Забранена любов - тема 6

• 38 974
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
 Hug Hug Hug A.S.I.A.    bouquet за превода!
и за the slayer   bouquet
смисълът е един и същи!

# 76
Голд,  Hug Hug

Боже, аз мислех, че тази бележка е дадена от Камен на Влери, а то каква била работата!!!  ooooh! ooooh! ooooh! Crazy Crazy Crazy

P.S. Току що свърши. Я си представете текста да е пратен на Марина от жена! Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 02:21 от A.S.I.A.

# 77
Андрей каза,че смс-а е от някакъв си Дидие,а аз помня,че още като стана дума за Брюксел, Зоя каза на Марина,че ще я запознае с някой и май беше точно Дидие и тогава си помислих-тази ще иде в Брюксел и ще се хване с някой-не случайно споменават името на белгиеца

# 78
Diddie, Didie, Dyddye, Dee Dee, Dedie.........-може и да е женско име, по принцип име може да се напише по всякакъв начин и да се чете както собственикът иска. А Анрей така да го е прочел просто.  Laughing
Ох изпадам и аз в някакви филми, но не искам да се разделят, през какво ли не минаха все пак. Помня, че Зоя спомена за някого, но не помня име.

# 79
  • София
Един запис набързо.
Вчера изгледах на куп последните 5 серии, вече така ще го карам че с новата работа време не остава.
Сега какво Ана ще изнудва всичко живо на ред ли?
Добре ще си живее Laughing

# 80

Много Ви благодаря! bouquet  bouquet  bouquet
Не мога да разбера защо не го намирам този линк,след като го търся под същото име?

# 81
Само на мен ли Ана не ми харесва с този бретон, преди беше много по-добре, така си прилича на годините.

# 82
Аз по принцип не харесвам много много бретони.
При Ана единственото хубаво с него е, че прикрива веждите и. По този начин не е с непрекъснат учуден вид. Laughing

# 83
Цитат
Тези двамата май ще се съберат на края, той от толко много подигровки ще вземе да се влюбе в нея.

Още когато започна да й дава съвети,да не си ляга на първата среща ,заподозрях
такива тенденции. Simple Smile

# 84
  • София
Цитат
Тези двамата май ще се съберат на края, той от толко много подигровки ще вземе да се влюбе в нея.

Още когато започна да й дава съвети,да не си ляга на първата среща ,заподозрях
такива тенденции. Simple Smile

И аз имам усещане за такъв развой при Нора и Мартин и ми харесва - ясно е, че Ева няма да се задържи дълго в този брак, някакви други цели има, а Нора и бащата на Маги предстои съвсем скоро да разберат кой кой е /само според мен, нямам вътрешно инфо/

Чудих се снощи - Валери-2 ли издържа Ана в момента и дали той има интерес /или желание/ нейната книга да види бял свят  Thinking А и чакам да разбера от къде се познават, и как така познава братовчеда на Валери, пък за самия Валери навремето нищо не знаеше, та праща Мартин да го разследва и т.н...

# 85
Аз по принцип не харесвам много много бретони.
При Ана единственото хубаво с него е, че прикрива веждите и. По този начин не е с непрекъснат учуден вид. Laughing

Peace и бръчките на челото .

# 86
Името е мъжко. Изписва се Didier
  chef

# 87
  • София
Чудих се снощи - Валери-2 ли издържа Ана в момента и дали той има интерес /или желание/ нейната книга да види бял свят  Thinking А и чакам да разбера от къде се познават, и как така познава братовчеда на Валери, пък за самия Валери навремето нищо не знаеше, та праща Мартин да го разследва и т.н...
По  мои спомени нали Валери беше осиновен от родителите си. А как може братовчеда толкова да прилича на него - нали нямат общи гени?
Че в последните 100 серии сценаристите са други е ясно. Но защо не са чели предишните серии?

# 88
Борис прехвърли ли Кей Пи на Мартин?

# 89
Борис прехвърли ли Кей Пи на Мартин?
Май да ,с условие Ева да подпише брачен договор

Общи условия

Активация на акаунт