Монодиета 2 част

• 49 584
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
petiapetiapetia И аз за Ори Хофмеклер се бях сетила докато ти пишех,но диетата не е за мен,защото аз ям към 3-4 и после към 6-7 най-късно така си ги разпределям, а и при него е първо салати после протеин и ако евентуално още си гладен въглехидрат. Има момичета,които много свалиха с този режим, но не го приемам като моя режим. Преди години за около 2 месеца бях свалила 13 кг и то с често ядене, сутрин закусвах плодово мляко с овесени ядки и на обяд изяждах една салата от каквито си искам зеленчуци. Събота и неделя си позволявах всякакви сладости и така от 63 свалих до 49 без проблем и си ги задържах около 4 години тези килограми. Та сега е доста по-различно, ако почна с овесени ядки отиде целия ден ще тъпча нещо  Tired Затова на мен моното ми е перфектно, ама идеално -не трябва да мисля какво да си готвя, няма часове и си знам , че имам там една храна за деня като вид и толкова. Другия вариант, който свекърва ми си беше измислила съчетавайки с луната, беше един ден-една манджа, примерно миш маш и за около 4 месеца се отърва от 20 и кусур килограма, но не успя да задържи.
Snow4e трудно ми е само на плодове, явно не ми се е свил добре корема и огладнявам  Flutter та така протеините ми действат по добре май.

# 631
  • София
Аз за съжаление прекратих моното края на 4 ден. Изобщо не ми беше гладно, но от ден на ден ми ставаше все по лошо, виеше ми се свят, главата ме заболя и вече 2ри ден не съм се оправила напълно. За пръв път ми става толково лошо от диета. Сега умувам като се пооправя как да продължа  newsm78

# 632
  • София
sandrella Hug естествено, че като не ти е добре, ще прекратиш. Може би не е сега моментът за строга моно-диета. Защо не пробваш 24-дневната? По-бавна е, но резултатите са стабилни, а и не усещаш да си на диета.
sissleyy Hug аз с една закуска от овесени ядки се чувствам много добре и след това не съм гладна. Нормализирах си храненията Ама това е сега. А преди, като бях на монодиетата, сутрин не закусвах, защото риба в 7 ч. не ми се яде и после към 10.30 - 11 - освирепявах от глад. Сега се опитвам да си дръбна обяда още по-късно, така че да нямам междинни подръпвания.
Хубав ден и почивка! Hug

# 633
  • София
24-дневната в по-голямата си част е месо+зеленчук. Аз ядох само това 26 дни/безвъглехидратната/ и почти нищо не свалих.  Sad

# 634
Привет и от мен.Аз днес  бях на 1 банан за закуска, 1 кис мляко за обяд, следобедна закуска-6-7 бр. ягодки и вечеря -1 кренвирш. Snow4eva-ами уж съм на моно ама от време на време върша глупости като днес например-нито е плодов нито - протеинов.

# 635
Здравейте HugАз бях 2 дни на картофи и зеленчуци/направих си картофена крем супа и много леко мина/.Следват 2 дни плодови,като втория ще  съчетая с луната.
Та въпросът ми е по колко плодове хапвате...много са ми трудни тези пусти плодови дни,толкова години все на диети-вече намразих всички плодове Mr. GreenКилограм добре ли е според вас?
Успешна диета на всички и много минуси  Praynig

# 636
съвпадение с Морска сирена - и аз смятам днес и утре да съм на плодове и да съчетая с луната, но едва ли само на течност ще я изкарам. не мога да кажа количеството плод, но не трябва да се прекалява с него. на мен днес ми е 6 моно ден, но всъщност вчера наруших с едно телешко варено дето уж щях да го ям разделно, но не стана - тъй че телешкото и картофите в добавка объркаха нещата. не смея да се претегля, но честно казано след първите два дни на мляко се чувствах лекичка, а като включих зеленчуците и месото, вече не е така. но ще се претегля и така ще докладвам.

# 637
Здравейте!!!
Днес имам добри навини да докладвам - от събота и неделя - минус 600гр.  smile3521 newsm44 smile3521 newsm44 smile3521 newsm44 smile3521
Явно , както и предполагах от трите "байкови дни" метаболизмът ми се е разшавал и като си минах на обичайната диета веднага свалих!
Изводът: Като се получи застой -сменям хранителния режим за три дни с нискокалорично, еднообразно ядене 5-6 пъти на ден и нещата си тръгват  newsm10
Утре е новолуние. Много съм заинтригувана да разбера как луната  и МЦ влияят на отслабването ми и понеже в момента двете явления ще се поразминат за първи път от доста време , ще мога да определя кое е по-важно за теглото  newsm78
Ще ви държа плътно в течение  newsm08

# 638
Здравейте на всички  Hug Hug Hugpetiapetiapetia браво мила  smile3501 супер новина много се радвам за големия минус.Аз вчера се изложих бяхме на пикник с приятели и после продължихме в една пицария и се размазах от поръчки  Embarassed ,но днес на плодове,утре на луна ,после пак на плодове и нещата ще се оправят нали както качвам бързо така и свалям за съжеление съм така. Морска сирена   плодове до 1кг.повече не е препоръчително,защото  съдържат захар и много вода.                                                                                               
Snow4e,sissleyy  Hug как сте!

# 639
Здравейте отново и от мен, започнах с голямо желание диетата, но в момента съм с МЦ и ми е трудно да спазвам стриктно, чета ви и след няколко дена ще съм стриктна  Peace

Какво мислите за комбиниране с процедури  за Пресотерапия и Лимфен дренаж  и спорт разбира се newsm78

# 640
добро утро и отчет - след 5 дни с леки прегрешения през последния  - около 2кг минус, около - защото кантарът ми е механичен, но пък се меря само на него. не е голямо постижение, защото това според мен са килцата, натрупани след великденските козунаци, т.е.бързо качени и бързо се свалят, за мен борбата тепърва започва, но не знам как ще устискам, много еднообразно взе да ми идва. 24-дневният режим е добър, но тези въглехидрати са в повечко за бавния ми метаболизъм, а на месо и салати ми е трудно, щото не съм особено месоядна, не знам...дайте кураж!

# 641
  • София
Здравейте, момичета! Не съм ви забравила! Hug
dami  Hug 24-дневната е доста балансирана и добра диета! Ако не ядеш месо, ще е по-трудно. А риба можеш ли? Защото има 3 дни, в които се яде риба. Друг вариант е да я модифицираш - вместо весото можеш да си на 2 яйца на тефлон и салата /на обяд и вечерта/, най-много още 1 ден така, както и слад това 2-3 дни да си на извара и салата. Дните със зеленчуци са ясни. Просто трябва да помислиш месото с какво да го замениш. Моят съвет е яйца, извара, кисело мляко /таратор - може би по 2 купички на ядене./ Не знам какво друго да те посъветвам. В дните с картофи - няма да качиш! Така че не се бой от тях! Картофът като количество е един голям за обяд и един за вечеря.
tannia_4  Hug избери момент, когато ще ти е леко и ще имаш желание - тогава и резултатът ще е по-добър. Не се насилвай, ако не искаш и ти е трудно!
viki73  Hug
petiapetiapetia Hug страхотен минус! Браво!  bouquet
МоРсКа СиРеНа Hug плодовете аз ги заменям със зеленчуци, защото от толкова много плодове покрай диетите - вече не ги обичам! Не трябва да са много - колкото нормална порция, за да се нахраниш.
qvili  Hug случва се да се омешат ястията Laughing Избягвай кренвиршите - по-добре парче чисто месо. Вместо плодове - от зеленчуците ще си набавиш витамините.
sandrella Hug диетите действат по различен начин на хората. Има такива, които от плодове отслабват, но има и други, които пълнеят. Потърси друг вариант тогава.  bouquet
sissleyy Hug
Хубав ден на всички! Hug

# 642
viki73, нали знаеш душице, забравяш за случката в пицарията и просто продължаваш напред, все едно нищо не се е случило. На всеки се случва, какво толкова, нали знаеш че от едно преяждане не можеш да качиш 100 кила  newsm53 Сигурна съм, че днес си режимна и ще докладваш минус!!!newsm10
dami , браво на теб! За пет дни това е супер минус! Що се отнася до бавния метаболизъм - и аз съм така, единственото, което мога да те посъветвам като стар вегетарианец е да ядеш огромне порции салата и така ще имаш нужда от по-малко въглехидрати. Успех и много минусчета  Praynig
МоРсКа СиРеНа и на мен плодовете ми са много трудни! Защо не ги замениш с домати??  Те имат по-нисък гликемичен индекс, от тях не се огладнява така, можеш да изядеш и два килограма и няма проблем! newsm10
 Snow4eva къде си , липсваш ни!  love001

# 643
Здравейте момичета Hug

Аз се позахубих, бяхме си в България за 1 седмица, после за 1 в Барслона на почивчица и..........не съм мислила изобщо за режими  Blush Не съжалявам, просто ще се поправя  Flutter Peace

Започвам от днес  Party Радвам се че съм отново сред вас  Hug Hug Hug

Успешен ден   bouquet

# 644
Здравейте аз съм си запецнала пак на моите си килограми и последните дни я раздавам много странно, ту режимна, ту не, та каквото изгубя като грамчета, си го връщам от последвалата ми несериозност, но в крайна сметка съм си точно на линийката днес  Confused
Гледам, че днес е луната и ще положа всички усилия да я изкарам. Иначе след чудесния данъчно-декларационен ден се чувствам направо изцедена  Sick

Гушки и успех на всички днес  Hug

Общи условия

Активация на акаунт