Тема Незабравима (Unutulmaz) 169

• 34 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте отново! Hug Hug Hug
Рекси, много хубави мисли за любовта ! Flowers RoseКесара , стихчето страшно си го бива!  bouquetМиме , Розичке , благодаря за хубавите клипчета!  bouquet  bouquet  bouquet

# 121
# 122
# 123

Благодаря ти Миме, че ни припомни невероятния клип на Роси Сандулова   bouquet  bouquet  bouquet

# 124
  • Русе
Не, че няма какво да се пише по сериала, но Музата ме "зарита" в друга посока! newsm09
И, понеже, бях много пряма към "Шева", рекох си "Я,да извадя голямата баданарка, че да не ме уволни?!" Не съм първата, няма и да съм последната, която му посвещава стих. Grinning

Ако някой още се чуди?! newsm12

Бганьо, значи, е Байгън,
Байгън , пък, Бай ни Ганьо -
прози, стихове, със плам
той пише без покана.

Понякога е стих - фитил,
друг път пък е цинично,
но нивга постове без стил
и никога - безлични.

Чете го всеки с интерес,
смеха му е заразен -
депресии, умора, стрес
лекува безотказно!

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 15:33 от winona

# 125
Мокси , това коте е страшно, имам чувството , че наблюдава тенис мач на Серхан с някой спаринг партньор. newsm62 newsm62 newsm62

# 126
Кесара ,Вени ,Bganio   smile3501 smile3501 smile3501

Мокси,много е сладко това коте.

# 127
Мокси , това коте е страшно, имам чувството , че наблюдава тенис мач на Серхан с някой спаринг партньор. newsm62 newsm62 newsm62

Виж за тази асоциация не се бях сетила. А иначе така изглеждам аз, когато трябва да наваксвам с четенето във форума..

# 128
Вени, след този стих  bouquet не само, че шефа няма да те уволни, но ще станеш и дясната му ръка! hahaha hahaha hahaha

# 129
Не, че няма какво да се пише по сериала, но Музата ме "зарита" в друга посока! newsm09
И, понеже, бях много пряма към "Шева", рекох си "Я,да извадя голямата баданарка, че да не ме уволни?!" Не съм първата, няма и да съм последната...

Ако някой още се чуди?! newsm12

Бганьо, значи, е Байгън,
Байгън , пък, Бай ни Ганьо -
прози, стихове, със плам
той пише без покана.

Понякога е стих - фитил,
друг път пък е цинично,
но нивга постове без стил
и никога - безлични.

Чет го всеки с интерес,
смеха му е заразен -
депресии, умора, стрес
лекува безотказно!

Вени, мисля,че вече на всички им е ясно колко личности се "крият" зад псевдонимите  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 130
Вениии, smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51, смятай, че с този стих уволнението ти се е разминало newsm47 newsm47 newsm47

# 131
  • Русе
Мокси, случва се , някоя дама да е отсъствала по време на "разбора" и после се чувства сконфузено. Пък и Муза, какво да правя, диктува - аз пиша! hahaha
Много сладко коте, пък и работно! Grinning

# 132
  • Русе
Вениии, smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51, смятай, че с този стих уволнението ти се е разминало newsm47 newsm47 newsm47
Чакам си "суровата" присъда , още не ми се е разминало! После от "Мирно" ще мина в "Свободно"!

# 133
  • Русе
Вени, след този стих  bouquet не само, че шефа няма да те уволни, но ще станеш и дясната му ръка! hahaha hahaha hahaha
Там е Бобо, аз искам само да съм в екипа! Joy Joy Joy

# 134

Айде прости й  hahaha  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт