Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 425
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Да, няколко страници назад писахме-даже бяхме по едно и също време с тези хора в ресторанта.
Ваучера от предната сделка на Грабо е за терапия с ампула + подстригване.

# 556
  • София
Мацки, помагайте! Голяма съм патица! ooooh! Имам 5 ваучера за фотоепилация на мустачки за по3,90 от Белиз. Ама не помня от кой сайт!  ooooh! А имам регистрация сигурно в почти всички!  Embarassed Някой сеща ли се от кой сайт беше тая промоция?  Praynig

# 557
Мацки, помагайте! Голяма съм патица! ooooh! Имам 5 ваучера за фотоепилация на мустачки за по3,90 от Белиз. Ама не помня от кой сайт!  ooooh! А имам регистрация сигурно в почти всички!  Embarassed Някой сеща ли се от кой сайт беше тая промоция?  Praynig

На ваучерите не пише ли ?

# 558

виж това http://www.lapni.bg/index.php?p=offer&id=44

# 559
Я, най-накрая и нещо по-материално. В единия сайт са пуснали за цветни лещи оферта! Отзиви, някой ползвал ли е? Много ми се иска да се видя с едни зелени очи  Joy

# 560
  • София
bubona_m Страхотна си! Благодаря много!   bouquet   bouquet  bouquet 
deathripple , аз ако си бях изпринтила ваучерите нямаше да ме интересува от кой сайт са.  Laughing Peace

Zory_lp , не обърнах внимание коя марка са лещите, но това е цена за една леща! Тоест двете -60лв. Те и по магазините са толкова горе долу.  Peace

# 561
deathripple , аз ако си бях изпринтила ваучерите нямаше да ме интересува от кой сайт са.  Laughing Peace

Zory_lp , не обърнах внимание коя марка са лещите, но това е цена за една леща! Тоест двете -60лв. Те и по магазините са толкова горе долу.  Peace

М, не, пише, че цената е за целия комплект.  newsm78

# 562
  • Sofia
Zory_lp,аз преди време си взех "за да се видя със сини очи"  Laughing както казваш  Wink и резултатът беше,че просто не виждах....Ужасно ми сълзяха,след като ги свалях бяха ужасно зачервени и това при не повече от 1ч. носене. Накрая се оказа,че разтворът в който седят не ми понася,смених,но резултатът е същия. Лично мое мнение е,че ако си имаш здрави очи и не ти е наложително да носиш лещи се радвай на твоя си цвят  Hug

# 563
bubona_m Страхотна си! Благодаря много!   bouquet   bouquet  bouquet

Hug за нищо

Я, най-накрая и нещо по-материално. В единия сайт са пуснали за цветни лещи оферта! Отзиви, някой ползвал ли е? Много ми се иска да се видя с едни зелени очи  Joy

и аз я видях, но лещите трябва да се използват само един месец . На мен лично не ми се струва голяма оферта  Whistling

# 564
  • София
Цитат
Охо, Андреа Спа пак се появиха ...
Хе-хе,  точно това щях и аз да пиша! Ама тоя път са по-честни: предлагат "подстрижка" (няма обещания за ултра-мега-супер-иновативни подходи във фризьорството).
До сега са продали 63 ваучера. Дано после няма разочаровани.

Ooo..ами чудеса предлагат -
Цитат
Открий своята уникалност с днешното предложение на Grabo.bg за ефектна подстрижка от ръцете на майстор фризьор, който ще извърши чудеса с косата ти.
Laughing Joy hahaha

JeniB - Аз отскоро съм с къса коса и без филиране хич не стои добре. Винаги са ме филирали до сега и не казах изрично, че искам да ме филират мислех, че се подразбира. Rolling Eyes Но фризьорката изведнъж започна да ме чисти, махна ми перелината и готово.  Crazy Моя е грешката обаче, трябваше да и кажа изрично да го направи. Помислих си, че може пък така да стане по-хубаво все пак и казвам - айде няма да се разправям. Но се оказа, че хич не е хубаво ....  ooooh! Но не е само това проблемът де - просто самото подстригване не беше хубаво.

Тъкмо вчера си мислех, че накрая и при мен така ще стане.  Crazy Ще трябва да правя и аз таблица или нещо подобно.  Rolling Eyes

Тъкмо смятах да пиша за тази оферта. Лещи на Цайс намалени от 80 на 30лв. Само дето може да се намерят и за 20лв. - http://lenses.bg/zeiss-colours-leshti-p-77.html?osCsid=kuognqjiijvh8i7l0encinhoc3. Тези хора за колко тъпи ни смятат.... Shocked ooooh! #Crazy Евентуално обяснението може да е, че продават 2 лещи за тази цена - тогава да кажем, че е донякъде изгодно. Но не става ясно - в заглавието са написали, че става въпрос за "лещи", а по-надолу в параметри пише: "Опаковка: 1 брой в блистер".
А относно цветните лещи - аз от години нося обикновени лещи. Но силиконови с доста по-голяма кислородна проводимост и т.н с две думи много по-комфортни. Веднъж реших да пробвам цветни лещи, но на БаушендЛомб и хич не ми понесоха. Не виждах хубаво с тях, не можех да шофирам, очите ми сълзяха. Сложих ги точно 2 пъти. А за човек, който въобще не е носил лещи до сега сигурно ще е още по-голямо мъчение.  Rolling Eyes

# 565
  • София

М, не, пише, че цената е за целия комплект.  newsm78
Къде го пише? Аз виждам:" Опаковка: 1 брой в блистер"  Peace

# 566
Zory_lp,аз преди време си взех "за да се видя със сини очи"  Laughing както казваш  Wink и резултатът беше,че просто не виждах....Ужасно ми сълзяха,след като ги свалях бяха ужасно зачервени и това при не повече от 1ч. носене. Накрая се оказа,че разтворът в който седят не ми понася,смених,но резултатът е същия. Лично мое мнение е,че ако си имаш здрави очи и не ти е наложително да носиш лещи се радвай на твоя си цвят  Hug

Абе голяма ми е тръпка. Ще пробвам, пък дано да нямам странични ефекти Simple Smile

# 567
Прегледах няколко от тези сайтове и видях доста оферти за процедури, а дали пускат промоции и  за козметика ..? Попадали ли сте на такива ?

# 568
bubona_m Страхотна си! Благодаря много!   bouquet   bouquet  bouquet

Zory_lp , не обърнах внимание коя марка са лещите, но това е цена за една леща! Тоест двете -60лв. Те и по магазините са толкова горе долу.  Peace

М, не, пише, че цената е за целия комплект.  newsm78

Посочената цена е за комплект от две лещи. - пише го в условията
Къде го пише? Аз виждам:" Опаковка: 1 брой в блистер"  Peace

Посочената цена е за комплект от две лещи. - пише го в условията

# 569
  • Варна
Тъй, тръгнах да си купувам офертата от Промомакс, за която писах по-горе, и все, че ми се прецака плащането (забравила съм си паролата в еПей Crazy). Сега в профила ми стои офертата със статус очаква плащане през еPay, обаче няма как да вляза отново в нея и да потвърдя плащането или пък да платя по друг начин. Пише също, че ваучер няма издаден (което е ясно, щом няма плащане). Дали да купя отново или да търся начин да си платя вече заявения ваучер?! newsm78
Някой имал ли е такъв случай? Писах и на Промомакс, дано и те ми отговорят бързо. Tired

Общи условия

Активация на акаунт