Забранена любов - тема 6

• 38 973
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
cookie_ Joy Joy Joy удари джакпот с тази снимка  Laughing Не бях го забелязала това ухо  Grinning

За Явор ...харесвам го, Ирина - също, Зоя - не, но в тандем със Стойо за големи скици. Лошото е че сега май ще му резне крилата относно намеренията му за Брюксел  Confused

# 691
Почвам да мисля, че стилистите им са скапани в този филм. И на Ирина, и на Нора, може ли така да им правят косите, че ушите им да се подават постоянно.

# 692
# 693
Мен ме убива и как обличат Ева-никак не ми се връзват дървените бжута,с образа и.

# 694
Въпрос : някой на кратко може ли да ми каже каква е тази Зоя и какво общо има със Марина и Брюксел? Благодаря   bouquet

# 695
Въпрос : някой на кратко може ли да ми каже каква е тази Зоя и какво общо има със Марина и Брюксел? Благодаря   bouquet

Колежка на Марина, заедно са с Маринчето там. Гадже е на Маймуната, но твърди че го използва само за секс пък той е влюбен  Heart Eyes

# 696
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Има ли някъде линк на промото? Търсих във фейса, но нищо не са качили.
Ухото на Нора и мен ме дразни и то не от скоро  Crossing Arms
Ирина ще е съучастник на ръкавицата? Ей сега вече ги хванаха  ooooh!  А той не е имал друг удър след инцидента с онова детенце, нали?  newsm78

Въпрос : някой на кратко може ли да ми каже каква е тази Зоя и какво общо има със Марина и Брюксел? Благодаря   bouquet

Зоя беше колежка на Марина във Външно. Първо тя замина за Брюксел после нави и Маринчето да замине. От Марина и Андрей се познава със Стойо.

# 697
Освен всичко друго е и кума на Марина и Андрей.Така се запознаха със Стойката,в началото той беше в потрес от нея обаче взе че се влюби  smile3532

# 698
Много благодаря за отговорите, те са си лика - прилика, жалко, че ще ги скарат сега с Бабчето  Crazy  Mr. Green

# 699
А,бабчето никоя няма да хареса,даже и Мис Вселена да е  Laughing Все няма да е достатъчно добра за нейното момче. Със Зойчето са много сладка двойка. Не бях забелязала на  Нора ухото. Сякаш като са я показвали с прибрана коса,ушите й са съвсем нормални,прилепнали до главата. На Ирина ушенцето съм го виждала сто пъти. Или на двете косите им са доста тънки и слаби,или наистина стилистите не им подбират прическите както трябва.

# 700
Как мислите, какво ли е намислил Александър?

# 701
Момичета, моля някой да ми разкаже вчерашната серия.

# 702
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Как мислите, какво ли е намислил Александър?

Не знам какво е намислил, но знам, че кака Нора го е закъсала много  Mr. Green Рекламата за серията довечера я гледах без звук и останах с впечатление, че малко посдуха  Crazy

# 703
Записвам се да ви следя  Peace

# 704
Момичета, моля някой да ми разкаже вчерашната серия.
Накратко. Ана отиде да види Ния,като преди това се увери,че Крис е на работа. Ирина я пусна да види детето,но Крис се върна неочаквано и стана скандал. Ана искаше да сподели с Камен,но точно тогава му звънна вероятно жена,той почна да си гука с нея по телефона и Ана побесня,а той я обвини,че ревнува. Александър поразпита Маги и разбра,че тя е помагала на Нора да го "свали" в нета. Обади се на Борис и се самопокани на вечеря,като го помоли да събере цялото семейство,включително и "онази тийнейджърка,която живее у вас". Емилия разпита Филип за признаците на наркомания и разбра,че Димитър пуши трева. Това стана,защото Надя й се оплака от неадекватното му поведение. Явор искаше да си подава оставката,но Ирина не му разреши и му намекна,че знае кой ще е неговият съучастник. Според мен намека беше,че това ще бъде самата тя.Това май беше по-интересното.

Общи условия

Активация на акаунт