Керамична преса за коса!-4

• 178 411
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
Незнам - аз също бях харесала на Филипс - но продавачката ме разубеди. Както вече писах ми каза, че само рекламата им била голяма и те от всички най-скубели./това за скубането според мен е много индивидуално и зависи от типа коса/. Между другото пресите на Филипс имат същия луфт между плочите както на Белисимата/даже по-голям/. Но и останалите марки също имат по мое наблюдение.

# 286
Лично аз харесвам филипса,но нали си имам професионална подарък от ММ ,тази ми е излишна  Simple Smile .Продавачките в магазина като я вземах ми препоръчваха Браун като най... общо взето всеки си има различни предпочитания  Simple Smile

# 287
А с тази, която съм харесала дали ще може да си правя и къдрици??? Thinking Whistling

# 288
А с тази, която съм харесала дали ще може да си правя и къдрици??? Thinking Whistling
да - ще можеш

# 289
Да ви кажа и аз. Имам 4 преси, но все не ми стигат. Маняк съм на тая тема. Днес си взех и тази от Лидал на промоцията. Същия ефект се получи като с Белисимата, ще видим колко ще изкара, но за тези пари чудна работа върши.

# 290
Да ви кажа и аз. Имам 4 преси, но все не ми стигат. Маняк съм на тая тема. Днес си взех и тази от Лидал на промоцията. Същия ефект се получи като с Белисимата, ще видим колко ще изкара, но за тези пари чудна работа върши.
Сериозно ли, silveto? Ако е наистина така много се радвам, че съм си я купила от Лидл-а и си спестих някой лев от разликата с Белисимата/щях да взимам В7 100 модела 120лв./
А ти като имаш вече 5 преси - би ли споделила какви марки са и съответно от коя доколко си доволна.

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 15:19 от krasi1980

# 291
Имам ретро преса, но не помня марката, за 60 лв беше, но преди 2-3 години, сега е към 40 сигурно. Имам Белисима комбинирана маша преса, с 3  приставки за маша, 3 други неща върху машите, където се слагат, една приставка за вафлички и една за изправяне. Взех я за 80 лева! Най-голямата ми грешка. Къдриците ги прави, като обикновена маша, а не може да изправи дори моята права коса. Ако си купувате някога комбинирана с цел и изправяне - НЕ! Изобщо не изправят комбинираните. Имам две от някога си, такива евтини, от ученическите години. Ползвах от време на време bellissima b1 600, не е моя, но често съм я ползвала. Страхотна преса! Моята коса е сравнително права, така че не е трудна за обработка. С тая от Лидал се изправих добре, но не зная дали ще издържи. Все пак косата си ми е доста податлива. Не искам да ми тежи на съвеста, ако не ти хареса Grinning След няколко дни мога да кажа колко изкарва. Още едно момиче тук я беше купила и е доволона.

# 292
Имам ретро преса, но не помня марката, за 60 лв беше, но преди 2-3 години, сега е към 40 сигурно. Имам Белисима комбинирана маша преса, с 3  приставки за маша, 3 други неща върху машите, където се слагат, една приставка за вафлички и една за изправяне. Взех я за 80 лева! Най-голямата ми грешка. Къдриците ги прави, като обикновена маша, а не може да изправи дори моята права коса. Ако си купувате някога комбинирана с цел и изправяне - НЕ! Изобщо не изправят комбинираните. Имам две от някога си, такива евтини, от ученическите години. Ползвах от време на време bellissima b1 600, не е моя, но често съм я ползвала. Страхотна преса! Моята коса е сравнително права, така че не е трудна за обработка. С тая от Лидал се изправих добре, но не зная дали ще издържи. Все пак косата си ми е доста податлива. Не искам да ми тежи на съвеста, ако не ти хареса Grinning След няколко дни мога да кажа колко изкарва. Още едно момиче тук я беше купила и е доволона.
Е да де  - аз я имам от вчера - и казах че съм супер доволна. А като чух и теб да я сравняваш с белисимата съм още по-доволна.

# 293
О, значи ти си момичето Simple Smile Ми да ни е честита.

# 294
Да! И дълго да си ги ползваме!
И тъй като сега имам хубава преса за изправяне, до Нова година ще поръчам на дъщеря ми тази за "вафли" /много яка технология/:
http://www.bellissima.bg/?45,bellissima-magic-texture-b1
На клипчето най-отдолу е невероятна.
Някой има ли я да сподели мнение?

# 295
Сигурно ставам вече нахална, но ако мога да попитам ..отново относно тази евтина преса http://kupi-sega.bg/product/SHS2006/ .. някой ако я е използвал .. някакво мнение : ) дали изправя добре .. и колко държи : ) Благодаря !

# 296
Сигурно ставам вече нахална, но ако мога да попитам ..отново относно тази евтина преса http://kupi-sega.bg/product/SHS2006/ .. някой ако я е използвал .. някакво мнение : ) дали изправя добре .. и колко държи : ) Благодаря !
аз не съм я пробвала, иначе важното е, че е керамика и може да й се регулира температурата - за парите си не е лоша според мен.

# 297
И аз съм на мнение,че комбинираните преси не вършат работа ,освен това и фризьорката ми го каза.Имам комбинирана преса на ровента ,вафлите ги прави но изправянето хич,затова си купих нова.
Като става дума за къдрици какво ви е мнението за ретро пресите?

# 298
Za kudrici ima edna strahotna presa na ISO beauty, prodavat q v mall Sofia, s neq mojesh i da izpravqsh kosata, a kudricite sa nevoroqtni i durjat po  3 dni, bez d asmenqsh pristvki, kupih si edna predi nqkolko dni i sega shte iznenadam i sestra mi za Koleda:-) rabotqt s nqkakvo turmolento pokritie i ne uvrejdat kosata. Pokazvat ti nq mqsto i si izbirash model spored kosata:-)

# 299
Az ne bih si vzela presa predi lichno da q probvam, zatova tazi bezplatna demonstracia v Malla mi haresa:-)

Общи условия

Активация на акаунт