Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 676
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
А как да си намеря песничката на турски,защото много ми харесва?Как се казва?  newsm78
http://wwww.vbox7.com/play:463a2c9c

# 676
  • в очите на дъщеря си
тази вече е паднала бомба Sick, много жалко за този , който се осмелява да заплашва и да обижда на лични Naughty

просто, никога не съм си представяла , че съществуват толкова бехарактени същества #Crazy

момичета , пишете и не се спирайте , не се отказвайте Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 22:22 от tina86

# 677
  • Pleven, Bulgaria
Моля Ви се какви са тези работи потребители да се отказват,защото не могат да бъдат разбрани и имат различно мнение от друг.Колкото и грозно и лошо да е това което правят БиБ това не означава,че трябва да се заплашват и напад хората,които ги харесват.И аз не ги харесвам като двойка,но се наслаждавам на играта във филма и чакам моментите,които по приемам това не е повод да си показваме кой какъв е и да правим оценка на хората,които не познаваме лично.Когото не си съгласен с нещо по-добре да не се пише като си знаем,че ще прерасне в кавга.Съжалявам,че малко стана като спам,но не мога да повярвам в какво се е превърнала темата.Лека нощ от мен

# 678
askita,много жалко,че напускаш темата.Ще ми липсваш Hug
charovnica,недей и ти Crossing Arms

Радвам се,че ви е харесало интервюто. Peace

Ето и видео към него.Там го има и любимият и-Ефе Cry

http://www.vidivodo.com/401072/beren-saatin-huznu

# 679
Цялата работа идва от това,че всеки тук иска да си наложи мнението и любимката.
Филма е написан,сниман и вече в историята...а вие сте се хванали за косите и спорите като че ли ще промените нещо във филма и персонажите.Няма победител във филма,всички стават жертви на любовта,страха и дълга.И вие нищо няма да спечелите,така че да продължим в добър тон.
Стана ясно,че никой ничие мнение не може да промени.Ако не,ще помоля модератор да заключи темата.

Насладете се на любовта на БиБ,насладете се на невинността и миловидността на Нихал,вижте как живеят богаташите в Истанбул,помечтайте,замислете се за поуките... и така до края на сериала.

Музикалния фон за пореден път беше блестящо подбран.

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 22:51 от NotApproved

# 680
Надявам се Askita,Чаровница,че ще размислите и няма да напуснете темата.Филмът сега започва,ще има още толкова вълнуващи моменти,а без Вашите коментари наистина не бихме могли да усетим чувствата между героите!
И аз съм решила да се включвам по-рядко,но не бива да се отказваме.Този филм има нужда от смислени коментари,от по-задълбочени анализи,а тъкмо Вие правите това най-добре.
Ако се откажете,ще доставите огромно удоволствие на тези,които го искат!
Моля,не го правете!Те не заслужават това!

# 681
  • в очите на дъщеря си
askita,много жалко,че напускаш темата.Ще ми липсваш Hug
charovnica,недей и ти Crossing Arms

Радвам се,че ви е харесало интервюто. Peace

Ето и видео към него.Там го има и любимият и-Ефе Cry

http://www.vidivodo.com/401072/beren-saatin-huznu

много е чаровен Ефе , жалко Sad

# 682
Аскита , Чаровница ,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! Днес следобяд споделих своите чувства и намерения с  nelka123  Heart Eyes! Те са точно като вашите , причините за моето решение - също ! Аз съм позитивен човек , опитвам се да излъчвам любов , да раздавам любов ! Опитвам се да помагам на хора с наранени души и сърца , за да простят на себе си и да започна да се обичат отново - с помощта на любовта ! Цялата тази негативност , ограниченост и липсата на всякаква толерантност , са ми абсолютно чужди и ми идват в повече ! Това хубаво местенце , се превърна в говорилня , в едно състезание за надприказване , в което никой никого не слуша , не зачита , а държи на всяка цена да бъде "прав ". Не случайно споделих приказката за гледната точка , но за съжаление , внимание и обърнаха точно хората , които нямат нужда от притчи , за да бъдат себе си ! Защото няма проблем , че има различни мнения , напротив , различните гледни точки са полезни ! Въпросът е в начина , по който са поднесени ! И , ако това става без злоба , без нападки , без обиди и никому ненужна ирония , всичко щеше да е наред ! Жалко , че въпреки усилията на толкова много хора , това не се случи !
Опитвах дълго време да убедя и Терзийска  Heart Eyes , че нещата ще се променят и да не ни оставя , сега виждам , че е била права - отново ! Peace
Искам да благодаря на всички момичета от темата , които ме посрещнаха и ме приеха "като своя ", за прекрасите споделени мигове и откровения , за минутите на смях и забавления , които бяха толкова освежаващи , за миговете , в които сме плакали заедно и сърцата ни са били в един ритъм - всичко това ме прави много щастлива и знам , че заради всички тези моменти , си е струвало и всичко останало ! Обичам ви !
Със сигурност ще продължа да чета  , може би , ако нещо силно ме провокира ,ще пиша отново, но дотогава ви пожелавам  незабравими мигове с нашите любимци , с невероятния филм , който ни събра и не забравяйте , че няма по- велика сила от Любовта !

# 683
  Благодаря за подкрепата на всички  Hug,липсват ми и вашите коментари,които намаляха.
  Жалко за момчето,личи си,че наистина са се обичали,животът е несправедлив. Sad
  Госпожата,не напускай и ти,надявам се да мине малко време и пак да се въдвори добрия тон и да има задълбочени коментари  Hug

# 684
  • Пловдив
Недей така.
Какви заплахи на лични ?  Shocked
Всичко това заради един ФИЛМ? Хайде,стегнете се всички.Направо да заключват темата и толкова.
Това ли искате?

Стига бе - до заплахи ли се стигна ? Заради един турски сериал ?? Crazy

# 685
И сега ако някой каже,че не ги удря на съвест и са нагли...  Stop

И двамата си умират от страх хем да са заедно,хем да не ги хванат!Ама то това веднъж започнеш ли го,няма спиране и съответно винаги идва момент на истина!  Confused

Сърцето ми направо щеше да излезе от гърдите ми,когато дойде моментният спомен на Бехлюл  за хубавите мигове,съчетани с тази музика...   Crazy и ако това не е любов не знам кое е!
Моето сърце направо си спря за секунди Heart Eyes

# 686
Време е да преглътнете обидата и ако филма ви харесва,да продължите да го коментирате,както досега вместо да се отказвате една по една..Това е обществен форум и право да забранява постове,да прави забележки и да мете има само модератора Peaceи сигурно администратора.
Та от вчера искам да споделя,ама все отлагам докато се поуспокоят страстите,че Б и Б май са нямали търпение за тази любовна сцена в оранжерията..много страстни бяха..рядко може да се види толкова истинска страстна сцена..бяха много огнени и ми въздействаха Peace
Страхотни са...
Този Бехлюлчо им завъртя главите на всички и има за какво де...много е палав Wink
За анкетата,бях предложила да гласуваме за най-красива актриса в сериала,ако и на другите ще им бъде интересна.. Hug

# 687
А как да си намеря песничката на турски,защото много ми харесва?Как се казва?  newsm78
http://wwww.vbox7.com/play:463a2c9c

A в youtube случайно?!  newsm78 Не живея в Бг и vbox не ми зарежда.  ooooh!
Благодаря все пак!   bouquet

# 688
A в youtube случайно?!  newsm78 Не живея в Бг и vbox не ми зарежда.  ooooh!
Благодаря все пак!   bouquet
Заповядай. Тук изпълнителката е друга - Айда Пеккан.

http://www.youtube.com/watch?v=4WzSf1Cw7T0

Тук е в дует между същата изпълнителка и Тойгар Ъшъклъ.

http://www.youtube.com/watch?v=kb97EA9JqB0

Клипче (много ми хареса) за Ашк и Мемну с припева на песничката.

http://www.youtube.com/watch?v=cbW1YGipn9c&NR=1

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 23:41 от Snejka

# 689
  • Пловдив
Страхотна песен ! Невероятен е текстът...

smile3525 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт