Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 435
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Цитат
Охо, Андреа Спа пак се появиха ...
Хе-хе,  точно това щях и аз да пиша! Ама тоя път са по-честни: предлагат "подстрижка" (няма обещания за ултра-мега-супер-иновативни подходи във фризьорството).
До сега са продали 63 ваучера. Дано после няма разочаровани.

# 541
... а даже не ме и филира. 
Ти и каза да те филира, а тя не те? Аз пък изрично казвам ''Никакво филиране'' Simple Smile

Грабо пак са пуснали оферта за Арлет в Галерия, а срокът на предната изтече вчера. Доста негативни коментари има за предишната, но явно от Грабо не ги интересува. Thinking

# 542
Току-що платих два ваучера за винарна Тодоров през Колектива  Sunglasses
Разбира се, първо се информирах дали ще могат да ни настанят на желаната дата, и вече имам първи впечатления: бяха много отзивчиви, съобразиха се с ВСИЧКИ мои изисквания!!! Супер дотук, очаквам с нетърпение посещението newsm68

# 543
Момичета, много се замислям за офертата от колектива: Кавитация на зона по избор и подарък тренировка с Power Plate за 9.90 лв, вместо 50 лв!
В условията пише, че едно лице може да закупи до 10 ваучера, а по-надолу - че най-добър ефект има при три процедури. Чудя се дали директно да си взема няколко ваучера.
Някоя от вас да има отзиви за студиото? POWER FITNESS LOZENETZ- FITNESS & BEAUTY CENTER
 newsm78

# 544
"Ходих на фотоепилация в Power Fitness Lozenetz - Fitness & Beauty Center от Grabo.bg. За съжаление не съм очарована от самото студио и най-вече от организацията там. Имам база за сравнение, за съжаление имам и още ваучери за там иначе не бих се върнала отново."

Мнението е от тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=548024.630 някъде на 43-тата страница...  Wink

# 545
Партизанка, в твоя ред на мисли да разкажа нещо.

Сега тече офертата за ресторант ПРИМА в Бояна.
Когато я пуснаха им изпратих подробен мейл с описание на събитието, което искам да направя при тях, в общи линии щях да взема 10 ваучера.
Обаче, не получих никакъв отговор. Може ли да се резервира на датата, която искам и пр.
Ако ми отговорят, ще е очевидно след като изтече офертата, за да не мога да купя ваучери.  Joy
Освен това така и не отговориха в сайта дали цените в менюто са същите и на място.
Уважаеми, така бизнес не се прави. Ако не ви трябват клиенти с ваучери, въобще не се хващайте на хорото!

# 546
Дали им е хубава храната
http://bg.kolektiva.net/varna/detska-hrana-za-3-dni-dostavka-ot- … o-za-16-65lv.html

За ресторанта в Бояна и аз останах с не много добро впе4атление.Едва ли не задължават хората да си вземат за всеки по 1 ваучер,че аз не мога да изям 40 лв.  Shocked

# 547
Що не им звъннеш, може да не си четат мейла.  Peace

# 548
Записвам се,  за да следя...
Зарибила съм се доста по тези сайтове  и всяка сутрин първо те се зареждат на компютъра ми Wink
Купих си 3 валчера за детоксикация от Колектива и съм си запазила часовете даже за следващата седмица.До сега не съм правила такава детоксикация, но ще разчитам, да направи коремчето ми по-работливо и да се засили метаболизма, защото трябва да сваля 5 кг, а са ми много мъчни  #Cussing out

# 549
В Грабо има оферта за Радио-честотен лифтинг в студио Боби-М. Някой правил ли е такива процедури? Споделете Praynig Wink

# 550
Пак се извинявам,че ви засипвам с тъпи въпроси ,но днес май си взех първия ваучер от вип оферта. Laughing Пише ми ,че крайният срок за плащане е 4.03 ,това значи,че ваучерът ми се пази до тогава,ако не го пратя до тази дата няма да го получа?
Нещо май много объркано питах..в общи линии въпросът ми  е  дали  е  проблем да го пратя утре?

# 551
  • софия

Нещо май много объркано питах..в общи линии въпросът ми  е  дали  е  проблем да го пратя утре?
Не е. Ако не го платиш до 4.03. тогава го губиш Peace

# 552
  • Варна
Някой да има впечатления от това студио:
http://www.promomax.bg/index.php?p=100038
Много изгодна ми се струва офертата, а пък скоро имаше оплаквания в темата от Промомакс (от които аз досега не съм вземала ваучери) и се чудя. newsm78

# 553
Аз имам ваучер за това студио от Грабо. Записала съм си час за неделя.
От Промомакс аз се оплаках от сделката им за суши в Дивайн. Всъщност сайта какво са виновни ??V. Hug

# 554
  • Варна
Рени, някой беше писал, че не са му пирзнали ваучер от Промомакс, ще потърся поста.

Ти за какво си си взела ваучер в студиото?

Общи условия

Активация на акаунт