Керамична преса за коса!-4

• 178 413
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
От чътвъртък в Лидл пускат тази преса, не звучи лошо за 35 лв.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13530.htm
Вече съм с нова преса - от лидл. Мъжа ми сутринта ми я подари. Успях да я пробвам - страхотна е / особено като се има предвид цената/.
Старата ми преса е на 4-5год., но съм я ползвала най много 10 пъти - с метални плочи е и аха реша да се изправям първия път супер, но на второто къпане ужаш - става слама, при което решавам че няма да я ползвам и така до следващата година когато пак се усмеля.
Затова напирах толкова за съвети и исках да си избера нова скъпа и хубава преса.
Сега обаче имам нова ефтина хубава преса хи хи хи.Косата ми стана мека, загладена и без поражение.
Искам само да попитам от любопитство - кое е по-доброто покритие - ТЕФЛОН ИЛИ ТУРМАЛИН
  bouquet  bouquet  bouquet

# 271
ialena не мисля,че е нормално да има луфт и да скубе  Peace Тя затова скубе,защото има луфт.
Това е конструкцията на всички преси Bellissima. Смисълът е, че когато правите къдрици, трябва да има начин да се ограничи косата, за да не се изплъзва между плочите. Ако плочите са напълно успоредни, когато между тях се сложи кичур, челюстите биха останали отворени в края и така кичурът ви ще се изплъзва. Когато са под лек наклон, челюстите остават затворени, дори и когато между тях има кичур коса.

# 272
deni_den, точно тази, която има това каналче имам - http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity и нито един косъм не ми е оскубала. Идея си нямам какво точно правите с пресите на Белисима, че ви скубят така.  ooooh!  newsm78
Тази преса беше една от най - харесваните във форума и  изведнъж някой се оскуба с нея и всички скочиха срещи пресата. Мога да кажа, че си върши работата без проблеми. Дори ми се случи нещо, което не вярвах, че е възможно. В събота реших да се изправя за купон. По законите на Мърфи заваля веднага, след като го направих. Тръгвайки за събирането и независимо от голямата влажност не станах на кошница в главата. Пристигнах с напълно права коса, независимо, че бях стояла дълго време на вън на дъжда. Това не ми се беше случвало до сега независимо с каква преса се бях изправяла. Да спомена, че имах само една термозащита на косата.
Ти луда ли си? Пресата скубе- резултатът е на лице, косата изглежда адски одърпана

# 273
Съжалявам, че нахлувам така, но исках да попитам .. понеже търся някаква .. евтина преса .. за изправяне .. ии да попитам .. ако някой от Вас може да каже .. дали ето тази ( http://kupi-sega.bg/product/SHS2006/ ) изправя добре .. ии някакво мнение за нея : ) ? Благодаря много !!

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 20:27 от Rennue

# 274
  • София/Бургас
deni_den, точно тази, която има това каналче имам - http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity и нито един косъм не ми е оскубала. Идея си нямам какво точно правите с пресите на Белисима, че ви скубят така.  ooooh!  newsm78
Тази преса беше една от най - харесваните във форума и  изведнъж някой се оскуба с нея и всички скочиха срещи пресата. Мога да кажа, че си върши работата без проблеми. Дори ми се случи нещо, което не вярвах, че е възможно. В събота реших да се изправя за купон. По законите на Мърфи заваля веднага, след като го направих. Тръгвайки за събирането и независимо от голямата влажност не станах на кошница в главата. Пристигнах с напълно права коса, независимо, че бях стояла дълго време на вън на дъжда. Това не ми се беше случвало до сега независимо с каква преса се бях изправяла. Да спомена, че имах само една термозащита на косата.
Ти луда ли си? Пресата скубе- резултатът е на лице, косата изглежда адски одърпана
Хайде без обиди! Не съм направила нищо, с което да го заслужа. Достатъчно дълго съм в този форум да знам как се първо се харесва нещо. Всички полудяват по него и после се появяват 1-2 коментара, че е боклук, ама хората продължават да си го вземат.
Не знам и не ме интересува какво си правила с пресата, но не е зле, колкото я изкарваш.

# 275
Аз в крайна сметка преди малко си купих тази преса на Babyliss
http://www.technomarket.bg/products/09112047/reference?product_id=09112047
само че от Технополис за 79 лв. Сега видях, че в т-маркет е с 10 лв по-евтина, но нищо.
Иначе вече я пробвах, много лесно се плъзга по-косата. Дори си направих къдрички - като за първи път добре се получиха, но може и повече Simple Smile Иначе много лесно стават. В магазина пробвах и споменатата по-горе Белисима, но и мен ме скубе  Embarassed

# 276
ChemistryLady, с какви градуси на пресата се изправяш? Simple Smile Стана ми интересно как след дъжд не е начупена  newsm78
Иначе и аз вчера си взех такава. Сутринта я тествах и останах очарована  Peace
А къдрици правиш ли си? Ако да, кажи, сподели, моля те, техниката (може би са обсъждани разни хитринки назад в темата, но не успях да открия). Гледам клиповете, въртя ли, въртя и ...   #Cussing out
Относно скубането: дали пък не се заплетат краищата и вината да е в редките посещения във фризьорския салон, а не в пресата?  newsm78

# 277
  • София/Бургас
ChemistryLady, с какви градуси на пресата се изправяш? Simple Smile Стана ми интересно как след дъжд не е начупена  newsm78
Иначе и аз вчера си взех такава. Сутринта я тествах и останах очарована  Peace
А къдрици правиш ли си? Ако да, кажи, сподели, моля те, техниката (може би са обсъждани разни хитринки назад в темата, но не успях да открия). Гледам клиповете, въртя ли, въртя и ...   #Cussing out
Относно скубането: дали пък не се заплетат краищата и вината да е в редките посещения във фризьорския салон, а не в пресата?  newsm78

По принцип се изправям на 140 градуса ( най- малките градуси ), но този път се изправих на 160 градуса. Термозащитата, която ползвам не е нещо особено - http://www.ivis.bg/products_images/hot%20liss%20krem%20za%20izglajdane%20copy.jpg , но аз съм си доволна много от нея.
За къдриците - аз гледам клиповете в youtube за различните начини за направа на къдрици и повтарям.  С малко повече практика почват да се получават. Сетих се нещо повечето клипчета са с превъртяването на пресата и издърпване на кичур -  издърпването трябва да става по бавно, за да се получат по добри къдрици.
За скубането - излишен е коментара, особено след като ти си си я купила независимо от всички писаници за скубането и не си се оскубала.

# 278
Аз се направих цялата къдрава за 20 минути. Не мога да повярвам, че направих къдрици като на фризьор сама в домашни условия. Много съм доволна от пресата на ISO. Heart Eyes

# 279
Браво, за първи път ли ти беше? А какви са цените на Iso beauty?

# 280
Да за първи път. Аз съм с права, руса, дълга коса и не искам си горя и изсушавам допълнително косата с преси. Сега реших да си купя за да се правя понякога за разнообразие. Ползвам термозащита на Chi и много други продукти за коса. Резултата от къдренето е просто страхотен и сега пак ще се правя за празниците.
Цената е 145 лв. на животинските принтове, 140 лв. на едноцветните, а има и специална преса за много твърда, къдрава коса тип негърски тип която е 230 лв.

# 281
Аз съм с ремингтън S 6600,малко по-напред писах ,че изправя перфектно но това с къдренето и вълните нещо не ми се получи.Днес пробвах за първи път и сигурно нещо не правя както трябва.Има ли някой с тази преса,който да е успял хубаво да си направи косата?Чета ,че има и трикове някакви,явно трябва да се тренирам. Simple SmileКосата ми е дълга до средата на гърба,доста жива и трудно поддава на прически.

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 23:03 от Nataliiiiiii

# 282
Aз днес изпробвах моята нова преса Чи Нано /синята/ ,изправих си косата и съм много довълна,много бързо стана с едно минаване и за сега се държи добре ефекта,още не се е развалила прическата ми  Crazy

# 283
Здравейте Дами,
След 2 дни четене във форуми, интернет страници на марки, всеки напълно разбираемо хвалейки своя продукт като вездесъщ маркетингов специалист, аз почнах все повече да се обърквам! Искам да изненадам приятелката си и да й взема преса и след като разучих необходимите неща като изисквания към пресата и изчетох цялата 4-та част и половината 3 на темата виждам, че 80% от коментарите са за марките Bellissima и Remington! Моля Ви за мнение, че ако още малко чета и гледам ще ми стане каша Grinning Сега ме притеснява това, което казвате за притискането на плочите и че някои скубели... Бях се насочил към този модел на Philips https://www.technopolis.bg/b2c/details//834026/P11130503/%D0%9F% … HILIPS-HP-8341/00 , но вече не знам... Искам да чуя мнението ви, дори и за други марки и модели, като ориентировъчно сложа сума до 100 лв На нея й трябва предимно за изправяне, много рядко се къдри! Искам да хареса избора ми,но пък с това скубане малко ме плашите хихи Simple Smile Същевременно е много лесно да отидем до магазина и да си избере нещо, но ще липсва елемента на изненада, който искам да постигна! А вие жените обичате това и оценявате когато мъжа се е старал, гледал е, интересувал се е и иска да ви вижда щастлива и усмихната! Simple Smile Чакам отзиви и мнения за пресите! Много сте готини и макар в тази чужда за мен територия ми беше забавно да чета! Жалко, че ми е къса косата иначе аз лично на майтап бих пробвал пред изумената продавачка дали скубе хихи  Хайде, че стана дълго и да не отегчавам! Много усмивки желая на всички хубаво настроение!!!

# 284
Здравейте Дами,
След 2 дни четене във форуми, интернет страници на марки, всеки напълно разбираемо хвалейки своя продукт като вездесъщ маркетингов специалист, аз почнах все повече да се обърквам! Искам да изненадам приятелката си и да й взема преса и след като разучих необходимите неща като изисквания към пресата и изчетох цялата 4-та част и половината 3 на темата виждам, че 80% от коментарите са за марките Bellissima и Remington! Моля Ви за мнение, че ако още малко чета и гледам ще ми стане каша Grinning Сега ме притеснява това, което казвате за притискането на плочите и че някои скубели... Бях се насочил към този модел на Philips https://www.technopolis.bg/b2c/details//834026/P11130503/%D0%9F% … HILIPS-HP-8341/00 , но вече не знам... Искам да чуя мнението ви, дори и за други марки и модели, като ориентировъчно сложа сума до 100 лв На нея й трябва предимно за изправяне, много рядко се къдри! Искам да хареса избора ми,но пък с това скубане малко ме плашите хихи Simple Smile Същевременно е много лесно да отидем до магазина и да си избере нещо, но ще липсва елемента на изненада, който искам да постигна! А вие жените обичате това и оценявате когато мъжа се е старал, гледал е, интересувал се е и иска да ви вижда щастлива и усмихната! Simple Smile Чакам отзиви и мнения за пресите! Много сте готини и макар в тази чужда за мен територия ми беше забавно да чета! Жалко, че ми е къса косата иначе аз лично на майтап бих пробвал пред изумената продавачка дали скубе хихи  Хайде, че стана дълго и да не отегчавам! Много усмивки желая на всички хубаво настроение!!!

Браво на теб!!! Hug Аз също съм харесала показаната преса на филипс, така че мацки хубава ли е??? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт