Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 458
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Беше страхотно! По-различно отношение, че сме с ваучери нямаше. Закуските и вечерите бяха на шведска маса....огромен избор от храна, плодове, сладко, салати...Ресторанта малко беше като стол, но не лош. Беше пълно с руснаци, гърци и македонци (които си правеха сандвичи от храната и ги изнасяха извън ресторанта?!  Naughty).
СПА центъра не беше лош. Избрахме си да ни направят турска баня, която беше повече от чудестна. Парната баня беше доста топла, сауната екстра, джакузито беше развалено, в басейна не влязох, но ми се стори студен.
Стаите бяха чисти, много топли и изобщо страхотни! Като цяло съм доволна за цената и бих отишла пак. Случихме и на хубаво време, сутринта валеше сняг, после се разтопи и изгря едно хубаво слънце. Имаше много хора...изобщо беше забавно.  bowuu bowuu bowuu

Много се радвам, че сте си изкарали хубаво и сте останали доволни. Сега ще успокоя и приятеля ми, понеже той все още е недоверчив към колективното пазаруване и услугите с големи намаления, дано и при нас всичко да е наред. Благодаря ти за информацията   bouquet

# 496
  • софия
Пак се включвам с отзив за сушито от Енсо - докараха го точно в часа на уговорката  Peace
Опитвала съм суши на доста места, така че имам база за сравнение - за цената си бива, без ваучер не бих поръчала никога оттам  Confused Нигиритата бяха много малки, авокадото в макитата неузряло и горчиво, а соевия сос - в две миниатюрни и крайно недостатъчни пакетчета  Tired Макитата бяха недобре навити и доста безформени - иначе на вкус прилични  Peace Много хора се оплакаха, че оризът е бил неовкусен - в моята порция не беше така  Peace

Няма да повторя, сега чакам с нетърпение да си използвам ваучера за Суши Експрес  Mr. Green
Подкрепям напълно  Peace като мога да добавя, че при нас в нагиритата нямаше авокадо, а краставица, но явно е било за хубаво (изрично изрових зелените парченца да не би да бъркам вкиса, но не - краставица си беше Mr. Green).

# 497
Аз току що си закупих ваучера за Вегатест. Не съм ходила никога до сега и ще ми е интересно да науча нещо ново за себе си.  Joy
 Whistling Имам бая килца да свалям след повече от година кърмене на малката..  Heart Eyes

# 498
  • Някъде на път....
Аз току що си закупих ваучера за Вегатест. Не съм ходила никога до сега и ще ми е интересно да науча нещо ново за себе си.  Joy
 Whistling Имам бая килца да свалям след повече от година кърмене на малката..  Heart Eyes
Аз точно се чудех дали се свалят доста килограми примерно за 2-3 месеца... или ще сваля 2-3 и толкова....  Thinking
Едва ли се свалят много де.... Sad По принцип съм малко песимистка в това отношение, ама ще видим!  Peace

# 499
  • София
Днес ползвах два ваучера един след друг.  Wink Първо- медицински педикюр от Deals.bg. Страшно съм доволна, краката ми са направо като нови!  Педикюристът (беше мъж Wink) определено беше професионалист. Процедурата трая малко повече от час и половина и беше абсолютно на 100% , все едно че бях отишла на редовна цена. Освен всичко, ми даде ценни съвети. Препоръчвам горещо, особено ако имате някакви проблеми. Със сигурност ще посетя отново. Peace

Вторият ваучер беше за суши от ресторант Кабуки. Неприятно ми стана, че когато отидох, сетът изобщо не беше готов, въпреки че се обадих още в четвъртък. Thinking За сметка на това сушито беше много добро. Peace

# 500
Ние за пръв път ядохме суши  Embarassed и честно казано не зная каква трябва да е големината на футомаки-то.
Та колко приблизително в диаметър е ?

