Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 341
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
В София ви накъсват с предложения, тук във Варна е слабичко...  Mr. Green

А какво да кажем "ние с гайдите" в Бургас...... Mr. Green

# 661
  • София
А аз напоследък каквото си харесам, все се оказва в Пловдив Simple Smile

# 662
В София ви накъсват с предложения, тук във Варна е слабичко...  Mr. Green

А какво да кажем "ние с гайдите" в Бургас...... Mr. Green
За Русе пък въобще да не говорим .

# 663
Здравейте,

Аз първо искам да се похваля с няколко успешни покупки:

- Два масажа, цялостни в студио за масажи Тера (ул. Рилски Езера) - жената е много добра и съм много доволна.
- един ваучер за вечеря в  The fox and hound. Ядохме джоланче, беше вкусно, пък и заведението ни е от любимите.

Така..сега да попитам за изкуствен тен. Купих си днес ваучер от грабо. Пробвали ли сте? Колко време издържа? Естествено ли стои? newsm78

# 664
Да дам и аз най-сетне отзиви за тази оферта за масаж във Варна. Само да започна с уточнението, че аз самата съм масажист, учила съм и съм работила в чужбина, така че критериите ми като цяло са извънредно завишени. Така че моето мнение не може да се счита за твърде показателно. Simple Smile

Както отбелязаха други преди мен, мястото не е спа салон, а е едно скромно масажно студио. Лично мен това не ме тревожи, но на любителите на лукса това няма да се хареса. Като цяло отношението ми е по-скоро положително. За това допринася факта, че не се чувствах претупана от гледна точка на времето - 80 минути по оферта си бяха 80 минути. Жената обръщаше внимание на температурата, защото да изстине човек на масата си е много лошо. Качеството на масажа беше на средно ниво - не е нито от най-добрите, нито от най-лошите масажи, които съм виждала. Единственото, което бих изтъкнала като недостатък е, че не работи изобщо върху предната част на ръцете, гръдните мускули, коремна област и лице - с две думи всичко от бедра нагоре. Въпреки че и други хора го правят, аз намирам това за много странно, тъй като оставя впечатление за незавършеност на масажа.

От негативната страна, не мисля, че регулярната цена от 45 лв е реалистична. Максимумът, който бих дала за масажа е 30-35 лв като се има предвид продължителността, обстановката и обслужването. С ваучер цената беше добра. Бих направила и няколко основни забележки, но не мисля, че е редно да ви занимавам с нещо, което ще ви се стори дребнаво заяждане. Ако някой все пак се интересува, на ЛС. Simple Smile

Едно път годишно всяка година се престрашавам да дам тялото си в ръцете на непознат с мисълта, че един ден ще намеря човек за когото да кажа: това беше най-добрият масаж в живота ми, ще идвам само при теб. Мисля, че ще продължа да търся. 

# 665
  • София
http://www.zadrujno.bg/439/nostuvka-bansko-hotel-pochivka-aparta … ane-otstapka.aspx ето на тази оферта се  newsm78 притеснява ме да не кажат че за събота и неделя "нямат места".Били сме в хотела хубаво е чисто,ресторанта скъп.Извън Банско и Разлог е,на мен ми хареса.Имаше и кошарки за децата,много топло.

# 666
Мahidevran , и аз ходих там, но предния път, когато беше само за цяло тяло. Сестра ми е масажист, отделно аз съм ходила на доста места... напълно съм съгласна с теб. Една слабичка женица беше. Не е претупвала, питаше ме дали искам по-силно или не, дали ми е студено... Наистина не работи върху предната част, аз също се изненадах, но не съм я питала защо.
Иначе аз моят масажист съм го намерила, но май чак догодина ще имам шанс да го посетя, че е чак в Павел баня. Уникално добър е, един от малкото, които правят и японски масаж!

# 667
Мahidevran , и аз ходих там, но предния път, когато беше само за цяло тяло. Сестра ми е масажист, отделно аз съм ходила на доста места... напълно съм съгласна с теб. Една слабичка женица беше. Не е претупвала, питаше ме дали искам по-силно или не, дали ми е студено... Наистина не работи върху предната част, аз също се изненадах, но не съм я питала защо.

Не че е по темата с колективното пазаруване, но ме сърбят пръстите да кажа.  Crazy Аз водя семинар по една определена техника и винаги казвам на курсисите си следното нещо: да отрежат масаж на лице е да отрежат най-добрата възможност за бакшиш.  Работата е лека, лежерна и приятна, а много се харесва на клиентите. Също така, болките в гърба са просто отражение на проблемите в гърдите. Да не им отделиш поне няколко минути е все едно, че отзад не си работил нищо - особено при жените с големи бюстове. Много ми е странно защо масажът ти ще продължава час и 20 минути и няма да посветиш нито една от тях на зона над нивото на таза.

Цитат
Иначе аз моят масажист съм го намерила, но май чак догодина ще имам шанс да го посетя, че е чак в Павел баня. Уникално добър е, един от малкото, които правят и японски масаж!

Кой японски масаж? Шиатцу? Куризно моят най-добър беше по време на едно обучение в САЩ. Всичко сравнявам с това... и нищо не е достатъчно добро. Ще продължавам да си търся....  Rolling Eyes

П.П. Предстоят ми утре един спа маникюр в Диаманти и прическа с терапия за коса в Бона Деа. Ще дам подробен доклад като се върна!

# 668
аз съм разочарована от една от офертите на грабо. иначе всичко останало е било ок.

аз бях много разочарована от фитнес боевски ,в мол софия. мисля, че повече няма да отида там.
на рецепцията в началото попаднах на някаква много неориентирана девойка, която на всичкото отгоре се държеше с клиентите все едно са й длъжници. след това в залата ми беше много особено, защото до момента бях тренирала на уреди лайф фитнес а тези са на техно жим . никой не ми помогна да се ориентирам. единствено срещу заплащане , но и това не се оказа сериозно. направиха ми програма срещу заплащане, но само ми метнаха една книжка без обяснения и без помощ за уредите. за това удоволствие почаках няколко дена, защото пичът искаше да си тренира и не му се занимаваше в същия ден. не ме попитаха никак от какви заболявания страдам или дали имам проблем с нещо. интстурктурът беше видимо издразнен от това, че трябва да обърне внимание на клиент, макар и срещу скромните 35 лв. наложи се да с иплатя за тренировка с инструктор допълнително. ето това е офертата на 2фит боевски. все едно си навлек.

# 669
Едно път годишно всяка година се престрашавам да дам тялото си в ръцете на непознат с мисълта, че един ден ще намеря човек за когото да кажа: това беше най-добрият масаж в живота ми, ще идвам само при теб. Мисля, че ще продължа да търся. 
Ако беше от Пловдив щях да ти кажа къде да го намериш.
Наистина е много трудно да попаднеш на професионалист.

# 670
Тортата Сахара си я взех от Грабо. Хареса ни. Особено в добавка с прясно мляко и какао  Mr. Green
Сайонджи мисля беше японския масаж, нот шуър...

# 671
Ако беше от Пловдив щях да ти кажа къде да го намериш.
Наистина е много трудно да попаднеш на професионалист.
Аз искам да знам Hug.

# 672
Нещо не ми стана съвсем ясно с тези сайтове.....
Купих 2 ваучера от колектива (варна) за кафето + десерт и сега в профила имам 2 ваучера с номер и иконка за разпечатване.... като цъкна на иконката ми излиза една страница с офертата, името ми и цената.... да, но изникват 2 въпроса - това ли е въпросния ваучер, който трябва да принтирам (а в условията пише, че ги издават 2 дни след приключването на офертата???? ) и втори въпрос - липсва ми опцията за подарък, а цялата идея беше да ги дам като малка изненада, като държа да не се вижда стойността.... много ще се радвам ако някой може да ми изясни подробностите Simple Smile

и още нещо... като отида в заведението все ми се струва, че ще ме гледат много странно като им кажа, че съм с ваучер  Blush

# 673
  • София
Когато сделката вече е активна - закупени са минималния брой - обикновено ваучерът се появява в профила веднага Peace
Опцията за подарък се маркира преди покупката на ваучера - от колектива не съм подарявала ваучер, но от два други сайта съм подарявала - избира се преди покупката, че е за подарък и съответно се посочва за кого. Тогава ваучерът се праща на мейла на човека, на когото е подарен и в него не пише намалената цена.
Иначе не би трябвало да те гледат странно - все пак те са ги пуснали тези ваучери и няма да си единствената, която ще отиде с ваучер  Wink

# 674
Подаръци - предстоящо:-)

Ваучерите Kolekiva могат да свършат ПРЕКРАСНА работа и като подарък! Размекни шефа, като му предложиш с колегите ти един ден почивка и забавление, или се сдобри с тъщата заради поредното ти мотаене гол из къщата. 

Как да подаря ваучер Kolektiva?

1. Закупи ваучера по стандартния, познат ти начин.

2. След влизане в сила на офертата, намери ваучера си в Моят профил > Моите ваучери.

3. Отметни опцията „подарък” до ваучера, който си избрал за такъв.

4. Попълни имената, имейл адреса и кратко съобщенийце до получателя на подаръка.

сега обаче като се зачетох пише "предстоящо"... това мй означава, че опцията не е активна все още... ама кой да гледа предварително..

Общи условия

Активация на акаунт