Керамична преса за коса!-4

• 178 410
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Мишелин, има такива с регулатор на температурата и такива без.
Аз преди около седмица си купих такава преса, никога преди това не бях ползвала такава и не съм си подлагала косата на никаква топлинна обработка, даже и сешоар не ползвам. Обмислях от известно време закупуване на преса /тъй като искам да си изправям косата - леко чуплива е/ и тези в мола на Стамболийски, успяха да ме омотаят и я купих без много да му мисля. Сега не съм сигурна дали не направих грешка, трябваше май да проуча как стоят нещата с тези преси... Не знам дали съм направила правилен избор, защото нямам база за сравнение. Също така след покупката установих, че информацията, която ми казаха на щанда, не отговаря на това, което пише в сайта. Пресите, които бяха с ширина по 1инч и без регулатор на температурата, ми казаха, че били за по тънки коси, а тези, които са по 1,5инча - за по твърди и някаква трета - за много къдрави. Също така, тези с регулатор са с чисто керамични плочи, а по тънките и без регулатор - с титаниево покритие, казаха ми на щанда, че титаниевото покритие имало отношение, само за здравината на плочите - например ако падне, ще е по малък шанса да се счупи, от колкото тези, които са само от керамика и няма отношение /титаниевото покритие/ при обработката на косата. И тъй като моята коса не е от тънките, аз реших да взема по широката преса, с керамични плочи, без титаниево покритие и с регулатор на температурата. После като прочетох в сайта им, еми въобще не пише такова нещо, че едните са за по-тънка коса, другите, за по твърда и т.н. Та аз се почувствах, като прекарана и сега не знам дали не беше по добре да си взема тази с титаниевото покритие, доколкото разбрах /след покупката/, това била по-нова технология, не знам и ако искам да я подменя, дали ще ми я заменят с другата, а въобще не съм сигурна дали въобще искам да ми я подменят тази, заради наличието на регулатор при нея. Този регулатор, предимство ли е изобщо? Както казах досега не съм ползвала преси и не съм наясно по-ниската температура по щадяща ли е за косата или е все тая. Също така мога да кажа, че това, което пише - че 3 дена издържа изправянето или навиването - въобще не е така... Не съм наясно и какво значи честа употреба, въобще не искам да ми се изсуши и развали състоянието на косата ми! Например веднъж седмично ако я ползвам - това често ли се води? На щанда ме убеждаваха, че тези маши не изгаряли косата, поради новаторската си технология, но доколкото чета тука, май няма такова нещо. Моля, тези от вас, които са по наясно, да ми отговорят на въпросите. Въобще вече не съм сигурна, с какво тази преса е по-добра от тези, които струват 30-40лв., например, като и те са с керамични плочи...

# 571
Iso Beauty пресите имат ли регулиране на температурата?
Някои имат, други не. Най-леката няма.

# 572
  • София
V_N_G, виждам, че си страшно объркана. Не бива да се притесняваш, моята коса е тънка, но пък е къдрава и затова ми препоръчаха тази с терморегулатора. Относно ефекта на изправянето пак казвам, че ме е валял и сняг и косата ми не се навива, а за къдриците е относително. Както сама казваш, че са те убедили в новаторската им технология, точно това ги прави различни  Grinning Недей да съжаляваш за покупката и ако имаш някакви притеснения отиди пак до Мола .

# 573
Аз също си купих преса на Iso Beauty  с терморегулатор. Много съм доволна . Изправянето е много лесно с нея  Laughing. У дома имам още 2 преси, но сега не ги докосвам. Събират прах в гардероба  Simple Smile . За навиването с Iso Beauty забелязах , че държи много повече, ако преди това не съм изправила съответния кичур. Не съжалявай за покупката.

# 574
Момичета, как ползвате този терморегулатор? При покупката ми казаха, че най добре било да ползвам пресата на най-силната температура - 230 градуса, то тогава за какво ми е този терморегулатор? При какви случаи намалявате температурата на по-ниски градуси? Нямам никакъв опит с преси за коса...

# 575
V_N_G, зависи от косата. Аз например съм си я сложила моята на 210 градуса и ми е идеално, при условие че косата ми не е тънка. Като пробваш първия път ще си нацелиш подходящата температура за теб. Успех!

# 576
Момичета, от днес и аз съм "горд притежател" на преса Iso beauty. Както, обикновено, се случва при мен, отидох за една преса и се върнах с друга. Взех си "wet and dry"-може да се използва и на мокра коса. За компенсация за "набутвацията" ми подариха едно шампоанче. Веднага я изпробвах-справих се-като се има впредвид, че не съм от най-сръчните. Успех и на вас при избора!

# 577
Здравейте момичета.
Търся си определена преса. Взех от моя приятелка да я пробвам и страшно ми харесва. Моята коса е дълга и чуплива, а с тази преса я изправих за половин час.
Пресата е Remington Wet 2 Straight

Имате ли идея къде мога да я намеря тази преса и колко горе-долу струва.

# 578
Здравейте,влизам да споделя голямата си радост  Grinning  от покупката на ghd IV styler уникална е  Heart Eyes  ,взех си и спрея към нея  скъпичка е,но си  заслужава  всяка една стотинка  Heart Eyes

# 579
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Доволна съм от моята преса,прави чудесни къдрици ,керамично,тефлоново,турмалиново покритие,терморегулатор до 230·C

# 580
Доволна съм от моята преса,прави чудесни къдрици ,керамично,тефлоново,турмалиново покритие,терморегулатор до 230·C
Не ми казвай, че е под 200 лева, защото ще се "изям" ooooh!

# 581
120лв.

# 582
120лв.
Неее Simple Smile Твоята ми изглежда страхотно! 

# 583
Цитат
"Не ми казвай, че е под 200 лева, защото ще се "изям"
"120лв."
"Неее  Твоята ми изглежда страхотно!"
Не се ядосвай,а си ползвай новата придобивка с удоволствие.

# 584
  • София
carmelina може ли да сложиш снимки преди и след. аз съм хресала тази
http://remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s9950- … hine-therapy.html

Общи условия

Активация на акаунт