Монодиета 2 част

• 49 572
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Здрасти!

Аз нещо не мога да се мобилизирам и не спирам да мушвам по нещо  Tired

Май от утре ще стартирам със зеленчуци някакви, чудя се дали да не покарам на салати 2-3 дни  Thinking

Хайде мотивирайте с нещо  Praynig Въпреки че сама си знам че скоро ме чака море, плаж БАНСКИ  Confused

# 661

ами в салатите има и много вода и първоначално на кантара нищо не личи
после се отслабва де, ама аз след зеленчуковия ден никога нямам минус

не те отказвам, само те предупреждавам, да не отчаеш нещо  Peace

със зелена салатка най- се сваля  Flutter

# 662
Аз не бързам Wink
Направих голяма грешка преди малко се увлякох в ядене на маслини, сигурно 300-400 грама  ooooh! Това ще е поне 1 седмица никакви минуси  Confused

# 663
  • София
Snow4e, просто приеми, че ни трябваш и не ни оставяй сами  Hug Heart Eyes Без теб се чувстваме сиротни и самотни!
petiapetiapetia Hug  bouquet Нямам никакво намерение да ви изоставям! Чувствам ви близки и се радвам на успехите ви и ако мога с нещо да ви окуража или да дам акъл когато имате съмнения, ще съм щастлива!
Не се ядосвай за плюсчето, ще мине бързо. Аз напоследък имам големи варирания, но вече взех решение да се успокоя, да си следвам режима и да не се мятам всеки ден на кантара. Целта ми сега е да стабилизирам постигнатото, а ако малко и надолу сляза - перфектно!
feta cheese  Hug Аз обожавам маслини! Лошото е, че някои видове са доста солени и ако ги ядеш като семки, със сигурно ще задържиш и вода. А да не забравяме, все пак от какво се прави зехтина... Sunglasses Така че с тях трябва да внимаваме. Но, намерих начин да ям всеки ден, без да се отразява: купувам 2 вида поне без костилки и във всяка салата нарязвам на шайбички по 3-4 от всеки вид. Става добре и визуално   chef
Хубав и режимен ден на всички!  bouquet Hug

# 664
  • Бургас
Днес реших да съм на печено пилешко.Имах бутчета,прилежно им премахнах кожата и сега ги пека само със солчица и вода. Май ще ми хареса тази диета-всеки ден си измисляш нещо за хапване и си гризеш, когато ти се прияде. Нали съм схванала в общи линии ?

# 665
Привет  Hug
След успешна луна съм - 0,5кг.Не е много ,но съм доволна.Вчера и днес трябваше да съм на зеленчуци,но снощи хапнах 2 кюфтета на скара със зелена салата/не се сдържах/,но  само това ми беше яденето за деня + 1 морков.Днес тиквички на скара +зелена салата.
21 ден ми е днес и смятам да прекратя тази диета.А от утре почвам за 4 дни от по кратките.Мисля 1 ден-1 л пр.мляко,2 ден- 1 кг к.мляко,3 ден-плодове,4 ден-зеленчуци.
Хубав ден на всички!

# 666
Добро утро!

Днес ще се изправя срещу лакомията си, край на безразборното ядене  Naughty

На домати и риба съм днес, рибата за вечеря, доматите през останалото време, като ще започна от обед.

Започвам отново от 59  Outta Joint

# 667
  • Бургас
Ей този пост сега ме обърка-може ли риба и домати?
Че само пиле май ще го намразя до довечера,пък и те се свиха тези бутчета-едно на една хапка, пак ще с гладувам и днес, че на 3 пъти съм ги разделила.

# 668
Може разбира се, аз иначе не бих успяла да диетувам. По принцип поглъщам огромни количества храна  Embarassed и за да успея да диетувам си позволявам и зеленчук към рибата или яйцето иначе е абсолютно невъзможно и ще налетя на нещо още по-натоварващо  Tired Peace

# 669
Здравейте  Hug аз и вчера изкарах почти като на луната с един фреш и едно к.мляко и вече съм на линийката точно 60кг.От днес не знам мисля на пиле и зелена салата.Абе много трудно се задържат тези кг.малко да се отпусне човек и после цяла седмица глад ужас  Thinking Аз когато съм много гладна и трябва да хапна нещо набързо докато приготвям на семейството храна хапвам малко бадеми много ме засищат.Хубав ден на всички.  bouquet

# 670
Здравейте!
Значи ето ми го проблема-трябва да сваля за около 1 месец 10 кг.
И затова искам да ви попитам-Някой пробвал ли е диетата на боряна и има ли ефект от нея (спешно е,иначе щях да карам на Дюкан,само че просто нея не мога да я спазвам)
Благодаря предварително

# 671
Здравейте момичета.Аз да се разпиша -вчера на 1л. пр. мляко,1 банан и 1 зелена салатка-знам ,че не е много моно ,но така най- ми пасва.Може би трябва да се ориентирам към някои от безвъглехидратните диети -те отговарят на предпочитанията ми за храни.Успех на всички.

# 672
  • Бургас
Днес съм на картофи, сега ще си направя една част на пюре,другите ще ги изпека за вечеря. Бавно свалям, и все ми пристъргва, с това определено количество за ден, не е за мен май,но ще видя да изкарам поне един цикъл,че после ще решавам.

# 673
Привет на всички Hug
Аз малко размених млеката-вчера бях на кисело,а днес съм на прясно мляко.Утре ще ям плодове/най-вероятно домати  Mr. Green/.
Резултатът от 24дневната диета,която изкарах 21 дни е точно -5кг,като през това време изкарах 2 луни и имах две прегрешения.Доволна  Peace

# 674
  • София
Здравейте, мили момичета! Hug
МоРсКа СиРеНа  Hug браво! Ти си герой!  bouquet Радвам се, че имаш максимален резултат /повече от 5 кг не знам дали може да се постигне, но може по-малко Sunglasses /
viki73  Hug мисля си, че това е правилният начин на задържане - нещо си + салата. Поне при мен действа.
На всички много хубав почивен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт