Тема Незабравима (Unutulmaz) 169

• 34 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Бату е способен на всичко,но дали няма да се позапита,че може би и той има вина за случващото се със сестра му?

# 286
Дани,Вени,напълно съм съгласна с коментарите ви!

# 287
  • Русе
Бату е способен на всичко,но дали няма да се позапита,че може би и той има вина за случващото се със сестра му?
Не! Виновни са Харун и Еда! Натам ще се насочи, ако Едже наистина се самоубие.

# 288
Рекси,благодаря за превода и на Дандел за субтитрите
 smile3525 smile3525 smile3525

# 289
Не! Виновни са Харун и Еда! Натам ще се насочи, ако Едже наистина се самоубие.
не му ли стига това,което им причини та иска още...за него всички останали имат вина,но не и той... ooooh!
мисля,че малко прекалиха с неговите отмъщения сценаристите

# 290
  • Варна
#Crazy #Crazy #Crazy Бату, оня същия, дето го гледаме какви золумлуци направи на всички, Кенан- абсурд! Crossing Arms Naughty Ще стане като скорпион- де когото може ще жили... ooooh! А Мелда е най- близо! От фрагмана оставам с впечатление, че тя май наистина си е паднала по Бату... #Shocked smile3555 Много далече отидоха нещата помежду им- обяснения в любов, срещи, предложения за съвместен живот, целувчици, изпращане до дома, скарване с брата... #Crazy #Crazy #Crazy

# 291
  • София
Напомня ми на сцената от 57 епизод в хотела  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ,само сега дето нямат публика  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 292
Фрагмент 2, 72 еп.

Любов, която свършва от една снимка...като сапунен балон в миг се пуква, изчезва... Аз вече не съм сигурен в тази любов. Отказах се да мечтая за деня, когото ще се завърнеш... Думите ми бяха на вятъра ...не можах да достигна сърцето ти, ти попречи за това.  Любовта ни, обичта, биещите в едно сърца, станаха за теб нищо...Не виждаш как бурята в мен, колкото и да се старая, ме отдалечава от теб, от всичко... Искам да си идеш

# 293
ЗАпис чак на 20 стр....

# 294
Фрагмент 2, 72 еп.

Любов, която свършва от една снимка...като сапунен балон в миг се пуква, изчезва... Аз вече не съм сигурен в тази любов. Отказах се да мечтая за деня, когото ще се завърнеш... Думите ми бяха на вятъра ...не можах да достигна сърцето ти, ти попречи за това.  Любовта ни, обичта, биещите в едно сърца, станаха за теб нищо...Не виждаш как бурята в мен, колкото и да се старая, ме отдалечава от теб, от всичко... Искам да си идеш

Мерси,за превода Simple Smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

# 295
Напомня ми на сцената от 57 епизод в хотела  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ,само сега дето нямат публика  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Не се знае Ямурката на какво ще стане свидател! ooooh!
Ех,значи,пак ще го карат да страда това дете! ooooh! ooooh! ooooh!

# 296
  • Русе
Фрагмент 2, 72 еп.

Благодаря , г-жо Броненосец! newsm51 newsm51 newsm51

# 297
Фрагмент 2, 72 еп.

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 298
Г-жа Броненосец, благодаря за превода! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet 

# 299
  • Варна
Ха! #Crazy Любов, която свършвала от една снимка?! Crossing Arms А неговата свърши като чу, че Арас е научил Ямур на една игра! #Crazy
Гони Еда той, щото знае, че тя няма да си тръгне!  Naughty Иначе само ако имаше и най- малкото съмнение, че би отишла при Арас с романтични намерения, друга песен щеше да пее! Crossing Arms Нека я гони, той бачо Арас е на изчакване! hahaha
Благодаря на всички- за фрагментите, за субтитрите, за преводите...мили, отзивчиви и всеотдайни, както винаги- най- страхотните! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose.........

Общи условия

Активация на акаунт