Тема Незабравима (Unutulmaz) 169

• 34 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Момичета те нашите любимци какви ли не болки си причиняваха така ,че и това ще мине и аз оставам опитимист за един красив и незабравим финал  Peace след всяка серия в която се почувствам малко разочарована все си казвам няма вече толкова да им се впрягам но тук е мястото да си призная / а аз не малко пъти съм ги критикувала Embarassed /,че сценаристите са си професионалисти и макар след някой слаби фрагменти и моменти знаят как да ни задържат интереса и тази вечер за пореден път го доказаха .С нетърпение ще очаквам срядата за да се порадвам на тези две инатливи магарета как ще стигнат до консенсус и ще осъзнаят ,че тяхната любов е незабравима  Peace
http://www.dailymotion.com/video/xbx7m1_dalgakyran-unutulmaz-dizisi_shortfilms

# 316
От монолога на Харун е ясно, че той свързва всичко само с една снимка. Не е така! Снимката е само капката, която преля. Думи, думи и само думи...Нищо на практика!
Как така нито един път не дадоха мислите на Еда?! Тя не е ли личност? Няма ли значение какво иска тя, какво мисли, или само да бъде притурка, сянка на мъжа? А не равностойна личност, партньор в живота?
В последните серии, Еда  не демонстрира много здрав разум.... сега вече явно ще има просветления....спокойно няма да е късно..... Просто Харун я обича до полуда....и той. Simple Smile
Дай определение на здрав разум, плиийз!
Обратното на 90% от нещата, които направи Еда след като видя Снимката.
Не отричам,  че може би 90 % от жените бихме сбъркали така или сходно. Просто Либофта взема и сърцето, и разума.Хмм, та така погледнато може би Харун наистина обича по-малко от нея. Wink

# 317
  • Стара Загора
Добър вечер и от мен! Не мога да смогна да ви чета, от час и половина само това правя и се чудя на кого първо да благодаря, то стихове, тестове, преводи, коментари, а Росисан и Рекси им предлагам да основат детективска фирма "Рос§Рекс". Благодаря на всички ВАС!  newsm51 newsm51 newsm51
Имам подозрението, че Едже ще успее да се самоубие, защото не виждам смисъл от по-нататъшното й участие във филма. С това признание пред Еда, ролята й се изчерпва. А думите й от фрагмента "Сбогом, любов моя!" явно са отправени към Харун, а не към Бату.
За нашите любимци какво да кажа!? И двамата грешат, и двамата се инатят, просто сега е ред на Харун. До 73 епизод ще е омекнал /нямам предвид  физически/. Аз чакам 73 епизод. Жал ми е само за Ямур. А Еда колкото и да ме ядосва, като пролее 2 сълзи и аз като Харун "омеквам" и й прощавам, и й търся оправдания /женска солидарност/. Леле, че дълъг пост се получи! Сори!

# 318
  • Русе
Рекси, Дандел, замаяна от фрагментите, забравих да ви поздравя за преводите и субтитрите! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 319
Аз само не разбрах какво стана с Едже и защо Бату викаше името и! newsm78 newsm78 newsm78
Еджето се кани да се гръмне- дали от угризения, че стана причина за смъртта на нероденото бебе, или заради несподелената си любов към Харун, май и двете! Thinking Сигурно се е обадила на Бату да му каже какво има намерение да прави и затова той вика- Еджеее! А пък това- сбогом, любов моя, ще да е адресирано към Харун- тя наистина го обича, ама...сърцето му е заето! Crossing Arms

На мен все още не ми се вярва Еджето да се гръмне,и дано не го направи,
защото Вени е права,че тогава Бату ще се нахвърли върху Еда-Харун-Ямур-и ще стане .....екшън2

# 320
На мен малко пресилени ми се виждат тези реакции на Харун ooooh!.Та той предната вечер каза , че ще направи всичко за да бъде тя добре и сега изведнъж много груб и безкомпромисен.Да наранен е от недоверието на Еда и от това, че повярва на Едже, а не на него, но той това го знаеше.  Напомня ми на сцената от 54 епизод с хвърлянето на сака в краката и физиономията му е същата или както писа и Рекси -56 епизод с дърпането на ръцете.
И пак няма диалог и обяснения-само кавга и обвинения ooooh! ooooh! ooooh!

# 321
Аз само не разбрах какво стана с Едже и защо Бату викаше името и! newsm78 newsm78 newsm78
Еджето се кани да се гръмне- дали от угризения, че стана причина за смъртта на нероденото бебе, или заради несподелената си любов към Харун, май и двете! Thinking Сигурно се е обадила на Бату да му каже какво има намерение да прави и затова той вика- Еджеее! А пък това- сбогом, любов моя, ще да е адресирано към Харун- тя наистина го обича, ама...сърцето му е заето! Crossing Arms

На мен все още не ми се вярва Еджето да се гръмне,и дано не го направи,
защото Вени е права,че тогава Бату ще се нахвърли върху Еда-Харун-Ямур-и ще стане .....екшън2

Ох.. дано не го направи ,че аз очаквам с нетърпение разкритието й от Харун за летището за Кенан за мълчанието й през тези 4 години и да си понесе наказанието а не да ми се прави на светица "Сбогом любов моя " ако толкова много го обичаше истински отдавна да му е казала за всички тези неща  Naughty

# 322
  • Варна
От монолога на Харун е ясно, че той свързва всичко само с една снимка. Не е така! Снимката е само капката, която преля. Думи, думи и само думи...Нищо на практика!
Как така нито един път не дадоха мислите на Еда?! Тя не е ли личност? Няма ли значение какво иска тя, какво мисли, или само да бъде притурка, сянка на мъжа? А не равностойна личност, партньор в живота?

Точно това ми харесва в Еда,Вени-че ,въпреки всичко,и всички упреци,и всички грешки,е личност,и иска да бъде такава до мъжа(си).
Затова винаги са ме учудвали обидите тук във форума към нея-разбира се ,когато сме се шегували,сме наричали всеки един с различни епитети.
Всъщност основният въпрос,който трябваше да си зададе Харун,ако толкова много я обича,и след като знаеше,че и тя го обича-защо не можа да стигне до сърцето й,а не да се цупи,да се тръшка,и пак да я гони!
Винаги съм казвала, че Харун е невероятен късметлия, че Еда го обича въпреки всички, всичко и въпреки него самия! Защото друга на нейното място, нямаше да търпи неговото отношение, поведение, постъпките и изцепките му, а сега пък тръгнал и да я гони! Crossing Arms Остава пак да отвлече Ямурчето и да забегне нейде в странство за нови 4 или 44 години! #Crazy И най- важното е, какво го накара да постъпва така- ревността пак го побърка, виждали сме го и друг път в действие, като го прихванат дяволите! Crossing Arms

# 323
  • Варна
Фрагмент 2, 72 еп.

Любов, която свършва от една снимка...като сапунен балон в миг се пуква, изчезва... Аз вече не съм сигурен в тази любов. Отказах се да мечтая за деня, когото ще се завърнеш... Думите ми бяха на вятъра ...не можах да достигна сърцето ти, ти попречи за това.  Любовта ни, обичта, биещите в едно сърца, станаха за теб нищо...Не виждаш как бурята в мен, колкото и да се старая, ме отдалечава от теб, от всичко... Искам да си идеш

Знам ,че ще разбуня духовете , но ми става смешно . Момичета , не я защитавайте толкова , грешна е и сега , ще понесе последиците от действията си.
     Факта е факт , тя захвърли любовта му като непотребна вещ , заради една снимка .
     Аз съм жена и ще ме извините момичета , ама няма такъв мъж , даже е много идеализиран . Бъдете честни пред себе си.
  -  Колко от вас , които са получавали такова внимание ,обич ,любов и биха изгонили мъжа си заради една клюка;
   - Колко от вас не могат да различат по погледа обожанието и обичта на  мъжа с който живееят,
   - колко от вас смятат ,че е редно да търсиш сметка на мъжа си  , за неговите връзки преди вашето настояще и ако знаете ,че е живял някъде там с жена;  
    - На колко от вас мъжете им се извиняват със или без причина ,
    - на колко от вас са искали прошка и са поемали вината за всяка ваша налудничева  идея и параноя ;
     - вие ще  изгоните ли мъжа си  от собственият му дом , ще му отнемете ли детето макар и да го обичате и да виждате ,че и той ви обича , защото в главата ви се е загнездила безумна идея за изневярата. Няма ли да говорите с него , да стигнете ,чрез разговори до истината.
     - имаше постове ,че била в сянка и искала да бъде личност , момичета , личността на тази жена никога не е заплашвана , не е имало основание да се счита , че ще остане в нечия сянка , напротив тя винаги е взимала решенията касаещи тяхната връзка , а той се е съобразявал и изпълнявал.
        Това момичета е Еда - низ от грешки , първосигнални действия ,инат ,  егоизъм на моменти , никакво желание да се учи от грешките си , тя просто ги повтаря една след друга.
      Има една проста думичка - прошка , който обича прощава грешката на партньора си . Еда просто трябваше да му повярва или да прости в името на любовта си .
   Харун не е светец , също е правил грешки , но във втори сезон Еда води определено класацията

