Керамична преса за коса!-4

• 178 410
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте ..
Относно термозащитните продукти .. някой ползвал ли е стилизиращия спрей на syoss и какво мнение има за него ? В магазина ми го препоръчаха ..  Thinking

Аз лично не съм доволна, косата ми става твърда от него newsm78

# 481
Здравейте ..
Относно термозащитните продукти .. някой ползвал ли е стилизиращия спрей на syoss и какво мнение има за него ? В магазина ми го препоръчаха ..  Thinking

Аз лично не съм доволна, косата ми става твърда от него newsm78
Това не е нещо, което си заслужава парите както и да го погледнеш. Уж за професионална грижа, да бе. Аз мога да ти препоръчам нещо, което наистина е професионално но е скъпичко към 20-25лв в зависимост от кой фризьорски салон ще го поръчаш (по-скъп или по-евтин). Гарантирам ти за това нещо. УНИКАЛНО Е! http://2.bp.blogspot.com/-kVMeVxrZQRk/TgOghq7xCEI/AAAAAAAAAGM/tg … 1600/IMG_0074.JPG

# 482
  • София
Здравейте. Знам, че много от вас ще приемат, че хваля пресите на Iso Beauty или ги защитавам. Не искам да убеждавам скептиците в нищо, просто ще изкажа впечатления от продуктите. Тъй като работя в Мол София, доста често минавам покрай щанда, за да ми оправят косата. Това, което знам от работещите там е че вносителя има договор със самия производител за определени бройки да бъдат на сегашната си цена. Не ми е ясно, защо от десет хубави мнения за пресите и едно лошо, всичко се обръща в негативна посока. Ако бяха измамници мислите ли, че Мола би подписал договор за щанда и да развали репутацията си след време, ако има потърпевши? Тъй като знам, че ще ме проучите, така както сте направили с фирмата, ще видите, че регистрацията ми не е от вчера или онзи ден. До няколко дни очаквам и аз да съм горда притежателка на тази преса !

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 10:51 от In love In Inglot

# 483
  • София
In love In Inglot, ти кой модел на Iso смяташ да си купиш? Аз си купих изцяло розова, с турмалиново покритие и терморегулатор от серията Turbo Pro. Казаха ми, че била от най-добрите им модели и ми я изкараха от някъде /не беше изложена/. Питах защо не са изложили и този модел, но отговора беше, че понеже е по-стар, а и шарените привличали повече погледите...

# 484
  • София
За мен казаха, че е подходяща по- широката, защото съм с къдрава коса. Имам Philips, който закупих на почти същата цена, но честно казано, не ми харесва това, че трябва да минавам кичура по няколко пъти, за да се изправи идеално и се събуждам с чупки на следващия ден. Lodsi , като притежателка на пресата, какви са ти впечатленията? Може също така да се направи и тема само за тези преси, за да не се спами.

# 485
  • София
Да, идеята за тема за преси Iso ми допада и на мен Simple Smile
Аз я имам от няколко дни, но не съм си къдрила цялата коса с нея (поръчах си термозащитен продукт и го чакам да пристигне). Никога не съм ползвала преси точно от страх да не си съсипя косата.
Снощи си направих две къдрички защото гледах клипче в youtube и ми хареса техниката. И успях, много хубави къдрици с получиха. Тая сутрин са вече доста отпуснати, но ги има (без да съм слагала лак за коса).
Моята коса е права и не е плътна/гъста, може би затова ме насочиха към тази преса с плочи от 1 инч.

# 486
  • София
Ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=635121.new#new може да се пише за пресите, за да не пречим на почитателите на другите марки  Laughing

# 487
Защо отваряте нова тема? Тази е достатъчна и се обсъждат всякакви марки.

# 488
Общо взето Iso Beauty  Heart Eyes  Simple Smile

# 489
  • Плевен
Да се похваля тук, защото знам, че ще разберете вълнението ми Grinning Вчера получих така мечтаната от мен преса GHD, наистина е уникална и си заслужава всяка една стотинка. Загрява за по малко от 30 секунди,при оформяне прави коста лъскава и гладка с едно минаване по кичура.
От нетърпение и радост вчера съм я пробвала на три различни вида коса на мои колежки Grinning
и на косата на дъщеря ми. При всички резултата е впечатляващ и много бързо оформяне.
Гледах клипчета как се правят къдрици и мисля днес и това да пробвам Simple Smile
Ще ми е интересно да споделите и тук интересни клипчета, които са ви харесали Hug

# 490
Здравейте. Знам, че много от вас ще приемат, че хваля пресите на Iso Beauty или ги защитавам. Не искам да убеждавам скептиците в нищо, просто ще изкажа впечатления от продуктите. Тъй като работя в Мол София, доста често минавам покрай щанда, за да ми оправят косата. Това, което знам от работещите там е че вносителя има договор със самия производител за определени бройки да бъдат на сегашната си цена. Не ми е ясно, защо от десет хубави мнения за пресите и едно лошо, всичко се обръща в негативна посока. Ако бяха измамници мислите ли, че Мола би подписал договор за щанда и да развали репутацията си след време, ако има потърпевши? Тъй като знам, че ще ме проучите, така както сте направили с фирмата, ще видите, че регистрацията ми не е от вчера или онзи ден. До няколко дни очаквам и аз да съм горда притежателка на тази преса !

Купих си пресата...припадам с нея CrazyУникалнаааа Heart Eyes

# 491
Здравейте дами,

Виждам,че сте с голям опит с пресите и бих искала да ме посъветвате Simple Smile

Харесала съм си преса на Ремингтон http://remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kadrene-i-izpraviane- … ington-s6500.html.

Ще съм благодарна,ако някой,който е ползвал пресата да си даде мнението за нея,докато не съм я купила.

Хубава вечер ви желая   bouquet

# 492
Здравейте дами,

Виждам,че сте с голям опит с пресите и бих искала да ме посъветвате Simple Smile

Харесала съм си преса на Ремингтон http://remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kadrene-i-izpraviane- … ington-s6500.html.

Ще съм благодарна,ако някой,който е ползвал пресата да си даде мнението за нея,докато не съм я купила.

Хубава вечер ви желая   bouquet
Виж страница 29. Аз я имам и там съм изказала моето мнение за модела  Wink Не и се чуди много щом си я харесала  Rolling Eyes

# 493
Някой има ли информация за пресите за коси на ISO  beauty продават се в мола на Стамболийски, но са на доста солена цена, Акой някой може да сподели впечатления?

# 494
Някой има ли информация за пресите за коси на ISO  beauty продават се в мола на Стамболийски, но са на доста солена цена, Акой някой може да сподели впечатления?

От няколко страници се коментират само те, върни назад и ще прочетеш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт