Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 375
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Бе, не е чак болка за умиране, но при всички случаи трябва да се разчуе, ако се окаже 100% измама...
Не знам кое точно ти се видя смешно, това беше една от офертите, които обсъждаме и тук...  Thinking

Като видях коментара и аз се поусмихнах. Fresh and clean = свеж и чист. Ако са изчезнали, нито са свежи, нито са чисти тия... в това е иронията.

Освен това ако от Лапни не върнат парите, едва ли ще им останат клиенти. Дори от този форум да им тръгне 'славата', за нула време ще стигне до всички жени в цяла България. Така е в Интернет - научи ли един, за часове научават всички....

Създателите на подобни сайтове трябва да са наясно, че колективното пазаруване не е като да отвориш квартална бакалия и да продаваш старо сирене. Клиентите пазаруващи онлайн, при това с кредитни карти в реално време, са с над средна до висока потребителска култура, при това образовани и не търпят някой да се опитва да ги преметне.  И естествено ако стане фал, си търсят правата.

# 616
  • София
Усмихвайте си се вие, аз вече на никой и на нищо не се смея, че няма случай да не ми се е върнало.  Wink Демек, внимавайте!  Peace

# 617
Здравейте, някой да е заявил ваучер за суши от assa.me? Аз заявих два, ама на имейла си получих  само писмо и нищо подобно на ваучер и се чудя дали се получава изобщо нещо такова или заявката е достатъчна и човек може да се обади на ресторанта направо и да поръча сушито. Сайтът явно не е довършен и никаква информация не мога да докопам оттам, даже имейл или телефон. Ако има възползвали се от ваучера вече, моля да споделят. Хубава вечер!   bouquet

# 618
Здравейте, някой да е заявил ваучер за суши от assa.me? Аз заявих два, ама на имейла си получих  само писмо и нищо подобно на ваучер и се чудя дали се получава изобщо нещо такова или заявката е достатъчна и човек може да се обади на ресторанта направо и да поръча сушито. Сайтът явно не е довършен и никаква информация не мога да докопам оттам, даже имейл или телефон. Ако има възползвали се от ваучера вече, моля да споделят. Хубава вечер!   bouquet

Не съм взимала от този сайт ваучери, но да ти обърна внимание: Внимание! Ваучера се заплаща на място! Малко странно ми се струва, но няма лошо.Simple Smile
И също прочетох, че не можеш да се обадиш направо на ресторанта. Виж какво пише:
4. Заявен ваучер се заявява между 11:00 и 16:00 часа на GSM: +359888 80 23 35
Внимание ! Това не е телефонът в ресторанта!
5. Заявен суши сет с ваучер може да бъде взет само между 11:30 и 22:00 часа от ресторант ”КАБУКИ ЧАДО”.

И последно. Simple Smile Нали си получила мейл? Значи и ти имаш техния. Предполагам, че на него можеш да пишеш, ако имаш въпроси.

# 619
Ух,  ooooh! вярно! Щото съм свикнала на разни електронно генерирани мейли, дето пише " не отговаряйте на този имейл" и хич не ми хрумна да им пиша там. Мерсаж!  bouquet
Иначе аз точно това се чудех, дали все пак ще има предварително някаква хартийка, с която да отида и да платя или на място всичко ще се случи. Май ще се окаже, че е второто. Благодаря много, bebo4ko!   bouquet

# 620
  • София
Ivonska, ужас, нямат ли сайт, телефони? Мисля че от Lapni трябва да поемат отговорност. А какъв е техния отговор?

# 621
  • София
Ivonska, ужас, нямат ли сайт, телефони? Мисля че от Lapni трябва да поемат отговорност. А какъв е техния отговор?

Ами, търсят ги...  Rolling Eyes Щели да ми звъннат. Да видим. Имат продадени 20 ваучера - дано ги намерят!  Mr. Green

# 622
Fresh&Clean от около седмица имат оферта и в sdelkite.bg. Още е актуална даже. На телефона даден на сайта не отговарят, но на имейл отговориха и потвърдиха датата на посещение! Да видим....

Иначе съм супер доволна от ваучерите за плуване в ПК Спринт, както и от подстригването в Сарай Студио.   Hug

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 23:01 от shrekie

# 623
  • София
Fresh&Clean от около седмица имат оферта и в sdelkite.bg. Още е актуална даже. На телефона даден на сайта не отговарят, но на имейл отговориха и потвърдиха датата на посещение! Да видим....
...

Мда... И аз така имах потвърждение... Но и телефонен разговор!   Thinking Дръж ни в течение.   bouquet

Ето я моята оферта с Лапни

# 624
ivonska, непременно... ваучерът обаче важи в периода от 20.04.2011 до 20.05.2011... така че има време докато се изясни при нас.

Дано все пак не са некоректни, а да имат логично обяснение, че са те вързали, подходяща компенсация и всичко да се оправи.  Peace

# 625
  • София
Бе, не е чак болка за умиране, но при всички случаи трябва да се разчуе, ако се окаже 100% измама...
Не знам кое точно ти се видя смешно, това беше една от офертите, които обсъждаме и тук...  Thinking

Като видях коментара и аз се поусмихнах. Fresh and clean = свеж и чист. Ако са изчезнали, нито са свежи, нито са чисти тия... в това е иронията.

Освен това ако от Лапни не върнат парите, едва ли ще им останат клиенти. Дори от този форум да им тръгне 'славата', за нула време ще стигне до всички жени в цяла България. Така е в Интернет - научи ли един, за часове научават всички....

Създателите на подобни сайтове трябва да са наясно, че колективното пазаруване не е като да отвориш квартална бакалия и да продаваш старо сирене. Клиентите пазаруващи онлайн, при това с кредитни карти в реално време, са с над средна до висока потребителска култура, при това образовани и не търпят някой да се опитва да ги преметне.  И естествено ако стане фал, си търсят правата.

Много точно казано! Аз да допълня, че в случая отговорност носят от сайта Лапни.бг, защото те са тези, които трябва да изискат от партньорите си подписването на двустранен договор, на базата на който да се уговорят взаимоотношенията и да се гарантират получените суми. Недопустимо би било да преведат събраните суми от продажбите на ваучерите на фирма, която не са проверили в Търговсия регистър за актуално състояние и т.н. А да фалира за един ден, веднага след като получи парите по сметките си, се съмнявам newsm78. Но все пак дано не се случва, че знаем къде живеем и!!!

# 626
Здравейте, може ли да ми припомните от кой сайт беше сделката за цялостно почистване на дома за 60 лева, което включваше пране на килими, мека мебел, проорци и т.н.?

# 627
VAVA да не е това.. или това?

# 628
ха, за протокола да вметна, че мейлът на assa.me наистина се оказа от тези, до които не може да се пише...ще звънна утре по телефона и ще разбера как стават нещата  Grinning.

# 629
Ninia, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт