Тема Незабравима (Unutulmaz) 169

• 34 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Добър вечер и от мен! Не мога да смогна да ви чета, от час и половина само това правя и се чудя на кого първо да благодаря, то стихове, тестове, преводи, коментари, а Росисан и Рекси им предлагам да основат детективска фирма "Рос§Рекс". Благодаря на всички ВАС!  newsm51 newsm51 newsm51
Имам подозрението, че Едже ще успее да се самоубие, защото не виждам смисъл от по-нататъшното й участие във филма. С това признание пред Еда, ролята й се изчерпва. А думите й от фрагмента "Сбогом, любов моя!" явно са отправени към Харун, а не към Бату.
За нашите любимци какво да кажа!? И двамата грешат, и двамата се инатят, просто сега е ред на Харун. До 73 епизод ще е омекнал /нямам предвид  физически/. Аз чакам 73 епизод. Жал ми е само за Ямур. А Еда колкото и да ме ядосва, като пролее 2 сълзи и аз като Харун "омеквам" и й прощавам, и й търся оправдания /женска солидарност/. Леле, че дълъг пост се получи! Сори!
И аз много бързо и прощавам ,но съвсем не обвинявам Харун. Тя си заслужи враждебното му отношение.Само ,че както винаги сценаристите пресилват нещата.Преди часове Харун я дърпаше да я целува , а сега я гони.Поведението му е малко нелогично! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 331
  • Варна
На мен малко пресилени ми се виждат тези реакции на Харун ooooh!.Та той предната вечер каза , че ще направи всичко за да бъде тя добре и сега изведнъж много груб и безкомпромисен.Да наранен е от недоверието на Еда и от това, че повярва на Едже, а не на него, но той това го знаеше.  Напомня ми на сцената от 54 епизод с хвърлянето на сака в краката и физиономията му е същата или както писа и Рекси -56 епизод с дърпането на ръцете.
И пак няма диалог и обяснения-само кавга и обвинения ooooh! ooooh! ooooh!
На Харун целия му проблем е Арас,пак е полудял от ревност заради него и е толкова безкомпромисен.Ревнува Еда от Арас,но сега и детето си  #Crazy #Crazy #Crazy Да наранене е от думите на Еда,но гнева му към Арас в момента надделяваи затова е толкова зъл към Еда,която ще го отнесе заради съдружника си.Дано не се самозабрави Харун както миналия път,защото после много ще съжалява и ще се кае  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Еми, ако откаже на Еда да приеме пръстените и последния шанс, и сам ще я връчи на Арас! Crossing Arms Ха, да видим тогава! Party
 Интересно Ямурчето какво ще го правят  Thinking- на две ли ще я разсекат или както предполагам, Харун ще задържи детето при себе си и ще забрани на Еда да вижда Ямур, когато си поиска, а когато той каже и то в негово присъствие и естествено далеч от Арас и само при условие, че Еда няма нищо общо с Арас в личен план! ooooh! Малко повечко съм се филмирала, но като нищо можем да видим и това, че Харун като пощръклее от ревност, става много лош и страшен! Grinning

# 332
Фрагмент 2, 72 еп.

Любов, която свършва от една снимка...като сапунен балон в миг се пуква, изчезва... Аз вече не съм сигурен в тази любов. Отказах се да мечтая за деня, когото ще се завърнеш... Думите ми бяха на вятъра ...не можах да достигна сърцето ти, ти попречи за това.  Любовта ни, обичта, биещите в едно сърца, станаха за теб нищо...Не виждаш как бурята в мен, колкото и да се старая, ме отдалечава от теб, от всичко... Искам да си идеш

