Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 419
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Stacy, ами толкова разбирам и аз. Досега само на каса на Изи пей съм плащала и директно с банков превод.... Ще проверя, благодаря ти  newsm78

# 376
Някой в ресторант Прима в кв. Бояна ходил ли е? http://www.deals.bg/deal/id/3178/44b4fd
Като гледах менюто, за 40 лв. предоволно могат да хапнат двама  Thinking

# 377

една от причините да не се възползвам от офертата на самон Баронеса е именно, че не работят събота и неделя. Макр че така оферта много ми хареса Sad

Аз се уговорих с девойката за събота / утре / за фотоепилация  Hug

ее супер Simple Smile  Laughing за съжаление в коментарите на самата оферта от грабо за този салон,козметичката каза,че не работи. Може би тази,която се занимава с фороепилация,работи тогава, което е супер Simple Smile

Точно тази,която е на фотото  я няма за няколко месеца. Тя работи в събота. Настоящата принципно не ще, но аз я врънках и се съгласи.  Simple Smile

# 378
Stacy, ами толкова разбирам и аз. Досега само на каса на Изи пей съм плащала и директно с банков превод.... Ще проверя, благодаря ти  newsm78
Моля, пак заповядай  Hug
Само забравих да ти кажа, че трябва да си въведеш данните на картата - което всъщност според мен притеснява повечето хора.

# 379
sweetkids_mama Много благодаря за снимката на сушито, разбрах как би трябвало да изглежда. Аз няма да прилагам снимка тук , вече им е пратих на тях, но няма общо(твоята снимка )
 с това което ми подхвърлиха. Относно коментара на фирмата - тук не е място за реклама мисля. 

# 380
Да ви кажа, относно GoldenDeals -самият факт, че имат само опция Ebg, където бях принудена да се регистрирам заради проклетите пици, ме навежда на мисълта, че двете фирми са сърдечно свързани.
Сигурно Ebg нямат достатъчно клиенти и са си намерили начин да дърпат парите на хората чрез тези златни сделки Wink Значи въпросните пичове са ме таксували с близо 2 лева такси, за да преведат парите за пиците. Евала, тва се казва лечна печалба!
Дори им писах, че е ненормално да не предлагат други алтерантиви, но казаха, че се нови, бля-бля. Laughing

# 381
  • София
въпросните пичове са ме таксували с близо 2 лева такси, за да преведат парите за пиците. Евала, тва се казва лечна печалба!

Платила си 2 лева и са ти взели 2 лева такса.ooooh!
Само за сравнение, аз винаги съм плащала с e-pay и нямам никаква такса за транзакцията (това май зависи и от вида на дебитната карта, но моята е такава, че месечно плащам 2,50 на банката и след това нямам никакви такси без значение от вида на плащането.)
Възлагах големи надежди на този сайт, но май разочарованието започна още от първата оферта.

# 382
  • София
Аз тръгнах да плащам два ваучера за пиците и се оказа, че трябва да въведа ЕГН-то си в данните, освен това сайтът взима по 1лв. само за регистрацията на банкова карта. Всичко това при положение, че не възнамерявам да ползвам услугите на eBG. Отказах се. Naughty

Dazy, наистина ли ти взеха такса 2 лв.?  Shocked Аз подозрях нещо подобно, защото на страницата, която отвежда към плащането, отдолу пишеше " За тази поръчка, ще Ви таксуваме със сумата от 1лв (С включено ДДС) от вашата карта за нашата оферта. Съответно, като промених бройката на два ваучера, и таксата отдолу се промени на два лева. Thinking Реших, че имат предвид сумата на самата покупка, но явно първото ми подозрение е било вярно.

Ragga, според мен след първите оплаквания очевидно са се постарали. Съжалявам, че ти се "опари" с първите доставки. Sad
Не знам дали изобщо е редно представители на фирмата да се регистрират тук и да отправят реплики. Rolling Eyes

Ninia, не съм посещавала ресторанта, но и аз се заинтересувах от офертата. Цените наистина са доста прилични и има добър избор от ястия.  Peace

# 383
  • Sofia
Нас мен за пицата са ми взели 1 ст. такса от e_BG.Карта Visa Electron от Юнион Банк.Още при плащането изписа таксата, ако не ме устройва -имах опция да се откажа.Проверих си и интернет-банкирането, за да не подведа някой-толкова е.Не съм плащала такса за регистрация на картата.
За сравнение през e-pay таксата е 25ст за транзакция.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 19:51 от BettyRubble

# 384
  • София
През и пей на мен ми взе точно 5 стотинки, какви 25  newsm78?

# 385
http://www.facebook.com/#!/pages/GoldenDealsbg-Sofia/146870355363430  Явно много хора са недоволни от работата на този сайт.

Изкушавам се да кажа на ЕНСО, без да съм яла от сушито им, но като присъствала на разговорите тук, че ако искат и занапред да влизат във връзка с клиентите си не е лошо да си наемат специалист ВО, който да си разбира от работата.
Успех.

# 386
ето инфо за тези, които следят всички сайтове за групово пазаруване - има нов такъв www.great.bg.

# 387
  • София
Преди повече от 2 часа зададох следния въпрос на deals относно офертата им за ресторант в Бояна. Отговориха на друг мой въпрос, но не и на този :
Цените, които са поместени в сайта на заведението същите ли са като тези в менюто на място? Извинявам се за въпроса,но вече имаше заведениe, което на място беше завишило многократно цените с цел ГОЛЯМО доплащане и избиване на цената на офертата.
Но дано причината да не ми отговарят е техническа, а не от друго естество

# 388
Ranick, ще следя какво ще ти отговорят. Може би е редно заведението да се ангажира с цените от менюто докато изтече срока на ваучерите. И това да бъде записано в сделката.
Днес впрочем в магазина доста неща гледам поскъпнали, казаха, заради бензина. Но цените в този ресторант не са от ниските, дано имат буфер.  Simple Smile

# 389
Нас мен за пицата са ми взели 1 ст. такса от e_BG.Карта Visa Electron от Юнион Банк.

И при мен по същия начин - 1 ст. с карта Visa Electron на Пощенска Банка. Не си спомням дали са ми взимали някаква такса за регистрация на картата в началото. Спомням си само, че искаше да ми взима по левче на транзакция без регистрация и се регистрирах, за не ми взимат по левче всеки път. Ето това намерих като тарифа на сайта на Ebg:

Плащане към търговец, използващ ePOS       
За клиенти, използващи дебитни карти БОРИКА или Maestro    без такса    
За клиенти, използващи карта VISA, MASTERCARD, VISA ELECTRON, виртуална карта VISA / MASTERCARD    0.79 % от сумата

За регистрация на карта пише:

две авторизационни транзакции на обща стойност по-малка или равна на 1.00 лв.    Възможно е таксуване от страна на банката-издател според нейната тарифа

Общи условия

Активация на акаунт