За умението да се изказваш.....

• 13 260
  • 236
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Темата е налична вече.

# 196
Вагинална да се смени с "дудоална".

И някои аспекти на дуализма, съпоставен с дудоализма.

# 197

Вагинална да се смени с "дудоална".

"Дудоанална" не е ли по-точно?

# 198
Първия пост прочетох само.
Умението да се изказваш за мен, е комбинация от фактори, сред които брой прочетени книги, образование, общуване в подходяща среда, рутина, и най - важното след всичко това е, да имаш и малко талант и харизма.
Умението да се изразяваш вербално е талант. Защото дори и да имаш добър набор от изразни средства, ако нямаш харизма,която да им придаде цвят, така да се изразя и индивидуален колорит,  никой нямам да те запомни. Просто само ще те чуят, без да оставиш ясна следа в спомените на хората.
Писменото изразяване е същото, харизмата и колорита трябва да успееш да пресъздадеш в думите, да ги комбинираш по интересен начин, който да носи твоя индивиуализът и в същото време да е приятен за четящото око Grinning

# 199
..."Другарки и другари, свалете копринените кюлоти..."

Изразът е абсурден. А отнесен към потребителя - порочен.

Другарки и другари без кюлоти са санкюлоти. А потребителят е враг на революциите, антикомунист е и репресиран от "партийния секретар" и "другаря" въобще от епохата преди избухването на демокрацията.

В този смисъл изразът е неуместен и следва да отпадне от практикума.

# 200
  • София
Внезапно връхлетялата ни демокрация наистина внесе много смут в душите на някои хора, но и елегантно преподреди естетическите им възприятия. Кюлотите са класика, обаче, не вярвам да се окажат екзистенциално отхвърлени дори и от най-фината психика.

# 201
Кюлотите са класика, обаче, не вярвам да се окажат екзистенциално отхвърлени дори и от най-фината психика.
Кюлотите са си буржоазен атрибут, революционният им аналог са гащурите.

# 202
Внезапно връхлетялата ни демокрация наистина внесе много смут в душите на някои хора...

Е, вашият човек не е от тях. Той е от връхлетелите победители.

# 203
..."Другарки и другари, свалете копринените кюлоти..."

Изразът е абсурден. А отнесен към потребителя - порочен.

Другарки и другари без кюлоти са санкюлоти. А потребителят е враг на революциите, антикомунист е и репресиран от "партийния секретар" и "другаря" въобще от епохата преди избухването на демокрацията.

В този смисъл изразът е неуместен и следва да отпадне от практикума.
Въображението Ви е сериозно осакатено, потребителко. За законите на физиката граници няма, пък вие за едни кюлоти сте се хванали.
Нека отпаднат щом не ви харесват.

# 204
...Въображението Ви е сериозно осакатено...

Мислете тъй както си щете, но вие
грешите, приятелко, днес...

# 205
  • София
Е, не може просто ей така да отпаднат. Да паднат, разбирам.

# 206
Еййй, сцепих се от смях, някой от тук пишещите определено владеят умението да се изказват и го демонстрират пълноценно hahaha   bouquet

# 207
  • София
Ама ВЛ е мъж, така ли Flutter.
Къде съм бляла аз до сега Mr. Green
И без това съм под силното въздействие на хормонално-лигвистични и сексуално-аналитични вълнения..... Whistling
ПропуснАх шанса да разкрася темата Crossing Arms

# 208
  • Варна
Отивай в другата. Там имаш поле за дейност.

# 209

Пак сбърка! Доста лесно ще ми бъде да наваксам пропуснатото от у-ще, защото то е твърде малко! Ако започна да те питам за законите на Ом, Кирхоф, Фарадей, за принципите на Нютон, за законите на светлината или пък за куп неща от математиката, не знам какво ще отговориш!
Ами да! Пускай такива теми, примерно от съдържанието на "Курс общей физики" на Савелев и ще си говорим в тях. Естествено, тия полиглотки, граматички, българички и филоложки ще гледат така:  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт