Тема Незабравима (Unutulmaz) 169

• 34 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Съседите са направили много хубав клип - като снимки, откровено казано музиката не ми е по вкуса

http://www.facebook.com/video/video.php?v=173362522710298

# 691
Мокси, тоя очилат котак е много сладък, само дето и аз почвам инстиктивно да му следя погледа и ставам  #Crazy  hahaha hahaha hahaha

Да, голям е образ а, и с тези очила и главозамайващите си движения.....

А, този явно е прекалил с дозата Незабравима и е на предела hahaha

# 692
  • София
Мокси, тоя очилат котак е много сладък, само дето и аз почвам инстиктивно да му следя погледа и ставам  #Crazy  hahaha hahaha hahaha

Да, голям е образ а, и с тези очила и главозамайващите си движения.....

А, този явно е прекалил с дозата Незабравима и е на предела hahaha

Ох, Мокси! Ама много е смешно горкото объркано коте! rotfImao rotfImbo rotfImao
хи,хи,хи!

# 693
Съседите са направили много хубав клип - като снимки, откровено казано музиката не ми е по вкуса

http://www.facebook.com/video/video.php?v=173362522710298

На мен не ми зарежда ...Връзката тази вечер е кошмарна

# 694
# 695
  • София
Ех, този Харун, бе! Всички емоции са на лицето му! Браво, Рекси!  Hug
Момичета, и аз се оттеглям!
Лека нощ!

# 696
Фрагмент 2, 72 еп.

Любов, която свършва от една снимка...като сапунен балон в миг се пуква, изчезва... Аз вече не съм сигурен в тази любов. Отказах се да мечтая за деня, когото ще се завърнеш... Думите ми бяха на вятъра ...не можах да достигна сърцето ти, ти попречи за това.  Любовта ни, обичта, биещите в едно сърца, станаха за теб нищо...Не виждаш как бурята в мен, колкото и да се старая, ме отдалечава от теб, от всичко... Искам да си идеш

Знам ,че ще разбуня духовете , но ми става смешно . Момичета , не я защитавайте толкова , грешна е и сега , ще понесе последиците от действията си.
     Факта е факт , тя захвърли любовта му като непотребна вещ , заради една снимка .
     Аз съм жена и ще ме извините момичета , ама няма такъв мъж , даже е много идеализиран . Бъдете честни пред себе си.
  -  Колко от вас , които са получавали такова внимание ,обич ,любов и биха изгонили мъжа си заради една клюка;
   - Колко от вас не могат да различат по погледа обожанието и обичта на  мъжа с който живееят,
   - колко от вас смятат ,че е редно да търсиш сметка на мъжа си  , за неговите връзки преди вашето настояще и ако знаете ,че е живял някъде там с жена;  
    - На колко от вас мъжете им се извиняват със или без причина ,
    - на колко от вас са искали прошка и са поемали вината за всяка ваша налудничева  идея и параноя ;
     - вие ще  изгоните ли мъжа си  от собственият му дом , ще му отнемете ли детето макар и да го обичате и да виждате ,че и той ви обича , защото в главата ви се е загнездила безумна идея за изневярата. Няма ли да говорите с него , да стигнете ,чрез разговори до истината.
     - имаше постове ,че била в сянка и искала да бъде личност , момичета , личността на тази жена никога не е заплашвана , не е имало основание да се счита , че ще остане в нечия сянка , напротив тя винаги е взимала решенията касаещи тяхната връзка , а той се е съобразявал и изпълнявал.
        Това момичета е Еда - низ от грешки , първосигнални действия ,инат ,  егоизъм на моменти , никакво желание да се учи от грешките си , тя просто ги повтаря една след друга.
      Има една проста думичка - прошка , който обича прощава грешката на партньора си . Еда просто трябваше да му повярва или да прости в името на любовта си .
   Харун не е светец , също е правил грешки , но във втори сезон Еда води определено класацията
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10МНОГО МИ ХАРЕСВА КАК СИ ГО НАПИСАЛА,СЪЩОТО МИСЛЯ И АЗ!!!Тя самата го гонеше и не го искаше и той я послуша,защо сега обвинявате него,та това беше пак нейно желание!

# 697
# 698
  • Варна
Божеее, момичета! #Crazy #Crazy #Crazy Какви са тия фотосесии?! #Shocked #Shocked #Shocked Зашеметяваща работа! smile3555 А, уж е време за лягане! ooooh! Трябва да събираме сили за утре вечер! thumbsup Ясно е, че бая нерви ще потрошим покрай серията, че и сълзи ще има, и гняв! newsm09 Ох, ох, още от сега взех да набирам! ooooh! ooooh! ooooh!
Лека нощ! smile3531

# 699
  • Варна
Добър вечер Незебравими момичета и момчета , много сте харизматични , след купон пак съм тук

Дани , Боб 99  страхотни стихове момичета  newsm51 newsm51 newsm51

Мокси , Бобояна , Рекси невероятни фотосесии , спират ми дъха  newsm51 newsm51 newsm51
newsm51

Всички останали членове на форума , невероятни сте  newsm51 newsm51 newsm51

# 700
  • Варна

ето го невероятният мъж Серхан , Рекси докарваш ми стрес  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
като го видя и дяволските ми рога стават на прах   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 701
Добро утро! И аз като г-жа Броненосец и Незабравимка мисля, че целият втори сезон е изграден на една доста нездрава основа - прословутата 4-годишна раздяла с всички произтичащи от нея последици, която е абсурдна, нелогична, нереална и още много не-та. Тук е най-слабото звено в целия филм, което дори и блестящата игра на артистите не може да неутрализира.

Еда "пуска" Харун и Ямур да заминат, без да стане ясно за какво точно става въпрос - напуска ли ги, отказва ли се от тях - Абсурд!
Еда после 4 години не може да ги открие, а ходи да реве около къщата на Харун - Абсурд на абсурдите!
Харун, който би трябвало вече да е свободен мъж, продължава да се "пази" за Еда цели 4 години -Трети абсурд!
И на фона на горното същият този Харун ни веднъж не е омекнал и не се е разколебал през тези 4 години, за да се опита да се свърже с Еда, когато се поуталожат страстите - Четвърти абсурд! Ама клетва бил дал, ама тя ги била изоставила всъщност - Пълни глупости!
Еда търси сметка на Харун дали е бил с друга (в случая Едже) през тези 4 години, през които са се водили разделени - Отново абсурд!
Еда не може да прости горното, но прощава един къде по-голям грях на Харун, че е казал на Ямур, че майка й е умряла - пак абсурд!
А пък Харун, за да каже това на Ямур, излиза, че много е мразил Еда - ама хем мразил, хем тя му е била в главата и затова не е поглеждал друга жена - поредния абсурд!

Знам, че в противовес на горните абсурди могат да се приведат аргументи, придаващи по-друг отенък на събитията и смекчаващи донякъде нелогичното поведение на героите, но за мен абсурдите си остават. И върху тях сега е съграден цял един сезон.  

newsm10 newsm10 newsm10

# 702
Тук толкова разгорещено защитавате Еда, а Харун кучета го яли..
Да ви кажа нея  нещо трябва тотално да я разтърси,че да оцени Харун.
И стига сте я оправдавали,че се е почувствала предадена. 4 години е била разделена с Харун, защо му държи сметка за този период?
Когато намери снимката вместо да си мълчи, трябваше да му каже и да го зареже, но тя нали вътрешно вярваше,че е невинен и понеже Едже се появи на сватбата и край  Tired
Перчеше  се,че е свободна жена, а когато Харун излезе започна да се цупи. Значи тя може да му навира в лицето,че не е обвързана с него, а той трябва само да й пада в краката и да й се моли.
И пак не трябваше да й се извинява изобщо в миналият епизод, но да не забравим,че е п*тьо.
Можеше да си замълчи , коя е Дилек, но пак започна да й се оправдава...

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 703
Добро утро  Hug
Поднасям ви горещо кафе  Simple Smile

Велика сряда дойде!Да й се насладим подобаващо,а довечера ни чака доста интересен епизод.

# 704
Добро утро! Hug Hug HugДъглоочакваната сряда дойде. GrinningЖелая ви един спорен и бързоотминаващ ден и запомняща се вечер! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт