Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 804
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
  • БГ
 spam2 spam2 spam2 spam2 spam2 spam2 spam2 spam2

Ето ги двете сладурки в новите си роли-пак майка и дъщеря,но от друга епоха!

# 361

Много хубава снимка ...ама .....младата мома в ролята на дъщеря е сестрата на Гордата Аси .....или поне аз я знам от тази й роля ...., а Пейкерчето ...от Забранения плод е сладичка , но във Великолепния век ....персонажът й е отврат  #2gunfire

spam2 spam2 spam2 spam2 spam2 spam2 spam2 spam2

Ето ги двете сладурки в новите си роли-пак майка и дъщеря,но от друга епоха!

# 362
  • БГ
О-о-о да права си! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Нур Айсан (Пейкер) играе Махидерван - майката на бъдещия наследник на Сюлейман.

Извинете - грешката е моя!

# 363
Това тук нкаква шега ли е?
Като на чаршия,събрали се някакви свахи и бла-бла-бла-бла-като свраки!
Без оглед на ситуации,събития,постъпки,чувства,без нюанс,без палитра.....
Като воченични камъни-мелене,мелене! И простотия!!!
Без граници!

# 364

Hug  Hug Hug charovnica  newsm10

tara_lezhka   bouquet    bouquet  bouquet

magosniwa , моля те, не злоупотребявай, излишно подпомагаш разрастването на конфликт, не е красиво.

usmivkata20 dontknow

къде е mariana51 да почерпи с шоколадче, че много тегаво нещо...

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 14:06 от askita

# 365
  askita  Hug
  tara_lezhka   bouquet

# 366
С удоволствие изчерох разказчето за госпожа Чехре. Много ми харесва играта й,както и физически.Никога не бих й дала 66 години.
Иначе аз категорично и напълно съзнателно отказвам да гледам други турски сериали.
Ашки-мемну е единствения сериал,който съм следила досега и искам той да остане единствен в съзнанието ми.
На мен,като зрител ми е криво,че филма вече е в историята,какво ли им е на актьорите,след почти 2 години снимки,всеки ден заедно,да затворят страницата и да продължат напред...

# 367
Askita,
Привет!

svetla, di ni, DIDIASK, JoannaMR,   bouquet   bouquet   bouquet  bouquet

Мнението ми изцяло се препокрива с вашето. Къде бяхте през последните дни, момичета? Едвам удържах фронта на не харесващите Бихтер...  Laughing Laughing Шегичка, да не се засегне някой.  Laughing
Сега сериозно... И аз харесвам Нихал повече от Бихтер... не само защото двете са коренно различни... За едната, водещото чувсто е любов, а за другата - страст и чувство за притежание... А Нихал вече ще започне да се облича и държи по съвсем друг начин.  Peace

ТукЯ сме бе душко, ама прескачаме от време на време и в околните махали hahaha hahaha

А за това,че харесвам Нихал просто е очевидно.Възпитана,образована,музикална, с усет към изкуствата,състрадателна,признаваща грешките си,грижовна към брат си.Нейното отношение към прислугата в къщата сравнено с високомерието на Бихтер е направо трогателно.
Бих била щастлива с дъщеря или приятелка като Нихал.
В нея няма нищо от  поведението на Бихтер,което ми прилича на "чалга лЪв строри" ( да вметна - снощи моя мъж направи паралел между героите от моя филм и Алисия - Валери Божинов и оная другата,на която не си заслужава да запомням името)

# 368
Добро утро и от мен Simple Smile

Един секс не могат да направят тези двамата. Сега ли решиха, че е време за морал и предрасъдъци? Разочарована съм.

Надявам се , че се шегувате !!!

Ако и тази постъпка не Ви внуши , че това наистина е любов , а не страст  не знам какво още трябва да измислят сценаристите...

Не съм съгласна, че постъпката на Бехлюл показва чувства към Бихтер. По- скоро уважение, такт, но да е доказвателство за любов не може да се твърди. Всеки възпитан мъж на негово място би трябвало да постъпи така. А Бехлюл е възпитан.
Има и друго според мен- младежът иска да изживее на страсттта си към към Бихтер в цялата й сила. Иска го не само за себе си. И за двамата го иска. Каза: ' В момента мислим за много други неща.' Та за това реши да отложи спортуването Simple Smile

Цитат:
 'Половината сериал е тяхната борба с любовта им , защото и двамата съзнават , че е нередно...'

И тук също не съм съгласна. Бехлюл се мъчи да бъде разумен. Бехлюл има скрупули. Бехлюл го мъчи съвестта. Бихтер - не. На нея й падна пердето вече.

Точно това и така снощи коментирахме в къщи.Мъжът пък смяташе,че Бех ще има проблеми с
представянето си като мъж при това огромно напрежение и затова се е отказал (това е шеговито казано-да не вземе някоя да получи сърцетуп сега) hahaha hahaha hahaha

И кво стана сегинка - нЪл щяха един ден да ... ала-бала - пък то се оказа час и половина - докато свърши изпита.

Ама тая Бихтер започна да ми прилича на моита разгонена котка - само гледа да се изоглави и фук по двора да гони котараците hahaha hahaha hahaha

ДИ-НИ  Много повърхностно разсъждение newsm78

# 369
Mного благодаря за информацията за Небахат Чехре! Simple Smile

Точно. И аз за това не я харесвам.
Какво не получава от съпруга си, че е тръгнала да му изневерява- секс ли, подаръци ли, почивки ли.. какво?
Изобщо не заслужава тя съпруг като Аднан. Въпреки годините си, си е много готин. Мъж на място откъдето и да го погледнеш.

И аз да си продължа мнението от одеве, като съм набрала инерция за 'триене на сол' на главата на Бихтер Wink То вече мина и замина този момент с тегленето на пари от сметката... Да, тя е обща на двамата съпрузи. Да, тази сума за милиардер е нищо и при развод нормално съпругата да получи милиони. Но  Naughty в случая Бихтер като страхливка избяга, без да му каже в очите, че не иска да е с него и взе без знанието му от тези пари не за друго, а за да ги ползва с другия мъж, почти кражба си е това Simple Smile Никак не ми се понрави това, но минало заминало...коментирам го, защото късно се включвам в дискусията
Simple Smile

# 370

малко секси киво от моделския му период  Hug

# 371
Пит , newsm10

usmivkata20 , newsm78

# 372
Язък за хубавия филм,и за хубавата тема.Кво не можете да разделите толкова. Thinking

# 373
  • sofia
Но въпреки това не мога да симпатизирам на Бихтер, не мога да го приема...не съм някаква голяма моралистка...но това, което прави под носа на мъжа си (и още като знаем неговото отношение и държание към нея)
Hug
Какво не получава от съпруга си, че е тръгнала да му изневерява- секс ли, подаръци ли, почивки ли.. какво?
Изобщо не заслужава тя съпруг като Аднан. Въпреки годините си, си е много готин. Мъж на място откъдето и да го погледнеш.

Бихтер да не е случайно кучето на Павлов  newsm78 - получава по часовник подаръци и това и е достатъчно да съществува и да е щастлива??? Хора, вие къде наистина живеете, стъпвате ли по земята изобщо? Ако не вие, то около вас няма ли никакви житейски истории, които ви навяват на мисълта, че не всичко е цветя и рози, и че привидно зад щастливи бракове и връзки се крият доста подмолни камъни? За пръв път чувате че някой, който изглежда щастливо женен и обвързан, внезапно се влюбва лудо в коренно различен човек?... Какво изобщо означава да "Заслужаваш" съпруг???

# 374
Но въпреки това не мога да симпатизирам на Бихтер, не мога да го приема...не съм някаква голяма моралистка...но това, което прави под носа на мъжа си (и още като знаем неговото отношение и държание към нея)
Hug

Бихтер да не е случайно кучето на Павлов  newsm78 - получава по часовник подаръци и това и е достатъчно да съществува и да е щастлива??? Хора, вие къде наистина живеете, стъпвате ли по земята изобщо? Ако не вие, то около вас няма ли никакви житейски истории, които ви навяват на мисълта, че не всичко е цветя и рози, и че привидно зад щастливи бракове и връзки се крият доста подмолни камъни? За пръв път чувате че някой, който изглежда щастливо женен и обвързан, внезапно се влюбва лудо в коренно различен човек?... Какво изобщо означава да "Заслужаваш" съпруг???

smile3501

Общи условия

Активация на акаунт