Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 364
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ако има някой с неиползвани ваучери за Детска Кухня ЯН БИБИЯН и не желае да ги ползва, моля Ви пишете ми на лични, защото търся да си купя поне още няколко.

Praynig

# 646
Аз пък искам да похваля GRUPO, понеже имах проблем с едно плащане на ваучер поради неработещите каси на ИзиПей вчера и днес, а днес до 11 ч. ми беше краен срок на плащане.  ooooh!  #Crazy Толкова много исках този ваучер че се бях изпопритеснила че ще го загубя заради това че не мога да платя. Звъннах им преди 20 мин. и обясних проблема, казах им че имам възможност дори на момента да платя през ИПей (но на практика няма как да направя нова поръчка на ваучер понеже офертата изтече в сряда сутринта). Казаха ми че ще ми звъннат до 5 мин. с решение на проблема и така и стана  Heart Eyes - бяха активирали наново офертата (просто в друг град беше листната  Flutter ) за да мога да направя нова поръчка и да си избера удобния метод за плащане - ЕПей. Направих го и платих! Страхотно, улекна ми и си имам ваучери за PTF в "Bobi M"!  Hug

# 647
Преди време купих ваучери за една почивка в Кушадасъ, организирана от Он Травел. Невероятно съм разочарована от Он Травел. Оказа се, че са пуснали повече ваучери, отколкото клиенти могат да поемат за този пакет, който предлагат. След това ми се караха като на ученичка и се държаха грубо. Предложиха ми хотел по-ниска категория с по-малко екстри, който нямаше нищо общо с първоначалното предложение. Вече бях превела парите и ми беше много кофти. Хората от deals.bg се оказаха супер точни и ми влязоха в положението и ми върнаха парите. Но неприятното усещане и пропуснатата почивка, за която дните бяха планувани като отпуска си остават.

# 648
Вчера бях на ВЕГА тест. НЯМА ТАКЪВ ЦИРК!  Joy
Според мен това бяха най-напразно похарчените 35 лв. в живота ми. Какво представлява теста ли? - ами измерват, забележете, MHz на които работите вие (един вид честотата, на която работи организма ви) и MHz-те на различни видове храни и подправки. Измерването става с помощта на едно малко апаратче за измерване на честота, в едината ви ръка държите метален накрайник, на другата ви ръка се поставя в определена точка на Палеца друг метален накрайник (подобен на химикалка, но по-голям) и уреда отчита честотата ви. После започват да слагат върху една метална подложка разтвори на съответните храни (примерно разтвор с малина/пиле/мляко/розмарин...), просто слагат ампулката с разтвор върху подложката, слагат накрайника-химикалка върху палеца ви...и о-чудо измерили са дали организма ви разгражда добре съответната храна или не.... НА БАЗА MHz!!! Нямам думи! Няма никакъв материал който да взаимодейства с вас или вашия организъм, пълна шарлатанщина!
Реалната цена на този цирк е не повеве от 5 лв. и то без ваучер - не се ползват никакви препарати или козметики, които да дават стойност към процедурата - просто една малка машинка отчита честота! Алиса в страната на чудесата! Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 12:27 от Jen_Jen

# 649
.....
не се ползват никакви препарати или козметики, които да дават стойност към процедурата - просто една малка машинка отчита честота!
.....
Не знам защо реши, че трябва да се използва козметика, за да е истински теста? newsm78
Благодарение на тази "пълна шарлатанщина" аз свалям по около кило на седмица.
Но всеки има право на мнение. Peace

# 650
Не знам защо реши, че трябва да се използва козметика, за да е истински теста? newsm78
Благодарения на тази "пълна шарлатанщина" аз свалям по около кило на седмица.
Но всеки има право на мнение. Peace

За да струва толкова много пари трябва да има някаква реално вложена стойност в съответната процедура - било то под формата на козметика, препарати, кърпички ако щеш. Това което казвам аз е че просто такава стойност НЯМА! - сигурно това е най-скъпото мерене на честота в света!  Joy
За да е реален даден тест за поносимост към храни според мен трябва да има някакво взаимодействие между теб (кожата ти или какъвто и да било друг орган) и тестваните храни - а такова нямаше.

# 651
  • София
Jen_Jen, вярвам на думите ти. Сутринта направих заявка да платя в изипей. Сега ще я анулирам и с парите ще заведа децата на пицария   Mr. Green
А килограми се свалят, сложи ли се човек на режим и включи ли си ината, и без вега тест ще стане.

Аз пък от осмомартенските предложения на Грабо си харесах това.
Някой има ли впечатления от този Бутик за красота Ricci e Capricci newsm78
И на мен ще ми е интересно да разбера.   Simple Smile

# 652
Да похвалая това салонче Бутик:
http://grabo.bg/sofia/seshoar-podhranvashta-grija-manikiur-s-opi … salon-butik-0q45u
Старателни са и резулатът беше добър.Офертата е повече от добра.

Доволна съм и от услугите на тази парти агенция, от която наехме клоун за рождния ден на дъщеря ми-децата бяха доволни:
http://grabo.bg/sofia/podarete-nezabravim-praznik-na-vasheto-det … mo-za-36lv-05vrb3

# 653
Jen_Jen, вярвам на думите ти. Сутринта направих заявка да платя в изипей. Сега ще я анулирам и с парите ще заведа децата на пицария   Mr. Green

Ехх, благородно ви завиждам за по-добре изхарчените 35 лв.  Grinning  Hug

Днес видях че са пуснали ВЕГА тест и в ГРАБО, написах откровеноти си мнение в коментарите за сделката, като споменах че става въпрос за друго студио и друг сайт, разбира се.
Познайте после какво се случи... hahaha  Joy Ами коментара ми беше изтрит!!!! хахахаха, ще умра от смях и за пореден път "акциите" на ГРАБО се сринаха пред няколко техни потребителя!
Написах втори коментар в който им обясних, че мнението ми съм си го запазила във файл, понеже знам за навика им да трият откровените мнения на потребителите си и че всеки път щом го изтрият аз просто ще го копи-пействам.
Написах трети коментар - копи-пейст на мнението...
Влизам преди малко пак в коментарите - изтрили ми втория коментар с упреците към тяхното триене на коментари и този път оставили коментара за ВЕГА теста (явно са разбрали че срещу копи-пейст няма смисъл да се борят  Joy)  Sick
Ще ме скъсат от смях!   Mr. Green  Joy  Laughing

# 654

Не знам дали се дължи на самовнушение или на нещо друго, но аз наистина съм сваляла килограми, ограничавайки се от храните, които вега теста определя за неблагоприятни за мен  Peace Освен това докато спазвах препоръките, напълно забравих за подуването и болките в стомаха, които иначе бяха редовен проблем за мен Rolling Eyes Ужас, почти прозвучах като от реклама за Активия  Mr. Green  hahaha

# 655
  • София
 Stacyy, моля те сподели повече за вега теста и за режима ти след това? Ние с мъжа ми ще ходим другата седмица и искам повече инфо предварително   bouquet

# 656
Stacyy, моля те сподели повече за вега теста и за режима ти след това? Ние с мъжа ми ще ходим другата седмица и искам повече инфо предварително   bouquet
Hug
Ами резултата на първата седмица беще -1.100 кг
Втората седмица беше само -0.700 , защото малко ядох от забранените храни   Embarassed Embarassed
Третата седмица още не е минала.
И на сантиметри - около -2, -3 сантиметра средно навсякъде.
Но да подчертая, че изобщо не стоя гладна. Ям си от всичко разрешено, даже малко прекалявам с няко от храните които са ми "на кантар" т.е. има храни които може да ядеш, но примерно по 200 гр на седмица (за мен са картофите). Чуствам се много добре, корема вече не ми се подува. Много съм доволна като цяло.

Първоначално ми изследваха границата на поносимост, за да могат да определят кои храни са под нея (забранени) и кои са над нея (разрешени). Тези "на кантар" ми бяха точно около границата.

Накрая ми направиха хранителен режим спрямо разрешените храни. Трябва да се яде често, но по-малко.  И жената, която ми прави теста ми каза примерно по 3 варианта за всяко ядене - аз си избирам спрямо това, какво ми се яде и спрямо възможностите ми.

Аз обаче не бях в това студио, а в друго. Но виждам, че начина на изследване е същия. Но както бях писала преди - трябва да се спазват препоръките и ще има ефект.  Peace
И не мисля, че можеш да сваляш килограми със самовнушение. Ако ставаше така всички щяхме да сме финни мадами  Crazy

# 657
  • София
Грабо до сега не са ме разочаровали и нито една тяхна оферта не се е оказала за мен загуба на пари и време!  Rolling Eyes Даже сега "забърсах" вега теста - видя ми се доста интересен сайта на фирмата, която го предлага чрез Грабо...  Thinking

# 658
В София ви накъсват с предложения, тук във Варна е слабичко...  Mr. Green

# 659
  • София
Stacyy, много ти благодаря, дано и ние се похвалим с такива резутати скоро  Hug

Общи условия

Активация на акаунт