# 324
  • Русе
В последните серии, Еда  не демонстрира много здрав разум.... сега вече явно ще има просветления....спокойно няма да е късно..... Просто Харун я обича до полуда....и той. Simple Smile
Дай определение на здрав разум, плиийз!
Обратното на 90% от нещата, които направи Еда след като видя Снимката.
Не отричам,  че може би 90 % от жените бихме сбъркали така или сходно. Просто Либофта взема и сърцето, и разума.Хмм, та така погледнато може би Харун наистина обича по-малко от нея. Wink
Не, бе мило! Обичат се и двамата, силно, до полуда! Ние просто забравяме, че гледаме всичко и ни е ясно. Докато героите ни разполагат само с част от тази информация, и реагират според нея.
Еда беше в Психото след заминаването на Харун. В един и същи ден научи за бебето и го загуби. Тогава до Харун беше Едже , която пак я излъга. Не се отчита пост-травматичното й състояние . Харун й направи постановка за среща с жена, а като се върна и Еда искаше да говорят ,й каза "Имах тежка вечер!"
Аджаба, какво бих си помислила аз, ако съм на нейно място? Че си играе с мен и ми се подиграва!
А Харум си ликуваше ;"Ревнува ме, значи ме обича!" Иска да спи с мен - е, как да стане тая работа?

# 325
На мен малко пресилени ми се виждат тези реакции на Харун ooooh!.Та той предната вечер каза , че ще направи всичко за да бъде тя добре и сега изведнъж много груб и безкомпромисен.Да наранен е от недоверието на Еда и от това, че повярва на Едже, а не на него, но той това го знаеше.  Напомня ми на сцената от 54 епизод с хвърлянето на сака в краката и физиономията му е същата или както писа и Рекси -56 епизод с дърпането на ръцете.

Много взеха да се повтарят!

# 326
Благодаря на Г-жа Броненосец и Рекси за преводите.

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 327
  • София
На Харун целия му проблем е Арас,пак е полудял от ревност заради него и е толкова безкомпромисен.Ревнува Еда от Арас,но сега и детето си  #Crazy #Crazy #Crazy Да наранене е от думите на Еда,но гнева му към Арас в момента надделяваи затова е толкова зъл към Еда,която ще го отнесе заради съдружника си.Дано не се самозабрави Харун както миналия път,защото после много ще съжалява и ще се кае  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 328
  • Монтана
Фрагмент 2, 72 еп.

Любов, която свършва от една снимка...като сапунен балон в миг се пуква, изчезва... Аз вече не съм сигурен в тази любов. Отказах се да мечтая за деня, когото ще се завърнеш... Думите ми бяха на вятъра ...не можах да достигна сърцето ти, ти попречи за това.  Любовта ни, обичта, биещите в едно сърца, станаха за теб нищо...Не виждаш как бурята в мен, колкото и да се старая, ме отдалечава от теб, от всичко... Искам да си идеш

Знам ,че ще разбуня духовете , но ми става смешно . Момичета , не я защитавайте толкова , грешна е и сега , ще понесе последиците от действията си.
     Факта е факт , тя захвърли любовта му като непотребна вещ , заради една снимка .
     Аз съм жена и ще ме извините момичета , ама няма такъв мъж , даже е много идеализиран . Бъдете честни пред себе си.
  -  Колко от вас , които са получавали такова внимание ,обич ,любов и биха изгонили мъжа си заради една клюка;
   - Колко от вас не могат да различат по погледа обожанието и обичта на  мъжа с който живееят,
   - колко от вас смятат ,че е редно да търсиш сметка на мъжа си  , за неговите връзки преди вашето настояще и ако знаете ,че е живял някъде там с жена;  
    - На колко от вас мъжете им се извиняват със или без причина ,
    - на колко от вас са искали прошка и са поемали вината за всяка ваша налудничева  идея и параноя ;
     - вие ще  изгоните ли мъжа си  от собственият му дом , ще му отнемете ли детето макар и да го обичате и да виждате ,че и той ви обича , защото в главата ви се е загнездила безумна идея за изневярата. Няма ли да говорите с него , да стигнете ,чрез разговори до истината.
     - имаше постове ,че била в сянка и искала да бъде личност , момичета , личността на тази жена никога не е заплашвана , не е имало основание да се счита , че ще остане в нечия сянка , напротив тя винаги е взимала решенията касаещи тяхната връзка , а той се е съобразявал и изпълнявал.
        Това момичета е Еда - низ от грешки , първосигнални действия ,инат ,  егоизъм на моменти , никакво желание да се учи от грешките си , тя просто ги повтаря една след друга.
      Има една проста думичка - прошка , който обича прощава грешката на партньора си . Еда просто трябваше да му повярва или да прости в името на любовта си .
   Харун не е светец , също е правил грешки , но във втори сезон Еда води определено класацията
С риск и мен "да ме замерят с камъни"-АБСОЛЮТНО СИ ПРАВА!По-ясно и точно не бих могла да го кажа!За което- newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 329
  • Русе
Кесара, посочи ми един момент, един епизод, където Харун иска прошка от Еда! В лицето й, не в мислите си.
Изключвам момента, където й каза, че е разбил живота й и му тежи!

Общи условия

Активация на акаунт