Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 436
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
# 526
  • София
Благодаря!   bouquet Сега ще я прегледам да видя за какво горе-долу иде реч  Mr. Green

# 527
Извинявай, че ме е нямало да отговоря веднага Simple Smile

Аз се двуумя между тая с кичурите и това:
http://www.lapni.bg/index.php?p=offer&id=58

Искам да го пробвам салона, че ми е наблизко най-малкото.

# 528
А към модератора: Вече опрделено смятам, че триете постовете ми в темата на база лично отношение - бива веднъж, два пъти, но цели три пъти вече е .... и не бяха само записи...защото знам, че с това ще го обясните.

'да ви следя' и оплаквания от функционалността на сайта не са постове /два, а не три/, които са свързани с темата: "Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3"

дори и този не е, за това след като го прочетете, ще го изтрия

# 529
  • София
В този ред на мисли- някъде да има ваучер за суши?

Доколкото виждам по сайтовете, в момента не. newsm78

От непалския ресторант беше доволна Поля от слънчогледи, ако не греша, а и във форума на Грабо се изсипа порой от положителни отзиви....... Rolling Eyes Жалко за провалената ви вечеря.

# 530
  • София
http://bg.kolektiva.net/sofia/  Знае ли някой с какъв апарат работи въпросния фитнес?

# 531
  • София
Охо, Андреа Спа пак се появиха - http://grabo.bg/sofia/podstrijka-ot-maistor-frizior-v-andrea-spa … uty-za-4lv-0kgm33. Момичета да ви предупредя да не си взимате ваучер за фризьора! Когато си записах час за първата процедура за лице реших да си запазя час и за фризьор. Представях си, че студиото е хубаво, мислех, че всички услуги са добри. Е,не се оказа така. Фризьорката е една жена на около 50г. примерно, не мисля, че е особено в час с модните тенденции както пишат.  ooooh! Не съм доволна от прическата си, чакам с нетърпение да ми порасне косата, а даже не ме и филира.  ooooh! Двата пъти, когато съм ходила в студиото (и то през почивните дни) не е имало друг клиент при нея.  ooooh!

# 532
  • София
 Вижте какво са пуснали АНДРЕА сега http://oferti.data.bg/sofia/podstrijka-ot-maistor-frizior-v-andr … uty-za-4lv-0kgm33  #Crazy Как след толкова отрицателни отзиви от предната им оферта пускат толкова скоро друга  Crossing Arms Пак ми се вижда не добра оферта, освен ако не е мъж, на които му трябва 1 или 2-ри номер с машинка  Wink
 Хубав ден, момичета   bouquet

# 533
  • София
Ивон , писали сме едновременно, напълно съм съгласна с теб  Peace

# 534
Момичета,понеже нямам карта как мога да платя зя вучер от колектива?  bouquet

# 535
  • София
Момичета,понеже нямам карта как мога да платя зя вучер от колектива?  bouquet
Банков превод  Peace

# 536
  • До хладилника, който обичам
Преди още да съм пробвала как е салсата (Пловдив), за която си взех ваучер от Грабо (май), си взех още по един ваучер, понеже пуснаха сделката и в Колектива  Blush
Казаха, че могат да се комбинират двата ваучера, т.е. ще ходя 2 месеца на салса за 15 лв/8 тренировки. Дано си струва, защото иначе мъжът ми, когото буквално насилих да пробва да ходи с мен, яко ще ми пили.  Crazy

Имаше миналата седмица сделка за визитки, която изтървах - във Всички оферти, където гледам сделките за Пловдив, сега има друга, която не ме интересува, че 1,000 визитки са ми много. Има ли в някой друг град сделка за визитки в момента?

# 537
Каква беше офертата? Цена и за какъв брой?

# 538
Охо, Андреа Спа пак се появиха - http://grabo.bg/sofia/podstrijka-ot-maistor-frizior-v-andrea-spa … uty-za-4lv-0kgm33. Момичета да ви предупредя да не си взимате ваучер за фризьора! Когато си записах час за първата процедура за лице реших да си запазя час и за фризьор. Представях си, че студиото е хубаво, мислех, че всички услуги са добри. Е,не се оказа така. Фризьорката е една жена на около 50г. примерно, не мисля, че е особено в час с модните тенденции както пишат.  ooooh! Не съм доволна от прическата си, чакам с нетърпение да ми порасне косата, а даже не ме и филира.  ooooh! Двата пъти, когато съм ходила в студиото (и то през почивните дни) не е имало друг клиент при нея.  ooooh!

Горката! Съчувствам ти!  Hug  Много е лошо когато някой те направи не както искаш... Както баща ми обаче казва: Коса на мен ще ми порасне, акъл на нея няма да и дойде  Mr. Green Дано да четат повече хора лошите отзиви, за да не се изкушат и да си купят тази оферта, щом не е добра...  Wink

Честита Баба Марта на всички ! Hug

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 10:21 от Annett

# 539
В този ред на мисли- някъде да има ваучер за суши?

Доколкото виждам по сайтовете, в момента не. newsm78

От непалския ресторант беше доволна Поля от слънчогледи, ако не греша, а и във форума на Грабо се изсипа порой от положителни отзиви....... Rolling Eyes Жалко за провалената ви вечеря.

Изненадана съм да прочета такъв отзив, аз бях там в четвъртък вечерта  Peace Порцията беше предостатъчна за две гладни жени  Mr. Green А аз съм от хората, които се хранят в големи количества  Crazy Мотивация, на вас донесоха ли ви бисквити и сосове преди непалския сет?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт