Керамична преса за коса!-4

• 178 411
  • 759
  •   1
Отговори
# 540

Теди ще останеш доволна,една моя приятелка има същата и много е доволна, аз от нея се надъхах да си взема Ремингтон Simple Smile Като я пробваш сподели и ти  Wink

# 541
Момичета доста почетох из темите, но все още не мога да се реша, харесала съм няколко модела, търся си нещо по евтино, но като гледам Remington има най-много фенове.
Може ли да ми дадете съвет?
Remington
Babyliss
Vidal Sassoon
Calor
Calor

# 542
# 543
Момичета доста почетох из темите, но все още не мога да се реша, харесала съм няколко модела, търся си нещо по евтино, но като гледам Remington има най-много фенове.
Може ли да ми дадете съвет?
Remington
Babyliss
Vidal Sassoon
Calor
Calor
Remington или тази 2-та Calor. Зависи и от това, дали искаш да се изправяш, или искаш също да се къдриш. Според мен и 2-те са добри Simple Smile) Аз имам Remington и съм доволна.

# 544
# 545

GHOst whisSpeRer  (между другото много хубав сериал  Laughing Laughing) - Дано не съм закъсняла с отговора. ДА! Точно тази имам! Много хубави къдрици се получават, добре изправя и има силен захват на кичура. (имам предвид за плочите за изправяне). Да знаеш, че е на обратно на принципа на другите преси т.е не е отворена и ти да захващаш кичура, а е затворена. Ти като я отвориш сама захваща кичура и според мен е много по-удобно така  Peace Не съм ползвала останалите приставки обаче, защото нещо не хващам смисъла  Laughing Laughing Също така има приставки за вафли, които са на опаката страна на тези за изправяне. Дано ме разбра! Много е удобна като цяло, има си всичко, което може да ти се прииска. Загрява бързо - минута, две; дълъг кабел, удобна е! Според мен е много добро попадение, имайки предвид възможностите й - колко неща съдържа комплекта. Е, може да не изправя добре само с едно минаване, но с 2 е идеално. Зависи си и от косата ти, де ! (моята е чуплива). Дано съм била полезна.  Hug

# 546
Ами аз май повече ще се къдря отколкото изправям, а косата ми е гъста, леко чуплива.

# 547
Вече и аз съм от феновете на ISO Beauty, страхотна е  Crazy косата ми не е била по-лъскава  Heart Eyes и наистина изправянето е много трайно  Flutter

# 548
Вече и аз съм от феновете на ISO Beauty, страхотна е  Crazy косата ми не е била по-лъскава  Heart Eyes и наистина изправянето е много трайно  Flutter

А от къде я купи? И на каква цена?
Знаете ли до кога ще се предлагат по моловете?

# 549
145, от Мол София. Мисля, че до изчерпване на количествата  Thinking

# 550

О, не.. А във всеки един мол ли ги има? Мол Пловдив? Аз също ги гледах в мол София..

# 551

О, не.. А във всеки един мол ли ги има? Мол Пловдив? Аз също ги гледах в мол София..
Само в мол София. Peace

# 552
Благодаря. А гледам, че ги има и в амазон, на доста по-изкушаващи цени, къде е уловката?

# 553
Благодаря. А гледам, че ги има и в амазон, на доста по-изкушаващи цени, къде е уловката?
Може би в ментетата. Wink

# 554
Хм след като тази преса http://remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-s-perleno-pokrit … -s9500-pearl.html е с 5г гаранция, възможно ли е в Технополис да е само 2г?  newsm78 Така пише на сайта.

Общи условия

Активация на акаунт