Знам ,че ще разбуня духовете , но ми става смешно . Момичета , не я защитавайте толкова , грешна е и сега , ще понесе последиците от действията си.
     Факта е факт , тя захвърли любовта му като непотребна вещ , заради една снимка .
     Аз съм жена и ще ме извините момичета , ама няма такъв мъж , даже е много идеализиран . Бъдете честни пред себе си.
  -  Колко от вас , които са получавали такова внимание ,обич ,любов и биха изгонили мъжа си заради една клюка;
   - Колко от вас не могат да различат по погледа обожанието и обичта на  мъжа с който живееят,
   - колко от вас смятат ,че е редно да търсиш сметка на мъжа си  , за неговите връзки преди вашето настояще и ако знаете ,че е живял някъде там с жена;  
    - На колко от вас мъжете им се извиняват със или без причина ,
    - на колко от вас са искали прошка и са поемали вината за всяка ваша налудничева  идея и параноя ;
     - вие ще  изгоните ли мъжа си  от собственият му дом , ще му отнемете ли детето макар и да го обичате и да виждате ,че и той ви обича , защото в главата ви се е загнездила безумна идея за изневярата. Няма ли да говорите с него , да стигнете ,чрез разговори до истината.
     - имаше постове ,че била в сянка и искала да бъде личност , момичета , личността на тази жена никога не е заплашвана , не е имало основание да се счита , че ще остане в нечия сянка , напротив тя винаги е взимала решенията касаещи тяхната връзка , а той се е съобразявал и изпълнявал.
        Това момичета е Еда - низ от грешки , първосигнални действия ,инат ,  егоизъм на моменти , никакво желание да се учи от грешките си , тя просто ги повтаря една след друга.
      Има една проста думичка - прошка , който обича прощава грешката на партньора си . Еда просто трябваше да му повярва или да прости в името на любовта си .
   Харун не е светец , също е правил грешки , но във втори сезон Еда води определено класацията
HugСамо бих добавила
Коя от нас ще повярва на съперницата си на 100 % и то за две абсолютно противоположни неща?

# 333
На мен малко пресилени ми се виждат тези реакции на Харун ooooh!.Та той предната вечер каза , че ще направи всичко за да бъде тя добре и сега изведнъж много груб и безкомпромисен.Да наранен е от недоверието на Еда и от това, че повярва на Едже, а не на него, но той това го знаеше.  Напомня ми на сцената от 54 епизод с хвърлянето на сака в краката и физиономията му е същата или както писа и Рекси -56 епизод с дърпането на ръцете.
И пак няма диалог и обяснения-само кавга и обвинения ooooh! ooooh! ooooh!
На Харун целия му проблем е Арас,пак е полудял от ревност заради него и е толкова безкомпромисен.Ревнува Еда от Арас,но сега и детето си  #Crazy #Crazy #Crazy Да наранене е от думите на Еда,но гнева му към Арас в момента надделяваи затова е толкова зъл към Еда,която ще го отнесе заради съдружника си.Дано не се самозабрави Харун както миналия път,защото после много ще съжалява и ще се кае  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Верно е бе слънце, че Арас е голям катализатор на гнева на Харун.А сега ревнува  и Ямурчето от него, но тези  резки и абсолютно противоположни промени в поведението му са малко  пресилени. newsm78

# 334
Фрагмент 2, 72 еп.

Любов, която свършва от една снимка...като сапунен балон в миг се пуква, изчезва... Аз вече не съм сигурен в тази любов. Отказах се да мечтая за деня, когото ще се завърнеш... Думите ми бяха на вятъра ...не можах да достигна сърцето ти, ти попречи за това.  Любовта ни, обичта, биещите в едно сърца, станаха за теб нищо...Не виждаш как бурята в мен, колкото и да се старая, ме отдалечава от теб, от всичко... Искам да си идеш

Знам ,че ще разбуня духовете , но ми става смешно . Момичета , не я защитавайте толкова , грешна е и сега , ще понесе последиците от действията си.
     Факта е факт , тя захвърли любовта му като непотребна вещ , заради една снимка .
     Аз съм жена и ще ме извините момичета , ама няма такъв мъж , даже е много идеализиран . Бъдете честни пред себе си.
  -  Колко от вас , които са получавали такова внимание ,обич ,любов и биха изгонили мъжа си заради една клюка;
   - Колко от вас не могат да различат по погледа обожанието и обичта на  мъжа с който живееят,
   - колко от вас смятат ,че е редно да търсиш сметка на мъжа си  , за неговите връзки преди вашето настояще и ако знаете ,че е живял някъде там с жена;  
    - на колко от вас са искали прошка и са поемали вината за всяка ваша налудничева  идея и параноя ;
     - вие ще  изгоните ли мъжа си  от собственият му дом , ще му отнемете ли детето макар и да го обичате и да виждате ,че и той ви обича , защото в главата ви се е загнездила безумна идея за изневярата. Няма ли да говорите с него , да стигнете ,чрез разговори до истината.
     - имаше постове ,че била в сянка и искала да бъде личност , момичета , личността на тази жена никога не е заплашвана , не е имало основание да се счита , че ще остане в нечия сянка , напротив тя винаги е взимала решенията касаещи тяхната връзка , а той се е съобразявал и изпълнявал.
        Това момичета е Еда - низ от грешки , първосигнални действия ,инат ,  егоизъм на моменти , никакво желание да се учи от грешките си , тя просто ги повтаря една след друга.
      Има една проста думичка - прошка , който обича прощава грешката на партньора си . Еда просто трябваше да му повярва или да прости в името на любовта си .
   Харун не е светец , също е правил грешки , но във втори сезон Еда води определено класацията
съгласна съм с теб

