Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 318
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
и още нещо... като отида в заведението все ми се струва, че ще ме гледат много странно като им кажа, че съм с ваучер  Blush
Grinning Това има теоретичен шанс да се случи може би с първите един-двама ентусиасти. Както виждам, продали са повече от 200. Ако на десетия не се научат, ние трябва да ги гледаме странно!  Sunglasses  Mr. Green

Тази вечер бяхме с приятелите ми с ваучер на Колектива за Ресторант Немо. И преди сме били там и не останахме разочаровани. Обстановката е много приятна, обслужването е ОК, храната е хубава. Сушито беше на ниво, поръчахме си още отделно. За наша изненада виното се оказа чудесно! Мислехме си, че с ваучери ще ни пробутат някакво от сорта на Механджийско, но си беше приятна изненада, реколта 2009. За 14 хапки суши се пада 1 бутилка вино и нямаше как 6 души да изпием 4 бутилки... едната просто си я прибрах под масата.  Embarassed  Flutter

Ние със сигурност пак ще отидем. Цените са средни с тенденция към високи, но къде остана вече евтин ресторант с хубава кухня, приятна обстановка и централно разположение. Ако искате да ги пробвате, но не сте сигурни в цените и храната, можете да си вземете риба, миди, хайвер или салата за вкъщи от заведенията им за бързо хранене - едното е до ХЕИ, другото до Годзила на Севастопол.

И така, рекапитулация на ваучерите от мен във Варна:
Индийски ресторант Гуун-Гуун: положително (в ваучер или без ваучер е добре)
Ресторант Немо: положително (същото)
Ресторант ДиВайн: негативно (никога повече, с ваучер или без)
Масажи в център Омега: неутрално към положително (с ваучер - да, без ваучер - не).

Надявам се коментарите да са ви били полезни. Simple Smile

# 676
  • Варна, морето и сините вълни!
И аз ползвах масажа в Омега. Ми не бих отишла отново дори и с ваучер. Да верно жената е мила, беше топло но до там. Аз отивам на масаж и искам да го получа!
Масажа е наистина 80 мин, но се работи бавно и без особено уилие. Аз го усещах повече като погалване, отколкото като масаж!
За протокола искам да ви кажа че съм пробвала масажа на Мahidevran . Слад това съм била като нова!
Бих предпочела да дам малко повече пари и да ида на един масаж, но да е качествен.
И аз май съм намерила моя масажист  bouquet

# 677
И аз ползвах масажа в Омега. Ми не бих отишла отново дори и с ваучер. Да верно жената е мила, беше топло но до там. Аз отивам на масаж и искам да го получа!
Масажа е наистина 80 мин, но се работи бавно и без особено уилие. Аз го усещах повече като погалване, отколкото като масаж!
За протокола искам да ви кажа че съм пробвала масажа на Мahidevran . Слад това съм била като нова!
Бих предпочела да дам малко повече пари и да ида на един масаж, но да е качествен.
И аз май съм намерила моя масажист  bouquet

А, Мими!!  Sunglasses   bouquet  Hug Но защо ли се изненадвам, как само не сме се засичали другаде с ваучери в ръка!

# 678
  • София
Днес съм в Белизе на масаж с топли масла.  Flutter Ще докладвам! Дано ги бива, че имам общо 3 ваучера!  Crazy Но отзивите тук нали са само положителни...

# 679
Грабо пак ще ни подслаждат живота с хубава торта........ Grinning
http://grabo.bg/sofia/apetitna-torta-ot-sladkarnitza-karamel-samo-za-18lv-0mnsfq2

# 680
  • София
Грабо пак ще ни подслаждат живота с хубава торта........ Grinning
http://grabo.bg/sofia/apetitna-torta-ot-sladkarnitza-karamel-samo-za-18lv-0mnsfq2
  Задължително ще се възползвам, предната още ми ''държи'' сладко  Crazy Макар че съм на диета за Карамел ще се жертвам  Whistling

# 681
за първи път си купувам ваучер от Колектива
и нещо май не можах да се справя.
Кога ще ми изпише в профила че имам ваучери?

# 682
Рапорт: "Easy epil" - фотоепилация - за резултат няма как да говоря, че днес ми беше първото посещение, но съм очарована от отношението; дамата, която ми прави фотоепилацията, беше много отзивчива и старателна, а процедурата не беше болезнена Simple Smile

# 683
  • Някъде на път....
за първи път си купувам ваучер от Колектива
и нещо май не можах да се справя.
Кога ще ми изпише в профила че имам ваучери?
Веднага след плащането имаш ваучер в профила!  Peace

# 684
  • Русе
Направо ви изтървах, но сега умуваме над тази оферта http://www.vipoferta.com/offer.php?offer_id=60. Някой да има впечатления?

# 685
  • София
Днес съм в Белизе на масаж с топли масла.  Flutter Ще докладвам! Дано ги бива, че имам общо 3 ваучера!  Crazy Но отзивите тук нали са само положителни...

Салонът лъха на отминал лукс... Дишащият тежко климатик не можа да предотврати замръзването на носа ми.  Tired

Ще опитам и другия салон, дано там е по-топло, но никога не бих купила отново нещо от тях!

Да ме извиняват ако четат и да го приемат като обратна връзка, защото не е лично и/или злонамерено.  Wink

# 686
  • Някъде на път....
.............
Ще опитам и другия салон, дано там е по-топло, но никога не бих купила отново нещо от тях!

Да ме извиняват ако четат и да го приемат като обратна връзка, защото не е лично и/или злонамерено.  Wink

А ти в кой салон беше? И кой друг смяташ да опиташ?  newsm78

# 687
  • София
.............

Да ме извиняват ако четат и да го приемат като обратна връзка, защото не е лично и/или злонамерено.  Wink

А ти в кой салон беше? И кой друг смяташ да опиташ?  newsm78

Бях в центъра, на Граф Игнатиев, а ще пробвам онзи в зона Б5

# 688
  • София

Салонът лъха на отминал лукс... Дишащият тежко климатик не можа да предотврати замръзването на носа ми.  Tired

А самият масаж как беше, че и аз се бях насочила към този салон? Явно ще трябва да ходя до Зона Б-5.

# 689
  • Варна, морето и сините вълни!
Aз закупих отново винце на промоция  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт