Забранена любов - тема 6

• 38 986
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
И на мен Крис ми е неприятен,гърчав един такъв,досаден и скучен.Нормално е на Ирина вече да й лази по нервите независимо,че живее у тях.
Пък бебето като,че ли само спи-не,че ми липсва,ама съвсем забравиха да го показват Sunglasses

# 451
Ох тая Ева, все изотзад я оправят ей така набързо и в Стъклен дом сцената беше същата - вдигат полата и хоп, аз очаквах една доста по-интересна изневяра, а не някакво насилие,
а пък най ме дразни като седне и се разкикерчи.
на мен пък ми се чу че Борис казва - искам да бъда мъж или нещо такова newsm78
Крис е като плужек, един такъв мек и никакъв мускул по него...

# 452
Крис е като плужек, един такъв мек и никакъв мускул по него...
На Крис ролята му е такава. Гледала съм го в представление в театъра. Много добре си изглежда момчето.

# 453
  • Все на втория етаж
Нормално е да свързваме актьорите с ролите им и да имаме определено мнение. Точно щях да пиша, че гледах Мартин, Крис и Елица в едно предаване преди време и и тримата много ми харесаха.

# 454
Промото:
Камен и Ана гледат някаква нощничка пред една витрина на магазин и докато се обясняват дали е прекалено прозрачна или не той я целуна.
Мартин беше затворил очите на Ева.Като ги отвори видя синът си.
Явно Мартин това е подготвял. Peace

# 455
Е,аз така си и знаех..Ай,сега да видим тая патка Ева,къде ще си завре гузната съвест?!

# 456
  • с/у ОколоМръсТното
Ох тая Ева, все изотзад я оправят ей така набързо и в Стъклен дом сцената беше същата - вдигат полата и хоп,

хм, дааааа..
Това е любимата секс поза на нашенските сценаристи  Tired

beba2 - в кой театър играе Крис? Aз съм му голяма фенка   Heart Eyes

# 457
[beba2 - в кой театър играе Крис? Aз съм му голяма фенка   Heart Eyes
Постановката е "Магнолиите", но за съжаление не знам на кой театър е. Играе с Ники Илиев и Саня. На Ники баща му е режисьор.

# 458
  • Все на втория етаж
А Андрей колко ме дразни не е истина... ooooh!

# 459
Не знам,не е лоша като образ,обаче много ме дразни как й се показват ушаците изпод мазната косица.  Sick

ахахахахахаха!!!! Миличка, уби ме просто  Hug 10 минути седя пред компа и се хиля и всички се чудят какво стана толкова.

Иначе, здравейте и от мен. След сериалчето - според мен не е кой знае колко силен, но имайки предвид, че е нещо българско го гледам.

# 460
Ева изобщо не заслужава Мартин. Sick

# 461
И аз си го помислих същото, но после като се замислих и аз бих реагирала по същия начин.
Хотел, лъжа..

# 462
  • Все на втория етаж
И аз си го помислих същото, но после като се замислих и аз бих реагирала по същия начин.
Хотел, лъжа..

Абе да, ама ще легнеш ли веднага с бащата на мъжа си?  Laughing
Иначе и аз ще се дръпна, ако разбера, че ме лъже и намеря кибритче от хотел

# 463
Хотел, лъжа..

Абе да, ама ще легнеш ли веднага с бащата на мъжа си?  Laughing
Иначе и аз ще се дръпна, ако разбера, че ме лъже и намеря кибритче от хотел
Е, нямах предвид случката с Борис.
Ама знае ли човек Mr. Green

# 464
Тя Ева още от началото се държеше предизвикателно спрямо Борис,беше въпрос на време кога ще се натаковат.
Дали Мартин ще бъде осведомен за това Thinking

Общи условия

Активация на акаунт