Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 429
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
Аз съм плащала ваучер от друг сайт и не са ми взимали никакви комисионни. 15 ЛЕВА ваучер- 15 лева и в банката.  Ама това с пицата си е направо..........

Здравей само искам да попитам за кой сайт става на въпрос, защото и аз плащам по банков път и ми взимат пари за превод.

Например този. Гледай да има опция за изи пей, а не плащане по банков път.

# 361
Аз съм плащала ваучер от друг сайт и не са ми взимали никакви комисионни. 15 ЛЕВА ваучер- 15 лева и в банката.  Ама това с пицата си е направо..........

Здравей само искам да попитам за кой сайт става на въпрос, защото и аз плащам по банков път и ми взимат пари за превод.

Например този. Гледай да има опция за изи пей, а не плащане по банков път.

Благодаря  newsm10 ще го имам в предвид  Hug

# 362
От няколко дена и аз се зариих по тези сайтове. Crazy Интересувам се предимно от разкраситлените оферти и тези за суши.
Сега съм се спряла на тази,но още и се чудя http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=50
Какво е кажете заслужава ли си ? newsm78

# 363
  • Бургас
Много ще съм благодарна, ако някой е попаднал на добра оферта за прзниците на 03.03. , да ги сподели. Simple Smile
По принцип предпочитам " Пампорово", но не съм попадала на мнения.
Благодаря  bouquet

Ние си резервирахме за Пампорово - хотел Смилен. Много добра цена - 83 лв. за двамата за две нощувки със закуски. Само че за 11 и 12 март. Но не виждам офертата вече. Сигурно е свършила.

# 364
  • Бургас
Намерих я. Ето тук:  http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=28
Пише че е изтекла обаче. Ама ти ги питай, пък може да има шанс.

# 365
  • София
Има хубави оферти за хотели,обаче няма кой да ми гледа децата,а в двойна стая нестава да се натъпчем,някой с подобен опит?

# 366
http://bg.kolektiva.net/varna/ аз се чудя за тази оферта... доста изгодна е , сещам се ,че имаше оферта на този салон, само че за други масажи, та искам да попитам някоя от вас посещавала ли е студиото с ваучер... в смисъл какво е било обслужването Simple Smile

http://grabo.bg/varna/pochistvane-na-litze-oformiane-na-vejdi-ko … mishnitzi-0usr7w2
една от причините да не се възползвам от офертата на самон Баронеса е именно, че не работят събота и неделя. Макр че така оферта много ми хареса Sad

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 13:04 от Annett

# 367
Вчера с колежка посетихме непалския ресторант Гуркха  Simple Smile Останахме предоволни от храната (и като качество, и като количество), обслужването и обстановката  Peace Това беше първият ваучер, от който се възползвам (имам още доста закупени  Blush) и се радвам, че опита ми беше добър  Flutter

# 368

една от причините да не се възползвам от офертата на самон Баронеса е именно, че не работят събота и неделя. Макр че така оферта много ми хареса Sad

Аз се уговорих с девойката за събота / утре / за фотоепилация  Hug

# 369
  • София
Поля от слънчогледи, радвам се, че сте останали доволни от непалския ресторант! В Грабо прочетох много положителни отзиви, чак ме доядя, че бях толкова недоверчива и не си взех ваучер. Grinning

Ива&Сие, повечето хотели предлагат гъвкаво настаняване на семейства- например в апартамент или две двойни стаи, но е добре предварително да се осведомиш, преди да закупиш ваучера.

Мелиса, 44лв. е добра цена за месечна фитнес карта. Остава да прецениш дали ще имаш възможност да се възползваш максимално от нея и дали те устройва местоположението на фитнеса.

# 370
  • София
sweetkids_mama благодаря,ако харесам нещо да се обадя предварително в хотела.
Поля от слънчогледи радвам се си останала доволна

# 371

Аз се уговорих с девойката за събота / утре / за фотоепилация  Hug

ее супер Simple Smile  Laughing за съжаление в коментарите на самата оферта от грабо за този салон,козметичката каза,че не работи. Може би тази,която се занимава с фороепилация,работи тогава, което е супер Simple Smile

# 372
Ninia, и при мен имаше същия проблем за пиците. Плащам два ваучера за 2 лв обща стойност, а ми искат 2,50 за превода, смяяях, отказах разбира се.  Laughing Търся сега познат с ebg, че в тази оферта наистина нямат опция за изи пей...

# 373
Ninia, и при мен имаше същия проблем за пиците. Плащам два ваучера за 2 лв обща стойност, а ми искат 2,50 за превода, смяяях, отказах разбира се.  Laughing Търся сега познат с ebg, че в тази оферта наистина нямат опция за изи пей...
А защо търсиш познат с eBg? В eBg може да платиш и без да си регистриран. Peace

# 374
  • софия
Поля от слънчогледи, радвам се, че сте останали доволни от непалския ресторант! В Грабо прочетох много положителни отзиви, чак ме доядя, че бях толкова недоверчива и не си взех ваучер. Grinning
И аз така. Ние си бяхме резервирали ваучери, но след като прочетох недоверчивите мнения към онзи момент, не ги платихме. Здраве да е! Със сигурност пак ще има.

Общи условия

Активация на акаунт