Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 325
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
  • София
...
А самият масаж как беше, че и аз се бях насочила към този салон? Явно ще трябва да ходя до Зона Б-5.

Как да ти кажа... А и от студ дали съм могла да преценя реално?!...

ПП. Вино и аз "забърсах" - комбинацията от бяло, розе и червено много ме зарадва...  Rolling Eyes

# 691
Някой може ли да изкаже мнение за тази оферта- Маникюр + спа процедура на ръце?

Иначе аз бях в Белизе на Гарибалди за фотоепилация. Не беше студено, студиото е прилично.

# 692
  • София
 Момичета, дали някой има впечетление от http://www.888.bg/offers/detail/active/687  newsm78

# 693
  • София
...
А самият масаж как беше, че и аз се бях насочила към този салон? Явно ще трябва да ходя до Зона Б-5.

Как да ти кажа... А и от студ дали съм могла да преценя реално?!...

Много благодаря за отзива.   bouquet

# 694
Здравейте и от мен Simple Smile
От доста време пазарувам в сайтовете за колективно пазаруване.
Използвала съм много ваучери и съм оставала доволна.

Влизам за да споделя огромното си разочарование от тази оферта за маникюр и педикюр:
http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/manikjur-i-pedikjur-za-18-l … rasota-blush.html

Днес бях, в момента си оправям ноктите сама  Sick
Като за начало маникюристката ме попита какъв лак ще искам, не можело Шилак, защото нямала време. Часовете й били записани през 1.30ч. а не през 2ч, защото имало много клиенти  ooooh!
Масаж изобщо нямаше,както беше посочено в офертата, защото нямало време  ooooh!
Като цяло лаковете са на ОПИ, има и Чайна Глейз и Орли, но почти всички са на дъното, с променен цвят и очевидно развалени  Sick
Освен това базата и препаратът за кожички са на Перфект  Stop
Лакирането беше джаста-праста, целите ми нокти са омазани с лак и топ лак, освен това топ лакът беше поставен с едно движение докъдето стигне....  Sick

Крайно съм разочарована, не бих стъпила никога повече там  #Cussing out

Споделям с цел да предпазя някого, ако излезе още някаква оферта от този салон  Crossing Arms

# 695
Здравейте!
И аз се включвам в темата. Да си призная честно, все още се въздържам от покупки на ваучери. При мен е твърде вероятно да се превърне в мания.   Joy

# 696
  • София
От вчера vsichkioferti.bg не ми се отваря-някой друг има ли такъв проблем?

# 697
И при мен е така  Peace

# 698
  • София
Благодаря Поля от слънчогледи.. повредата явно не е само в моя телевизор.... Grinning

# 699
Aз закупих отново винце на промоция  Mr. Green
Откъде? Свирай Wink

# 700
# 701
И аз да споделя мнение от ползваните ваучери във Варна :
педикюр,маникюр,терапия за коса,подстригване и сешоар в "Нуши " подстригването,сешоара ок,педикюра -мила и приятна беше дамата,обаче краката ми не изглеждат хич добре особено ходилата,също и помещението където се прави педикюра ми се видя захабено и неудобно..Лаковете бяха OPI, маникюра ок.Най-хубавото беше изсушаването после..Иначе бяха мили,май собственичката пита дали ми е харесало..Бих си взела ваучер само за сешоари и подобни манипулации при тях.
2. в Медеа на терма шейп,супер професионално се държа девойката,обясняваше всичко,хареса ми процедурата и отношението,купих си после пакет за др. процедури за 300 лв  Mr. Green
3л карта за 10 ч за Капела плей,доволна съм ние и без това сме клиенти там,момичето ,което първоначално ни пое беше много внимателно дори поправи пропуска на колегите и за подарък 2 безплатни чада,сето бяха "забравили" да дадат.после обаче имаше една особе нелюбезна и с грешни сметки ,но ако я игнорирам нея беше мн. добре.
имам и ваучер за картина от Наполовина и глезтийки и за 3Д снимка,които още не съм оползотворила.

Моля ако някой се сети къде беше офертата на Angel face  за Варна и зл.терапия да каже,че не я намирам...  Peace

# 702
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
От доста време пазарувам в сайтовете за колективно пазаруване.
Използвала съм много ваучери и съм оставала доволна.

Влизам за да споделя огромното си разочарование от тази оферта за маникюр и педикюр:
http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/manikjur-i-pedikjur-za-18-l … rasota-blush.html

Днес бях, в момента си оправям ноктите сама  Sick
Като за начало маникюристката ме попита какъв лак ще искам, не можело Шилак, защото нямала време. Часовете й били записани през 1.30ч. а не през 2ч, защото имало много клиенти  ooooh!
Масаж изобщо нямаше,както беше посочено в офертата, защото нямало време  ooooh!
Като цяло лаковете са на ОПИ, има и Чайна Глейз и Орли, но почти всички са на дъното, с променен цвят и очевидно развалени  Sick
Освен това базата и препаратът за кожички са на Перфект  Stop
Лакирането беше джаста-праста, целите ми нокти са омазани с лак и топ лак, освен това топ лакът беше поставен с едно движение докъдето стигне....  Sick

Крайно съм разочарована, не бих стъпила никога повече там  #Cussing out

Споделям с цел да предпазя някого, ако излезе още някаква оферта от този салон  Crossing Arms

855 ПРОДАДЕНИ  dont

# 703
  • гр.Варна

Моля ако някой се сети къде беше офертата на Angel face  за Варна и зл.терапия да каже,че не я намирам...  Peace

http://grabo.bg/varna/terapiia-za-litze-shiia-i-dekolte-sas-zlat … ngel-face-0hbkwtg

# 704
Искам да похваля момичетата от детски фризьорски салон ПЪЗЕЛ. Днес ползвахме ваучера от Грабо за детска прическа и съм много доволна Simple Smile Красота!   bouquet ако има пак, няма да пропусна възможността! Без ваучер също ще ги посещаваме!

Общи условия

Активация на акаунт