Забранена любов - тема 6

• 38 974
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Не можах да гледам вчерашния и днешния епизод  Cry
Има ли ги качени някъде?  newsm78

Благодаря за новата тема!   bouquet  bouquet

# 62
Някой да знае френски да преведе какво пишеше на бележката,че ми е много интересно  Praynig,кви безета ко чудо ooooh!

# 63
Като го качат във ВБкс и като се стигне до бележката ще го стопирам и ще викна мъж ми да ми каже какво пише и ще го напиша. Peace

# 64
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Като го качат във ВБкс и като се стигне до бележката ще го стопирам и ще викна мъж ми да ми каже какво пише и ще го напиша. Peace

Нямам търпение и аз...толкова съм любопитна  Embarassed

Подозирам, че изобщо няма да е свързано със секс ами ще е няква простотия, но важното е да има напрежение ...

# 65
гугъла ме убиии само къв превод извади не е истина:Липсваш ми, това ме кара луд Искам да те целуна земята под вашия самба да остане близо до вас.                                                                                                                                                                    tu me manque,ca me rend fou je veux me baiser la sol sous tes sambes pour rester pres de toi.

# 66
Има глешка в това, което си написала. Не съм гледала филма още, но не е sambes, а jambes, което заначи крака и съответно има пооовече смисъл. Съпругът ми сега е в душа, като излезе ще го помоля за точен превод.

# 67
Моля, за линк. Не мога да намеря вчерашната серия в бокса.

# 68
Ама за каква бележка говорите момичета и на какъв език

# 69
На маймунски:) Как разбраха че е френски се чудя?! newsm78 Преписано е както се предполага че се чува. Как ще го разгадаеш?
A.S.I.A. ,  В тебе ни е надеждата, (по-точно в къпания ти мъж) Wink И да не се заиграете преди да преведе Party

# 70
Съпружието дойде, погледна, прочете на френски на глас, аз зяпнах, той се подмръщи, попита от къде е това, обясних, каза, че му се струва някак грешно(непълно, безсмислено) без препинателни знаци. Превод от френски през английски на български(може нещо да се е загубило по средата, но това е смисълът горе долу):
Липсваш ми, полудявам("oт това" или "от лудост")искам да целувам (бих целувал) дори земята под краката ти, да съм близо до теб(да съм с теб).

# 71
Съпружието дойде, погледна, прочете на френски на глас, аз зяпнах, той се подмръщи, попита от къде е това, обясних, каза, че му се струва някак грешно(непълно, безсмислено) без препинателни знаци. Превод от френски през английски на български(може нещо да се е загубило по средата, но това е смисълът горе долу):
Липсваш ми, полудявам("oт това" или "от лудост")искам да целувам (бих целувал) дори земята под краката ти, да съм близо до теб(да съм с теб).
Браво,е писах,че е от гугъла,тей че,мерси

# 72
Вчерашния епизод - 21.02.2010 г. - http://www.vbox7.com/play:33c41536
днешния: 22.02. - http://vbox7.com/play:07c1dbdf

# 73
Момичета здравейте,

отдавна ви чета, но реших да пиша днес. Искате ли малко превод на писмото на Андрей? От това, което видях на стоп-кадър от нета, пишеше :"Липсваш ми, подлудяваш ме, искам да целувам земята под краката ти, да бъда близо до теб".
Превода е почти буквален, френският ми е на ниво гимназия, но от уч-ще ако не друго поне любовни думички сме запомнили  Wink
Дано ви е било полезно.

# 74
Стигнах до там където Нора се прибра и Мартин я чакаше. Тези двамата май ще се съберат на края, той от толко много подигровки ще вземе да се влюбе в нея.
Колкото до превода, аз вече казах, че е преобразуван при мен-мъж ми французин, аз българка обшуваме на английски. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт