Керамична преса за коса!-4

• 178 410
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Добрееее... а ТАЗИ или ТАЗИ? Някой има ли първата? Какво става когато това масло свърши? Има ли голяма разлика в изправянето без него?

Сестра ми има първата, а аз имам втората. Няма кой знае каква разлика в двете преси. Ползвала съм и двете. Марката е наистина много добра, така че която и да си вземеш няма да сгрешиш. Относно тази с маслото сестра ми не е споделила да има някакъв по-различен и осезаем ефект от обикновена преса. Само дето е по-скъпа.

# 646
Дами, препоръчайте ми преса за изправяне и вафли. Трябва ми нещо комбинирано Thinking

# 647
Съжалявам, че малко ще променя темата, но търсих из форума и не видях никъде да се споменава нещо за инфраред преса за коса. Някоя от вас дали я е ползвала? Моля ви, споделете мнение, защото си търся нова преса и не знам каква да си избера. Благодаря!   bouquet

# 648

Вземи си за къдрене и изправене, която е. Тази с балсама е хубава, но той се изчерпва, но както са ти казали, няма нито една лоша преса на тази марка.

# 649
  • София
Съжалявам, че малко ще променя темата, но търсих из форума и не видях никъде да се споменава нещо за инфраред преса за коса. Някоя от вас дали я е ползвала? Моля ви, споделете мнение, защото си търся нова преса и не знам каква да си избера. Благодаря!   bouquet

На ISO продуктите са с инфраред, аз си купих преса преди няколко месеца и съм много доволна, събирам пари и за сешоар....

# 650
In love In Inglot, благодаря!   bouquet

# 651
Съжалявам, че малко ще променя темата, но търсих из форума и не видях никъде да се споменава нещо за инфраред преса за коса. Някоя от вас дали я е ползвала? Моля ви, споделете мнение, защото си търся нова преса и не знам каква да си избера. Благодаря!   bouquet
Ако говорим за едно и също-да аз съм ползвала и ползвам всеки месец. Фризьорката ми вкарва ампули с нея в косъма и съм мноооого доволна  Peace
От този вид  http://beautyexpert.bg/image/cache/data/2011/12/10/5771cd69b3e36 … 08473-364x364.jpg

# 652
Никакъв балсам не се изчерпва  Laughing Мен ако питате, няма никакви балсами в нея, ама както и да е...
Иначе изправя, не е никак зле. Изправяла съм чуплива коса с нея и сякаш крайчетата леееко стърчаха / на 200 градуса/ просто не бяха като праз. Иначе в горната част абсолютно права. Имам я някъде от година и съм със смесени чувства, но не мога да си изкривя душата - изправя прилично.

# 653
В НЕ един немски форум, както и в един френски мисля, че четох, че балсама след година се изчерпва, и наистина си има такъв, това е мнение на потребители, аз не искам на налагам моето, защото я нямам тази преса и не бих си я купила, но според мен много високите градуси изгарят краищата, аз затова тях ги изправям на по-ниска температура, тъй като там косата е най-захабена.  Whistling

# 654
  • в рaя
Ами аз си я взех тази с балсама. Само дето чаааак утре ще си я видя, че е в брат ми. Дано не съм се набутала много, но реших, че си заслужава инвестицията. Дано върши работа.
А за вафлички да препоръчате преса? ТАЗИ ми я препоръча приятелка. Гледам е до 150W. А други по-скъпи и хубаво модели са по 40W. Как става този номер не знам  newsm78

# 655
Ами аз си я взех тази с балсама. Само дето чаааак утре ще си я видя, че е в брат ми. Дано не съм се набутала много, но реших, че си заслужава инвестицията. Дано върши работа.
А за вафлички да препоръчате преса? ТАЗИ ми я препоръча приятелка. Гледам е до 150W. А други по-скъпи и хубаво модели са по 40W. Как става този номер не знам  newsm78

Аз ползвам същата на Елеком,наистина е много хубава,прави бързо вафлите и няма нужда да ти се схване ръката от чакане,буквално секунди задържаш,не загрява за една минута като скъпите преси,може би за 5-10 мин,но си заслужава защото не е скъпа Simple Smile

# 656
Не знам, може и така да е   Rolling Eyes
Аз лично не виждам особена разлика при изправянето с нея и с друга добра преса, което ме навежда на мисълта, че няма никакви балсами  Laughing
 Също така, няма разлика при изправянето от деня, в който я купих до днес... като се замисля даже е минала повече от година.

# 657
А дали инфраред пресата е "по-щадяща" за косата или няма разлика?  Thinking

# 658
А дали инфраред пресата е "по-щадяща" за косата или няма разлика?  Thinking
Тя не изправя, по-скоро е с лечебна цел. Чрез нея се вкарват масла, ампули, маски и незнам си още какво в косъма  Peace

# 659

А как става това? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт