Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 698
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте!Благодаря ви за новата тема Hug  bouquet
Гласувах с опция 3 Да,защото това е техният избор,защото според мен най-важното във всяко едно отношение е изборът да бъде лично твой ,да отстояваш изборът си и да носиш отговорности заради това,което си избрал.
Лично за мен дали любовта идва веднъж или повече пъти в живота е относително,важното е да я изживееш поне веднъж!
Но..според мен те имат право само на този един ден Peace
И за двамата  и по-специално за бихтер,която ми е фаворитка,е по-добре да изживеят своят един ден заедно,а след него да вземат по-разумното решение да останат тя с Аднан ,той с Нихал,която така или иначе също обича,макар да няма страст като любовта към Бихтер..
За съжаление ,няма да направят този избор и това ще коства няколко човешки съдби+един живот Confused

# 46
   Добър ден! Темата е прекрасна както винаги  Hug
   Аз също гласувах с първата опция,макар че не съм съгласна,че любовта идва веднъж в живота.С всеки човек,с който сме, любовта се разкрива пред нас по различен начин.Но с всичките й цветове и нюанси,от най-хубавите до най-лошите ,е само веднъж. Ако бяха съумели да изживеят всичко и да го продължат,възможно най-малко наранявайки близките си,щеше да е най-добре,но не би.

# 47
dterziiska ,  Heart Eyes каквото и да решиш , аз  ще те обичам , нали знаеш ! Heart Eyes

# 48
Дано не звуча много старомодно  Wink, но аз не подкрепям тази любов ...между Бехлюл и Бихтер ...........!!! Толкова много хора нараняват , толкова съдби повличат след себе си към тази пропаст ...Това не е любов поне според мен и ...човек като Аднан се ражда вече веднъж на стотици години ...Нито той , нито децата му заслужават тази гавра ......

# 49
Мислех да не пиша повече но не се старпях.Гласувах за това,че любовта идва веднъж вживота и трябва да се иживее!Живял ли си ,ако поне един път в живота си не си обичал!Много харесах дългият пост на Аскита.Аз по същия начин мисля.Колкото и на някой да му се привижда любов между Бех. и Них.то такава аз не видях до края на филма.Бех. всячески се мъчеше да замазва положението,да ама нестава така.Страхливеца си е страхливец! smile3513
И моето становище е същото. Между Бехлюл и Нихал не се получи.

newsm10

Zorla güzellik olmaz (Насила хубост не става)

# 50
Гласувах, това си е тяхно решение.

# 51
  Да ви попитам,вярно,че е спам,но защо подписът ми не се вижда вече,нещо е станало ли?

# 52
Нямам си на идея.. Crossing Arms

# 53
  Да ви попитам,вярно,че е спам,но защо подписът ми не се вижда вече,нещо е станало ли?
Аз виждам една лента. Ако не е бил по размерите указани в правилника е махнат от модератор.

# 54
Мила charovnica , в момента подписа ти се вижда.

# 55
  Благодаря ти,Денси,не мисля обаче,че е това,защото се опитах да го публикувам тук и пак не става,сякаш компютъра не го  разчита ,сякаш е изтрит,върнах се да го търся,но така и не го намерих,здраве да е,сложих си друг.

# 56
charovnica,аз го виждам Peace
Така преди време на се виждаше и змийчето на Дари...само аз го виждах Laughing
Може би е от компютърните настройки newsm78

# 57
  • в очите на дъщеря си
  Добър ден! Темата е прекрасна както винаги  Hug
   Аз също гласувах с първата опция,макар че не съм съгласна,че любовта идва веднъж в живота.С всеки човек,с който сме, любовта се разкрива пред нас по различен начин.Но с всичките й цветове и нюанси,от най-хубавите до най-лошите ,е само веднъж. Ако бяха съумели да изживеят всичко и да го продължат,възможно най-малко наранявайки близките си,щеше да е най-добре,но не би.

много си шик  bouquet

# 58
charovnica,аз го виждам Peace
Така преди време на се виждаше и змийчето на Дари...само аз го виждах Laughing
Може би е от компютърните настройки newsm78
Абе не е от настройките...някои персони са по-палави просто:))и бягат от време на време ,после се завръщат ни лук яли,ни лук мирисали:))ако е бил Бехлюлчо в подписа...и той си е палаваник:))
И моята Змейшан така се скрива от време на време,но скоро не е бягала,примерна е Laughing

# 59
  Благодаря на всички  Hug за отговорите.Тина86 и ти си много красива   bouquet
  Странно,защото всички си стои в подписа ми,но не се разчита,дано се появи,ако ли не здраве да е както казах.

Общи условия

Активация на акаунт