# 501
Аз точно се чудех дали се свалят доста килограми примерно за 2-3 месеца... или ще сваля 2-3 и толкова....  Thinking
Едва ли се свалят много де.... Sad По принцип съм малко песимистка в това отношение, ама ще видим!  Peace

Опитът ми досега показва (а той е голям, за последните години теглото ми се движи в 40-килограмов диапазон нагоре надолу и борбата е жестока), че ако имаш много за сваляне - сваляш лесно и бързо, ако имаш малко - сваляш бавно. При всички положения зависи от организма, разбира се. И ако искаш да ги задържиш и месец - трябва спорт. Това го научих по трудния начин и след 11 месеца диети и после още толкова - без - почвам пак отначало Sad

В този дух, някой има ли опит от офертите за кавитация? Има ли някакъв ефект от тези процедури?

# 502
  • Някъде на път....
Имам да свалям 12-15 кг. ..... Embarassed

# 503

Аз разбира се не разчитам само на този тест за свалянето на тези 15-тина кила  Blush От два месеца ходя и на фитнес редовно, както и на масажи.  Flutter Просто ще добавя още един фронт към бойното поле  Joy

# 504
  • София
И аз за този Вега Тест се чудя - имам да свалям килограми (t_ilieva и аз колкото теб  Blush), но с това кърмене на никъде не мърдам, освен леко нагоре.  ooooh! А пък малкият няма намерение скоро да се отказва и .....много се депресирам вече.  ooooh!

sweetkids_mama - И аз имам ваучер за педикюра, радвам се, че си останала с добри впечатление, ще взема и аз да си запиша час най-сетне. Simple Smile))

И пак относно Андреа Спа - бях в събота на втора процедура. Преброих "святканията" - 20 бяха за цялото лице, миналия път бяха по-малко като че ли. Също така първия път съм 90% сигурна, че козметичката не ми сложи крем. Този път ми сложи след като попитах и каза, че почти нямало начин да е пропуснала първия път.  Rolling Eyes Също така след тази процедура получих две червени петна на лицето, но кожата ми е много бяла и чувствителна - след около 24 часа изчезнаха. Първият път нямаше такова нещо, но пак казвам - по-малко ми святкаха на лицето.  Подкрепям мненията изразени преди това и както писах и преди - пуснаха тази оферта, за да си избият цената за апарата най-вероятно и въобще нямат за цел да си докарат нови редовни клиенти. След като си изразходвам ваучерите също не бих стъпила повторно.  Peace

# 505
  • Някъде на път....
........
Аз разбира се не разчитам само на този тест за свалянето на тези 15-тина кила  Blush От два месеца ходя и на фитнес редовно, както и на масажи.  Flutter Просто ще добавя още един фронт към бойното поле  Joy
На антицелулитни масажи ли?

Ивон, тежка е битката....  Sad

# 506
  • София
*sapunci* кое е това страхотно място, което описваш?

sweetkids_mama  колко време чака в Кабуки?

# 507
  • Някъде на път....
Офффф....
Колектива пък кога го пуснаха това.....
Детоксикация и светлинна терапия за 13 лв, вместо за 27 лв. в салон „Healthy & Happy“!

Разорена съм!  Peace

# 508
  • и тук и там :)
http://grabo.bg/sofia/radiochestoten-lifting-stiagane-i-skulptur … a-po-izbor-0vmv2u

А някой да е чувал отзиви за Радио-честотния лифтинг, че се чудя за тази оферта?!
 Simple Smile

Някой ходил ли е на радиочестотен лифтинг????  Thinking

# 509
  • София/Осло
Момичета, за Вега тест да поясня---това дали ще отслабнете си зависи изцяло то вас и вашата воля. Отивате там, правят теста , бъбрите си с лицето, което ви тества , дава ви папчица с информация за теста ,какво може и какво не може да ядете и готово..от тук нататък всичко е във ваши ръце!

Peace

Общи условия

Активация на акаунт