# 335
  • Монтана
Кесара, посочи ми един момент, един епизод, където Харун иска прошка от Еда! В лицето й, не в мислите си.
Изключвам момента, където й каза, че е разбил живота й и му тежи!
Вени,такива моменти има много!И ние като гледали хиляди пъти сериите ги знаем без проблем!

# 336
Възхитена съм от фрагментите!И ще изгледам серията с кеф!Еда, Go home!Get out!
Заслужава си да се чуе това!
Гърнето се счупи и не знам как ще се залепи! В погледа на Харун вече нема нищо! С един малък нюанс! В ресторанта – в първия момент един невярващ поглед, след това моментна слабост и вътрешна борба, и твърдо не! Брилянтно изпълнение! Веднага се разчита!
 Разгневен,наранен и разочарован Харун! Това не е било 70 серии!И  не нито ревност,нито инат!Само безгранична ярост и възмущение!  Мъж на място,който се е взел в ръцете си!
Коя е причината обаче за тая ярост на Харун! Не е само признанието. То  е капката,която е преляла чашата! Заигравките на Арас с Ямур! И още нещо! Нещо между Арас и Еда! И това личи ясно от фрагмента,когато Харун си тръгва с Ямур и Еда стои пред ателието! Тогава още не би трябвало  да  знае истината от Едже! И ako я знае няма как да му я каже  пред Ямур!И Еда не прави никакъв опит да ги спре!И е с толкова объркано,гузно и виновно изражение ! И Ямур не дава никакви признаци да остане с майка си! Би трябвало да реве и да се тръшка!Това ме кара да мисля,че в ателието е станало нещо!
2.Неузнаваема Еда!  Целува ръцете на Харун! Чудо! Досега тая привилегия имаха сама
бабасъ,ането и аблата!
3.Иска ми се Еджето да е казала на Еда някои истини по женски! Ама, като гледам е сломена!
4.Мотото на филма  може да се окаже вярно! Невинните плащат цената! Ямур!
5.Никой не слага в сметките Арас!  Той не е Толга! И заигравките на Еда с Арас не са невинни и ще има последствия от тях!Неслучайно в миналия епизод дадоха какви мисли му се въртят в главата и как брутално изгони икономката! Беше като наранено животно! Страшен!
Само не ми идва на ум как Еда е прилъгала Харун за вечерята! Излъгала го е по Гюлерски!
И стига пишете,че  Харун и Еда са еднакво виновни!Измисляте си една въображаема вина на Харун,за да черпите доводи за защита на Еда! Щото няма какво да пишете!  Виновна е единствено и само Еда!Както и да е! Вече се уточнихме,че не гледаме един и същ филм!
Казаха ни дори,че и въздухът във форума е замърсен!

# 337
Фрагмент 2, 72 еп.

bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet

# 338
  • Монтана
Добър вечер и от мен! Не мога да смогна да ви чета, от час и половина само това правя и се чудя на кого първо да благодаря, то стихове, тестове, преводи, коментари, а Росисан и Рекси им предлагам да основат детективска фирма "Рос§Рекс". Благодаря на всички ВАС!  newsm51 newsm51 newsm51
Имам подозрението, че Едже ще успее да се самоубие, защото не виждам смисъл от по-нататъшното й участие във филма. С това признание пред Еда, ролята й се изчерпва. А думите й от фрагмента "Сбогом, любов моя!" явно са отправени към Харун, а не към Бату.
За нашите любимци какво да кажа!? И двамата грешат, и двамата се инатят, просто сега е ред на Харун. До 73 епизод ще е омекнал /нямам предвид  физически/. Аз чакам 73 епизод. Жал ми е само за Ямур. А Еда колкото и да ме ядосва, като пролее 2 сълзи и аз като Харун "омеквам" и й прощавам, и й търся оправдания /женска солидарност/. Леле, че дълъг пост се получи! Сори!
И аз много бързо и прощавам ,но съвсем не обвинявам Харун. Тя си заслужи враждебното му отношение.Само ,че както винаги сценаристите пресилват нещата.Преди часове Харун я дърпаше да я целува , а сега я гони.Поведението му е малко нелогично! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Точно,Меги!Не веднъж съм плюла сценаристите,че пренавиват нещата и ги правят нереалистични....За съжаление и без да съжалявам,ще го кажа:
 НЕ СЕ КАХЪРЕТЕ,МИЛИ МОМИЧЕТА-ПРОСТО ....ФИЛМ СТАААААААААААВА!А ние тук си скубем косите.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 339
  • София
Кесара не ми се сърди,но ти си точно от хората,които прощават всичко на Харун заради чара му може би  Crazy Crazy  #Crazy #Crazy
1--Еда никога не е гонила Харун от къщата му ,той сам реши да си тръгне,както и не го е отделяла от детето му,хубавелко сам остави ямур на майка й
2-никой не отрича че Харун гледа Еда с обожание,но само едни страстни погледи не са достатъчни за стабилна връзка
3-не можеш да отречеш,че Харун се опитва да налага контрол в живота и работата на Еда,а той да си прави каквото иска-е не става така като искаш свобода,ще даваш такава и на човека до теб.
4-проблемът на Еда не е че Харун може да е имал връзка с Едже,а това че постоянно се криеше и тя си помисли че и в момента имат нещо общо,а да не говорим за театъра със свободния мъж.
5-Харун също не говори с Еда,дори преди сватбата тя няколко пъти попита имаш ли да ми кажеш нещо,но той пак я омайваше колко я обичал и т.н.
6-театъра,който изигра в миналия епизод беше колкото комичен токова и жалък-не може да разчита че като я натисне да я целуне няколко пъти и гледайки я в очите каже,влюбена си в мен,ревнуваш ме и тя хоп всичко ще забрави и прости
Извод-И двамата допъскат низ от грешки,тряббва да се научат най--вече да си говорят и споделят,да си имат вяра един в друг,в любовта си не се съмняват,но и таззи любов трябва да й поддържат огъня,не само караница обгрижване и съмненията да си остават  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 340
  • Русе
Добре тогава!
Като няма кой да ми чете постовете, лека нощ на привържениците на "Незабравима"- не на Еда или пък на Харун!
Само като добавка ще кажа своето усещане за филма :
- ако нещо се случи с Харун, Еда няма да преживее.
- ако нещо се случи с Еда, Харун ще продължи живота си.

# 341
  • Варна
Кесара, посочи ми един момент, един епизод, където Харун иска прошка от Еда! В лицето й, не в мислите си.
Изключвам момента, където й каза, че е разбил живота й и му тежи!
Вени незнам дали ще улуча съкровище , макар , че тази дума се чуваше , често- във хотела при езерото, на вратата на дома му , след ката Едже пусна бомбата, най- прясното е в спалнята преди да вземе решение да се откаже от сватбата, на прима виста пиша , може и да бъркам моментите

# 342
Само не ми идва на ум как Еда е прилъгала Харун за вечерята! Излъгала го е по Гюлерски!
Каламитси, може Мелда да се уговори с Харун, а да отиде Еда... hahaha

# 343
  • Варна
Добре тогава!
Като няма кой да ми чете постовете, лека нощ на привържениците на "Незабравима"- не на Еда или пък на Харун!
Само като добавка ще кажа своето усещане за филма :
- ако нещо се случи с Харун, Еда няма да преживее.
- ако нещо се случи с Еда, Харун ще продължи живота си.
ввввввввени къде забетна

# 344
Фрагмент 2, 72 еп.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Искам да допълня. Поради подобни действия, гонени от емоцията, много жени и мъже губят любовта си, за което по късно съжаляват. Българският народ е мъдър  "Два пъти мери после режи." Искам да попитам всички, които яростно защитават Еда, биха ли простили, ако в деня на сватбата ви половинката ви не се яви? Да не говорим, че с охрана го изгони от болницата. Щом обичаш си длъжен не да реагираш спонтанно, а първо да разбереш, да достигнеш до истината и след това, да взимаш решение. Емоционалните решения винаги са грешни, никога не са градивни и точни, това важи не само за личния ни живот, но и за служебния.

Общи условия

Активация на акаунт