Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 416
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • София
О` Cafe със сигурност ще поръчат сушито от друго място- това е първата неизвестна Laughing. Втората неизвестна е количеството, което ще бъде сервирано на блок масите, и скоростта, с която ще намалее  право пропорционално на броя посетители! Mr. Green

А за това какво ще кажете: " японска култура, представена от гейши в автентични японски облекла, танцуващи на високи маси. Joy

Аз съм съблазнена от тази спа процедура за ръце. Само леко ме съмнява, че реалната й стойност е 55лв. Thinking

Annett, страхотно е това! Желая ти прекрасно прекарване! Hug

# 586
За първи път ви засичам...Не веднъж съм ползвала такива ваучери. Днес си поръчах торта от Грабо.

# 587
някой ползвал ли е офертите фото на интим..и да е доволен в някой салон?
Аз съм доволна от Боби М. Имаше много доволни от подобна оферта на Версус (ако не се лъжа).

# 588
Здравейте Simple Smile
Още не съм се осмелила да ползвам тези сайтове, ще ви почета, за да събера информация  Simple Smile

# 589
http://www.deals.bg/deal/id/3183/53f61f
Споделям. Тъй като живея наблизо, реших да отидем с малкото дете да видим за какво иде реч. Сега е тип малка квартална сладкарничка. Ядохме по една скаличка - вкусна и изключително прясна. Правят се нещата на място. Така, че ако ти трябва нещо в по-големи количества или конкретно - обади им се предварително да се уговориш, за да не се разочароваш.

Много благодаря!!   bouquet Hug Като прочетох това се почувствах далеч по-уверена и си купих цели 2 ваучера. Аз съм от Варна, но преките ми шефове са в София. Те всяка година ми пращат подарък за рождения ми ден, който е в края на март и много ми се иска да организирам почерпка за тях. Веднага като получа ваучер ще се обадя - стискаме палци колегите да са доволни.

С нетърпение чакам отзиви за тортите на Наслада във Варна - и за тях имам ваучери! 

# 590
http://promomax.bg/index.php?city=3 а някой наблюдения за този салон? чудя се дали да си купя ваучер  Thinking имат страхотни маникюри на снимки ...

# 591
Има ли начин някак да обобщим коментарите за офертите на едно място? Поне като положителни, отрицателни или неутрални отзиви? Ще бъде много полезно, с удоволствие бих посетила много ресторанти или салони и без ваучер, ако видя, че няколко души ги препоръчват.

Цитат
http://promomax.bg/index.php?city=3 а някой наблюдения за този салон? чудя се дали да си купя ваучер   имат страхотни маникюри на снимки ...

Аз също се чудя! И на мен ми звучи добре...
За тези също:

http://www.dalavera.bg/offer/show/id/54
 Видях, че в Грабо преди е циркулирала оферта от тях. Има ли някой първа ръка впечатления от тях?

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 08:24 от mahidevran

# 592
  • София
 Вчера си взехме тортата от Карамел/'' правописната '' / беше страхотна, много вкусна и различна от всичко, което сме опитвали. Спечелиха нашето семейство за клиент и в бъдеще  Peace

# 593
  • София
 Това студио Савана  http://www.slon.bg/sofia/88-manikur+noktoplastika-s-UV-gel+lak-z … pestqvate-38.10lv.   имаха доста оферти, някой да има отзиви   newsm78

# 594
За пръв път ми се слу4ва да имам проблем с Пей Пал. Реших да поръ4ам торатата за 12,5 ,натиснах 2 ваучера,но не ми ги от4ете,дадох пак 2 и след 5мин.се оказа,4е имам 4 вау4ера,а в Пей пал не ми отразява плащане. Как да откажа другите 2 вау4ера и как да си платя  newsm78

# 595
  • София
eva_s Аз ходя там
служителите са много приятни и усмихнати
маникюристката е едно много приятно русо момиче ( но не съм ходила при нея)

# 596
  • София
Извинявайте, че пак си повтарям въпроса: някакви отзиви за Бюти салон "Бона Деа"? Rolling Eyes    Много ме изкушава спа процедурата им за ръце... newsm78

Тази оферта за езда-фотосафари също ми се струва интересна. Искам да питам обаче някои неща, а няма къде. Thinking Толкова ли е трудно всеки такъв сайт да сложи форум за въпроси към офертите? smile3516

# 597
  • Sofia
О` Cafe със сигурност ще поръчат сушито от друго място- това е първата неизвестна Laughing. Втората неизвестна е количеството, което ще бъде сервирано на блок масите, и скоростта, с която ще намалее  право пропорционално на броя посетители! Mr. Green

А за това какво ще кажете: " японска култура, представена от гейши в автентични японски облекла, танцуващи на високи маси. Joy

Аз си закупих 2 ваучера  Peace Обадих се на посочените телефони и бяха много любезни.Оказа се,че те периодично организират такива партита,а ги намерих и във facebook.Сушито го приготвят на място и често им гостували и Trymysushi (май така се пише), а тях ги гледах по Нова ТВ миналата седмица.Имали и детски кът,което ще е супер да оставя малкия змей,докато ние с тати хапнем.Дано си заслужава  Praynig

# 598
  • софия

Аз си закупих 2 ваучера  Peace Обадих се на посочените телефони и бяха много любезни.Оказа се,че те периодично организират такива партита,а ги намерих и във facebook.Сушито го приготвят на място и често им гостували и Trymysushi (май така се пише), а тях ги гледах по Нова ТВ миналата седмица.Имали и детски кът,което ще е супер да оставя малкия змей,докато ние с тати хапнем.Дано си заслужава  Praynig
Те имаха и оферта за детски празник от онези дни.

# 599
  • София
plamitoto, дано да прекарате весело и да хапнете добре! Peace
/Хубаво, че не поръчват сушито си от ЕНСО ООД.  Laughing/

Общи условия

Активация на акаунт