изяви.Пишете си на воля,това е форум.На който не му харесва филма,да не гледа и да не чете.

Общи условия

Активация на акаунт