Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 457
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна, морето и сините вълни!
Някой да е ползвал услугите на студио Нели във Варна?
Имат оферта за антицелулитен масаж...и съм в размисъл  newsm78

# 346
  • Пловдив
Здравейте, гледам офертата за Истанбул на lapni.bg, някой купувал ли е от този сайт и пътувал ли е с агенция Атлантис тур?
http://www.lapni.bg/index.php?p=offer&id=56
За тази оферта става въпрос!

# 347
Някой да е ползвал услугите на студио Нели във Варна?
Имат оферта за антицелулитен масаж...и съм в размисъл  newsm78

И аз размишлявам върху това  Thinking

Варненки, моля който е ходил на фотоепилация да каже къде- но да работят събота.

# 348
Цитат
Здравейте,

да питам някой знае ли какво представлява хидрокси пиил терапията?
Приятелка има ваучер, но няма никаква информация що за процедура е това.

Ми като няма, що си купува?!?!          

Глаголът "има" дава информация за притежание, но не и за това как е придобит, т.е. би могъл да бъде и подарък, нали? Wink

# 349
  • Варна
а наистина ли ви хареса в Баронеса?
не ви ли се стори малко, мръсничко, неособено професионално, с лични разговори на персонала..
сложиха ли ви еднократна подложка на леглото?

а забравих -и слънцезащитен крем не сложиха, въпреки че подчертаха колко е важен

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 13:19 от smurf

# 350
Баронеса е малко , наистина. Но явно апарата им е хубав.
Но преднат адевойка беше много учтива, обясни / като за първи път / всичко, хубаво ми направи фотоепилацията. И най - важното-след първата процедура паднаха доста косъмчета..

Нямам нищо против и другаде да отида, стига да има ефект. Еднократната подложка на леглото ще я преглътна..

# 351
  • софия
Някои да има представа от тази агенция: http://bg.kolektiva.net/sofia/2-noschuvki-s-organiziran-transpor … ;utm_medium=email (Planet Travel Center)
Офертата важи и за 3.03., а ние още нищо не сме планирали и ни идва добре.

Отпада питането ми. Не можело със собствен транспорт, а ние не обичаме да сме зависими в придвижванията.

# 352
Уважаеми дами, тъй като разбрахме, че има негативни коментари за сделката със суши, решихме да проверим.
Наистина, (както са забелязали някои от Вас) , има данни! за тенденциозно писане на подобни мнения по принцип. Разбира се, не казваме, че всички са такива. Не искаме да разочароваме никого и съжаляваме ако се е получило!
За нас всяко ваше мнение, впечатление е важно и то се разглежда.
Тъжно е само, когато има умишлена злонамереност от определени хора или видно дори определени конкурентни сайтове и фирми...
Ще го оставим без коментар. Ние имаме солиден опит в приготвянето на суши- така, че оризът, че бил неовкусен и подобни, са неоснователни. Както й че едва ли не сме доставили вече поизядено суши.?
Всеки ден се срещаме с много позитивни и доволни клиенти, които харесват Enso sushi. Надяваме се тези от тях, които са регистрирани в този форум, да пишат:)
Други сделки досега не сме имали, за да се сравняват, че предишната наша била по- успешна и в този дух. Истината е, че се стараем много, за да бъдете доволни Heart Eyes Ще използваме момента да Ви кажем-  при над 1800 заявки, (сами сметнете) , няма как да бъдат приготвени и доставени в рамките на 3-4 дни. Затова ваучерът е активен до 05.05. Убедени сме, че в салоните за красота
 ( примерно) , също има записани часове и лимит за деня за изпълнение на определена процедура. Молим за съдействие също, когато имаме потвърдена доставка, да бъдем улеснени да я доставим - натъкваме се на изключително труднодостъпни адреси,( което забавя доставчиците), на отсъстващи клиенти, които не отговарят й на телефона, клиенти без ваучери от" Колектива" и др.
 Желаем успех със сделките в сайтовете за колективно пазаруване, оптимистично и позитивно настроение!
 Идва пролетта, да се радваме на живота и да се усмихваме повече! Благодарим Ви:  bouquet

# 353
Имам въпрос по офертата за пица хът за 1 лв. Понеже е нов сайта реших да не рискувам и предпочетох плащане в брой. Отидох в една банка и там ми казаха, че за да преведа парите по сметка т.е. левчето ще ми вземат  hahaha 2,50 лв Викам си тия луди отивам в друга банка, там ми искат 6 лв  doh Та въпроса ми е - каква такса удържа банката ви, когато плащате с карта?

# 354
Имам въпрос по офертата за пица хът за 1 лв. Понеже е нов сайта реших да не рискувам и предпочетох плащане в брой. Отидох в една банка и там ми казаха, че за да преведа парите по сметка т.е. левчето ще ми вземат  hahaha 2,50 лв Викам си тия луди отивам в друга банка, там ми искат 6 лв  doh Та въпроса ми е - каква такса удържа банката ви, когато плащате с карта?

Всяка банка си има такса за превод. Няма ли да е по-добре за теб да платиш с Easy Pay? Каси има почти на всеки ъгъл.

# 355
Аз съм плащала ваучер от друг сайт и не са ми взимали никакви комисионни. 15 ЛЕВА ваучер- 15 лева и в банката.  Ама това с пицата си е направо..........

# 356
  • София

С  плащане директно през e.BG мисля, че ще ти удържат няколко стотинки- около 10 ст.може би. Едно момиче тук беше плащало така за пицата, пиши и ако искаш ЛС, за да ти даде точна информация.

# 357

Всяка банка си има такса за превод. Няма ли да е по-добре за теб да платиш с Easy Pay? Каси има почти на всеки ъгъл.

Така е, но няма тази опция в офертата.

# 358
Аз съм плащала ваучер от друг сайт и не са ми взимали никакви комисионни. 15 ЛЕВА ваучер- 15 лева и в банката.  Ама това с пицата си е направо..........

Здравей само искам да попитам за кой сайт става на въпрос, защото и аз плащам по банков път и ми взимат пари за превод.

# 359
Много ще съм благодарна, ако някой е попаднал на добра оферта за прзниците на 03.03. , да ги сподели. Simple Smile
По принцип предпочитам " Пампорово", но не съм попадала на мнения.
Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт