Монодиета 2 част

• 49 577
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Snow4eva къде си , липсваш ни!  love001
Тук съм... навъртам се наблизо и хвърлям по едно око  Grinning Hug
Ами, и на мен ми липсвате, аз и затова попоглеждам...
feta cheese  Hug успешен старт! Важното е, че си прекарала хубаво! Както се казва - за всяко нещо си има време. Сега започва времето за диетите  Sunglasses
sissleyy  Hug човек понякога има нужда да разпусне и затова се получат издънките! Важното е да спазваме основната тенденция и ако не смъкваме, то поне да не качваме! Така че браво, че си задържала  bouquet

# 646
sissleyy, имай предвид мила, че сега лунат започва да расте и се забавя отслабването. Даже и да задържаш, пак си е добре! thumbsup
Пък аз , да ви кажа, днес излетях от къщи в 7 да карам пуберите на даскало и... забравих да се претегля!!! Ужас!!!  Rolling Eyes

# 647
Здравейте милички  Hug утре ще ви кажа колко съм свалила от вчера на плодове,днес луна не мога да си догоня линийката все ми бяга 1кг.petiapetiapetia тъкмо утре като се премериш ще има по голям минус Grinning Времето е много дъждовно и подтискащо тъкмо ще поспя с детето да не мисля за ядене,а само за фрешове днес smile3502 

# 648
Да ви кажа, при мен вечер е най-опасно положението, защото тогава съм най-гладна и отделно готвя и слагам маса. А вчера например цял ден бях на един фреш и кафета и вечерта вече от бягане се прибрах пригладняла,но уви вкъщи нямаше киорав плод и зеленчук, та нападнах едно парче мусака  Tired И това е ,което съм яла цял ден парче мусака и един фреш. До тук съм на кафенца и вода и искам тая лунна да я изкарам и мисля че днес няма да ми убегне никак дори, очертава ми се почивен ден  Flutter
Абе няма къде да идат килограмите, единственият им изход е НАДОЛУ!

Snow4eva незнам защо, може би е на психическа основа, но твоите постове са ми супер важни и успокояващи, даже съм те приела като някакъв учител едвали не, къде да насочва, къде да ни насърчава, къде да мотивира, чак ако съм + ме е срам направо да пиша , че съм се провалила  Grinning луда работа.
viki73 искам твоите килограми СЕГА!  Grinning И между другото и аз смятам да си полегна, точно с идеята да не мисля за хладилника.  Hug

petiapetiapetia права си да ти кажа и аз взех да вярвам в тези фази, но и сама съм си виновна, баланса ми куца  Grinning ту така, ту така. Викам си на акъла глей ги хората почват диети с идеята да променят цялостния си начин на живот аз не мога да удържа фронта без изцепки и така чета си конско сама на себе си   smile3515

# 649
  • София
Snow4eva незнам защо, може би е на психическа основа, но твоите постове са ми супер важни и успокояващи, даже съм те приела като някакъв учител едвали не, къде да насочва, къде да ни насърчава, къде да мотивира, чак ако съм + ме е срам направо да пиша , че съм се провалила  Grinning луда работа. 
Леле...  Embarassed
sissleyy Hug и аз не знам защо така?!  Laughing
Че съм препатила - така е, ама чак гуру в диетологията... Може би като взема да отслабна още повече и се съсухря - бих могла да замязам на такъв  Joy
Сериозно... опитвам се да споделям, за да мога да помогна някому... това е.
А аз какви издънки си имам... вчера беше точно такава с бонбоните!
Но... това са си човешки неща, често се случват и въпросът е да не ни спъне някой и друг бонбон, а да продължаваме нататък!
Това, с храненето е най-трудно! По-лесно се отказват цигари, отколкото храна! Laughing
Благодаря ти за милите думи!  bouquet
Стискам ти палци с Луната! И аз я боря днес! Sunglasses

# 650
Привет,момичета  Hug
Snow4eva хубаво си писала по 1 картоф на ядене,ама аз нали съм си стръвница и си сварих 4 и си ги изядох де Embarassed
petiapetiapetia и на мен ми мина на ума да заменя плодовете с доматите,но се отказах и изкарах вчера на 1 банан,1 портокал и 1 грейпфрут,но за следващ плодов ден ще го имам предвид.
Иначе днес съм на луна и смятам довечера да си изпия един фреш портокал,че вечер много ме мъчи глад.
Успешна луна на лунуващите и много минуси на останалите диетуващи  Wink

# 651
  • София
Snow4eva хубаво си писала по 1 картоф на ядене,ама аз нали съм си стръвница и си сварих 4 и си ги изядох де Embarassed
На един път? Wink Или за целия ден? Grinning
Предполагам, че не са се отразили, а и с Луната ще има резултат. Споко  Grinning

# 652
На един път? Wink Или за целия ден? Grinning
Предполагам, че не са се отразили, а и с Луната ще има резултат. Споко  Grinning
Сварих 4 картофа+ 1морков+1лук и ги пасирах и за цял ден това ми беше.
Дали се е отразило незнам,защото не се притеглих-ще се тегля след луната.Като видя минус се надъхвам да продължавам,а когато кантарчето не мърда си казвам-то така и така не мърдам,поне да си хапна  Mr. Green.....затова се тегля по рядко.
.

# 653
  • София
Значи... всичко ще е наред! Grinning Не е изобщо много. Още повече, че не имало нищо друго.
Стискам ти палци за луната! Hug

# 654
  • Бургас
Днес започвам, харесала съм си една 10 дневна монодиета от първата тема. Обаче-започва с 1 кг картофи,а аз вчера лунувах и ми се струва тежка храна. Смятам да почна с плодове. Правилно ли е?
За статистиката- 62 кг,искам да сваля поне 5.

# 655

то килограм картофи не е кой знае колко много Simple Smile
и с плодове да започнеш, все си е моно  Peace

# 656
Здравейте моомичета  Hug искарах луната и съм минус 1кг. най после си догоних линийката.Днес мисля да продължа на плодове обаче не обещавам Laughing sissleyy олко ми е позната това за което пишеш и аз съм точно така като тебе,обаче да сме живи и здрави.А за Snow4eto което казваш и аз съм на това мнение тя ни е като майка на всички newsm10 дано да не се обидиш Snow4e.

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 13:40 от viki73

# 657
  • София
Здравейте, момичета! Hug
viki73  Hug ама как ще се обидя! Просто ме карате да се чувствам... страхотно! Embarassed Laughing Много се радвам, че имате такова отношение и дано наистина да успявам да съдействам с мнения, съвет!
Страхотни сте!  Hug
Браво за минусчето и за линийката!  bouquet Аз се провалих вечерта, но нищо.. не е фатално. Важното е да се уравновеся отново, защото започнах да се мятам от хапване на лунуване и после пак здраво хапване. Мисля, че вече знам как!!! И ще го направя! Sunglasses
Belle Fleur Hug успешен старт и да постигнеш целта си! Аз мисля също както ти е казала Herzen. Свари картофките и ако наистина ти е тежко - не ги изяждай всичките, колкото би искала.

# 658
  • Бургас
Няма страшно,ще си взема плодове по-късно, имам половин литър фреш от лунуването вчера, така че няма да умра от глад.
По -вероятно от главоболие, но си го обяснявам с изчистването на организма и си трая.

# 659
Snow4e, просто приеми, че ни трябваш и не ни оставяй сами  Hug Heart Eyes Без теб се чувстваме сиротни и самотни!
viki73 Браво на теб!!!  coolcoolСамо така, а от утре и под линийката! thumbsup
sissleyy, мила има само едно спасение - като се прибереш първо нахранваш собствената си натура с нещо като например два домата, изпиваш една -две чаши вода и после готвиш и слагаш маси. Аз, като се прибера, първо си мия един домат, слагам се го на дъската и си режа, докато готвя и си хапвам. Понякога със сирене или кашкавал. Също работа върши половин чаша червено вино и две - три парчета кашкавал, а след това вече не ми се и яде, упойката ме хваща и така  Wink
Belle Fleur  welcome и скоро да докладваш много минуси! Главоболието е от изчистването наистина, не се предавай!!! thumbsup

Да докладвам за себе си - първи ден растяща луна, и ето ти +200гр.  RageДнес съм на вода, да ги сваля, утре пак на домати  Banghead

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 17:03 от petiapetiapetia

Общи условия

Активация на акаунт