Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 56 237
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
Аз в петък съм си резервирала за Солун, за уикенда - не знам ти за кой чакаш отговори , но още в понеделник ще пиша.

Честно казано малко съм разочарована от последните неща, които прочетох...
първо, си използвах сушито , което обсъждате и не виждам какво не му харесахте. Обадих се 3 дни предварително - просто защото досега каквито и ваучери да съм закупувала винаги се обаждам ПОНЕ седмица по-рано, разбрахме се, докараха ми го и това беше. Суши като суши

.....
И с каква цел ще си измислям тези неща за доставката им и държанието им ?? Какво печеля от това и как конкуренцията ще спечели от това ???? А щом ти е харесало сушито радвам се, съветвам те да идеш и в някой ресторант да пробваш да видиш разликата, няма да ти предлагам заведение.  Да видим теб ако те бяха въртели цял ден с доставката дали щеше да си доволна(оставям качеството на продукта). Аз се бях обадила 5 дена преди дата за доставка за да планирам кога да ям суши така и не ядох като ми го донесоха в 20ч вместо в 13ч. И при всички случай за си взели бележка тия от от фирма след като 15 пъти ги попитах защо поемат доставки, които не могат да изпълнят ако ще и цяла нощ да обикалят.

# 241
  • София
Момичета, сутринта мернах оферта за скиори, но в бързината я изтрих и сега не мога да я намеря.
Моля някой да ми пусне линк, ако я е виждал Praynig
Дано не те подвеждам Simple Smile
http://www.zadrujno.bg/ruse

# 242
[Само човек, който е работил с клиенти в магазин или ресторант, или където има клиенти знае какви клиенти можеш да имаш и как може някой път да не си в настроение и това е.
[/quote]

Ще ми позволиш да не се съглася с теб. Работила съм дълго време с клиенти ежедневно и никога, ама никога не съм си позволявала да ги занимавам с моите си лични настроения. За това не мога да разбера киселите физиономии на хора, които са сложени някъде за да ме обслужват. Тяхната работа е да ме накарат да се чувствам добре, а не обратното. Поне аз така го разбирам. И докато оправдаваме подобно отношение с броя клиенти нещата няма да се оправят.

# 243
[Само човек, който е работил с клиенти в магазин или ресторант, или където има клиенти знае какви клиенти можеш да имаш и как може някой път да не си в настроение и това е.

Ще ми позволиш да не се съглася с теб. Работила съм дълго време с клиенти ежедневно и никога, ама никога не съм си позволявала да ги занимавам с моите си лични настроения. За това не мога да разбера киселите физиономии на хора, които са сложени някъде за да ме обслужват. Тяхната работа е да ме накарат да се чувствам добре, а не обратното. Поне аз така го разбирам. И докато оправдаваме подобно отношение с броя клиенти нещата няма да се оправят.
[/quote]

bouquet

# 244

[/quote]

много правилно ,от опит го казвам  Hug

# 245
Още един нов сайт се е пръкнал! Пица за левче! Давай народе! Днес цяла София май ще е на пици  Grinning
Да ви е сладко  Joy

# 246
Утре да очакваме баничка с боза за 10 ст.  Joy Ихууууууууууу

# 247
Днес цяла София май ще е на пици  Grinning
Пици, суши-та, въобще скоро няма да отслабнем ние в София Joy

За да не е съвсем спам, моля за отзиви за Юмейхо масажа, ходи ли някой вече, аз съм го купила за мъжа ми, но той както се мотка, ще взема аз да го оползотворя.

# 248
  • София
Аз да споделя. Снощи бях на масаж с кафе на цяло тяло от Lapni.bg. много съм доволна, масажистката беше любезна, масажа ме отпусна, та чак се размазах..... а след това кожата ми беше като кадифе. И все още е  Heart Eyes
Надявам се и от почистването в къщи, което ще е на 12.03. да остана доволна.

# 249
  • София

[/quote]
Абсолютно съм съгласна, не мога да понасям намръщени, кисели физиономии на повечето БГ Продавачи, които все едно ми правят услуга, а аз трябва да съм им благодарна за това, че ме обслужват  #2gunfire

# 250
  • София
И да довърша темата за ПРОДАВАЧКИТЕ, моля на всеки които му е интересно http://www.vchera.bg/diagnoza-prodavachka/
надявам се и смешно  Laughing Всичко с лека самоирония  Peace
Извинявам се за спама, но не се сдържах    bouquet

# 251
eva s, само мога да съжалявам авторката на статията за избора й на места, от които да пазарува.  Peace След като се натъква на такива хора...
За мен е пълна загадка обаче защо в последно време масово се пропуши из магазини и фризоьорски салони, виждам ги през витрините им, не бих влязла. Sick

# 252
И да довърша темата за ПРОДАВАЧКИТЕ, моля на всеки които му е интересно http://www.vchera.bg/diagnoza-prodavachka/
надявам се и смешно  Laughing Всичко с лека самоирония  Peace
Извинявам се за спама, но не се сдържах    bouquet

Хах..... много яко Joy
Най ми хареса това:    
Друго, по което можете да разпознаете типичната българска продавачка, е ужасът й от дебитни карти. Дебитната карта е нещо като силно отровна жаба, която са показвали по Animal Planet,

Това пък веднага ме наведе на мисълта, че и някои от нас в този форум, отказваме да си ползваме дебитните или кредитните карти. Ами за какво ги имаме тогава? За самочувствие? Ако много ни е страх да не ни изсмучат паричките от тях - има си лесно. Малки суми в дебитните и ограничение за теглене на суми в кредитните. Така си мисля де......

# 253
Жестоко е Joy
Особено частта с дебитните карти- точно, ама точно така е! Почва се едно бутане на картата, та викане на всички колежки, които разглеждат устройството и натискат всички !! копчета  Joy

# 254
На мен пък любимо ми е, когато им кажа, че искам да платя част от сметката в брой и част с карта, да знаете тогава какво суетене настава Laughing

Общи условия

Активация на акаунт