Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 423
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • София
А видях най-сетне, а уж два-три пъти го четох до сега. Наистина е за комплект от 2 лещи цената.  Peace

chockolina - На мен ми се случи същото, но в дийлс.бг - казаха ми да си поръчам отново, а неплатените ваучери ще изчезнат. Срещнах същия въпрос и в друг сайт и там администраторите бяха отговорили да се процедира по същия начин. Според мен и от промомакс ще ти отговорят да си купиш отново ваучерите.  Peace

# 571
  • Варна
Мерси, Ивон Hug

От Промомакс вече са ми отговорили, много са бързи Simple Smile - "Трябва да направите нова поръчка на ваучер. (Ако направите поръчка за плащане през Ипей, не го платите и затворите страницата на Ипей не може да се върнете по-късно, за да го платите)."

# 572
Вижте какво открих: http://assa.me/ И има сушиии. Heart Eyes Явно в този зайт ще наблегнат на храната, което за мен е супер. Laughing

# 573
  • София
 С риск да стана досадна вижте какво са пуснали от Андреа http://grabo.bg/sofia/terapiia-za-litze-s-argan-zlato-haiver-sha … goeliksir-0h8gdhd   #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 574
  • София
bubona_m Страхотна си! Благодаря много!   bouquet   bouquet  bouquet
deathripple , аз ако си бях изпринтила ваучерите нямаше да ме интересува от кой сайт са.  Laughing Peace

Zory_lp , не обърнах внимание коя марка са лещите, но това е цена за една леща! Тоест двете -60лв. Те и по магазините са толкова горе долу.  Peace

М, не, пише, че цената е за целия комплект.  newsm78

Посочената цена е за комплект от две лещи. - пише го в условията
Къде го пише? Аз виждам:" Опаковка: 1 брой в блистер"  Peace

Посочената цена е за комплект от две лещи. - пише го в условията
[/quoteЕми супер тогава!  Hug

# 575
  • София
Толкова ли са зле наистина Андреа Спа по отношение на подстригването?

# 576
  • София
Толкова ли са зле наистина Андреа Спа по отношение на подстригването?
Аз за подстригването нямам наблюдение, а за козметичните процедури. Както вече и други момичета писаха спа и бюти е само в името, малък, квартален салон, говоря за този в Стрелбище, два гаража преустроени  в едно помещение, което не е добре затоплено дори.  Цената 4,00 лв. си е ок цена, но редовна. Но според мен целта им е друга- кой би си тръгнал без да го изсушат, а може и някоя маска да поиска или боя  newsm78. Ако искам да се поглезя или да се отпусна за 1 -2 часа бих отишла другаде .  Аз лично не бих сменила фризьор, от който съм доволна за каквато и да е изгодна оферта, не се подстригвам всеки ден, така че цената не е толкова важна. Ако офертата е за сушоар, терапия за коса съм о.к. да се "прежаля "   Laughing Peace

# 577
Момичета, продължавам да се чудя за кавитацията от колектива....
Досега само едно отрицателно мнение получих за салона, писах на мацката и на лични съобщение, чакам да ми разкаже повече...

Иначе някоя от вас ходила ли е на самата процедура? На писаници звучи приказно, но дали и реално е така?

Имат вече 1006 ваучера продадени  Shocked

# 578
  • Sofia
Сушиииииииии  Flutter http://grabo.bg/sofia/sushi-party-0fudz Някой има ли впечатления от този ресторант?

# 579
Сушиииииииии  Flutter http://grabo.bg/sofia/sushi-party-0fudz Някой има ли впечатления от този ресторант?

Имаше оферта за детски рожден ден там. Явно всички видяха голямата печалба в сушито, защото в основното им меню няма суши. Аз бих предпочела офертата на Кабуки, защото си е суши ресторант, но то май пак си е на късмет. newsm78

# 580
  • София
Съгласна съм с bebo4ko -Кабуки съществува вече 4-5 години на пазара и със сигурност не е Енсо суши.

# 581
С риск да подразня от кога О` кафе правят суши офертата  http://grabo.bg/sofia/sushi-party-0fudz може да доставят от Енсо  Whistling. По повод кафитацията - как може за 9 лв  newsm78 newsm78 та и паурплейт абсурдно е като гледам и цифрата 1440 ПРОДАДЕНИ !!! Другото което една мацка от козметичен салон коментира, че зоната която обработват  скромните 4-5 см само.
И да не бъда съвсем Офф посетих Арлет  http://www.arlet.bg/ в Галакси център днес за подстригване и сешоар ( ваучера не помня от къде беше ). Измиха ми дори и косата + маска после дискутирани кое как. Не съм експериментирала с подстригването понеже си пускам косата трябваше да се оформи и скъси леко, но като цяло останах доволна.   

# 582
  • Пловдив
някой ползвал ли е офертите фото на интим..и да е доволен в някой салон?

# 583
http://www.deals.bg/deal/id/3183/53f61f

Как ви се струва офертата?

Мен много ме привлича...! Имам празник през март и съм толкова изкушена да почерпя със сладости роднините в София. Да знаех, че ще са хубави и ще си изпълнят ангажимента както съм в друг град... Някой да е купувал торти или сладки от там?

Ще се радвам на съвет.

Споделям. Тъй като живея наблизо, реших да отидем с малкото дете да видим за какво иде реч. Мястото го знам от преди (беше хлебарница, правеха хлябовете на място). Сега е тип малка квартална сладкарничка. Има 2-3 масички, каталог със торти, които  могат да се поръчат. Пакетираните сладки и соленки имаше като ранообразие. Реших да пробваме нещо от хладилната витрина. Цените са като навсякъде - скаличка 0.60, пастичка 1.20-1.60. Имаше нещо като саралии и толумбички, баклава. Разнообразието не беше голямо и имаше останали само по 1-2 бройки от вид. Торти няма налични. Ядохме по една скаличка - вкусна и изключително прясна. Правят се нещата на място. Така, че ако ти трябва нещо в по-големи количества или конкретно - обади им се предварително да се уговориш, за да не се разочароваш.

# 584
Момичета да ви кажа и аз , днес и аз видях офертата за лещи, нося по принцип безцветни,нямам никакви проблеми, носила съм и цветни-зелени, които бяха 6 месечни, на цена за двете 80 лв.Тогава още жената в оптиката ми каза (тъй като бях питала в различни магазини и за едни и същи лещи ми говореха, а цените варираха  с разлика помежду си между 5-10 лв.) , че в много оптики продавали лещите за едногодишни, а всъщност са си шест месечни. Възможно е да издържат повече от 6 месеца естествено, зависи колко често се носят, и поддръжката им , хигиена и т.н А във фейсбук директно питах хората от тази оптика за времето,диоптрични могат ли да бъдат и евентуална доставка и ето какво ми писаха: ''Лещите са 30 дневни, което означава 30 поставяния в очите. Т.е. ако не ги слагате всеки ден може да удължите срока на носене. С този диоптър -1.25 има всички цветове и цената остава същата 30лв. Доставката по куриер за цялата страна е за сметка на клиента на цена според куриерската фирма, с наложен платеж.''
Дано да съм полезна на някой  Laughing

Аз да се похваля, на 3ти сутринта заминавам от София за Будапеща,имам купени ваучери от Грабо за екскурзия Будапеща-Виена. Надявам се всичко да е наред,по това което четох от отзивите,всички са положителни, само малко времето ме притеснява  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт