Тема Незабравима (Unutulmaz) 169

• 34 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 105

Този младеж какъв поглед  е отперил само към хубавелко.... hahaha hahaha hahaha
При невероятната гледка на газелка.... amiiii amiiii amiiii

Тези кадри може да са и от Св. Валентин  newsm78 нали и те си го празнуват  ThinkingСърчицата на такова нещо ми приличат а не на рожден ден. Thinking
На картичката пише-Честит рожден ден,весел празник Харун   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Рекси друго си е като си го преведеш  Peace

# 106
# 107
  • Русе

Тези кадри може да са и от Св. Валентин  newsm78 нали и те си го празнуват  ThinkingСърчицата на такова нещо ми приличат а не на рожден ден. Thinking
На картичката пише-Честит рожден ден,весел празник Харун   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Как успя да го прочетеш?! Голям си  smile3530 ! Толкова се пулих, ама йок! hahaha

# 108
  • Варна
нашият Хубавец рожден ден ли празнува?

# 109
# 110
  • София

Как успя да го прочетеш?! Голям си  smile3530 ! Толкова се пулих, ама йок! hahaha
Аз гледам с 4 очи  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha,затова го видях

# 111
# 112

Мокси откъде го изнамери това направо ще падна от смях  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 113
Време е за следобедното кафе, и още нещо.......

# 114
Проклинам си съдбата,
Но най- вече ината ,
Много съм чепата ,
Ходя все напред с рогата,

...........................

Eй, голяма работа си! Кеф ми беше да те чета!

Абе исках да ви питам къде е тоя прехваления Бай Ганьо? Пак глупости е писал през уикенда и срещу мене е плюл..., ама ще му разкажа аз играта на литературния фронт.
Единият е циник, другият - лирик! Я, се разберете двамата кой кой е! Grinning

Ах, как добре си ни опознала! Да видим сега и психиатъра какво ще каже по този въпрос.
Всичко е на ред, щом сте различни лица.  hahaha
А и раздвоението на личността е притеснително само ако е на Арас и Харун . Единствено общо между двата аза - да е либофта към Газелка, щото да си биеш сам шамари пред огледалото в банята и да си казваш серсемино , си е за притеснение.

# 115

Мокси откъде го изнамери това направо ще падна от смях  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Ето от тук   http://www.faceinhole.com/
Можеш и ти да си направиш колажи, има интересни и забавни предложения...

# 116
# 117
Момичета да се насладим на предстоящите красиви романтични мигове по Диема преди да започне психотрилъра  Hug
http://www.youtube.com/watch?v=XLmu6Dm0HlI   Peace

# 118
  • Варна
Време е за следобедното кафе, и още нещо.......

мерси слънчо , ще се възползваме

# 119
Здравейте сладури Hug Hug Hug
Днес голяма мъка с този сървър smile3516 , и като съм се добрала до темата newsm18, да поздравя Бганьо, Вени и Кесара за прекрасните стихчета newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Рекси,  много е  хубаво това, което си ни постнала newsm10 newsm10 newsm10, човек наистина не трябва да пропилява и миг от живота си Peace
Пепелче, Мокси страхотни колажи  smile3501 smile3501 smile3501
Благодаря на момичетата за поздравите с чудесни клипове, за кафенцето и вкусотийките  bouquet  bouquet  bouquet
Приятен следобед на всички Hug Hug Hug, дано да успея поне да ви чета Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт