Монодиета 2 част

• 49 562
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, приемате ли нови Simple Smile

Имам въпрос за една диета, която мисля да пробвам, не знам води ли се моно, но ето за какво иде реч:

Диетата за отслабване, разработена върху основата на хляба, се състои от два етапа. Първият е с продължителност от две седмици и през време на него се консумират неограничени количества хляб и плодове, като единственото изискване е това да става през периоди от 2-3 часа.

Вторият етап на отслабване посредством този режим предвижда разширяване на консумираните храни с цел задържане на постигнатите килограми. Постепенно към менюто се добавят макарони, ориз, риба, зехтин, супа и яйца.

Не копирам целия текст, а само съществената част, споменато е също, че количеството хляб дневно е до 12 филийки за жени и 16 за мъже. Ето целия текст:http://xn--80aaceq5asc1aj.eu/%D0%BE%D1%82%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B … 0%B5%D1%82%D0%B0/

Как мислите, ще има ли ефект, някой да е пробвал? Страх ме е с толкова много хляб да не взема да напълнея, знам ли... Дайте мнения Simple Smile

# 676
И мен толкова много хляб ме притеснява....аз не бих се пробвала. Може и да се отслабва,знам ли,ама.... newsm78

# 677
  • София
wackamotto  Hug не ми звучи много здравословно и на мен с толкова въглехидрати. Аз също не бих пробвала. Със сигурност би се отслабнало... то хората се казва - само на хляб и вода, но наистина не е пълноценно хранене. Верно, че е само за две седмици и после се включва всичко останало, но ако си на зеленчуци 2 седмици - поне ще е по-качествена и витаминозна храната. Въпреки, че и това е много. Ти ще прецениш...  bouquet

# 678
Snow4eva   bouquetБлагодаря на теб и всички останали момичета за подкрепата  Hug
След 2 дни на кисело и прясно мляко и един ден на плодове/много труден ден /не съм свалила нищо.Днес ще съм на карфиол на фурна и зелена салата и дано мръдне кантара  Praynig.
От утре до 22,05 няма да спазвам диета,което ще рече,че на 23,05 започвам 24 дневната отново.

# 679
  • София
МоРсКа СиРеНа  Hug и на мен плодовите дни са ми безумно трудни! Когато имам плодове - обикновено правя зеленчуков ден. Иначе - не издържам! Имай предвид само, че 23 май има 2 седмици. Опитай се през този период да задържиш сваленото - най-много 1 кг да върнеш. Ако нещо стане фал - мини на протеини със салата. Много лесно се качва след диета. Стискам палци! Hug

# 680
и аз за хляба да кажа Laughing
тук говориха за един хърват:трябвало спешно да отслабне та ял само хляб и лук
отслабнал и в добро здраве
а е бил много зле
око се наложи за здраве може би ще опитам,но за отслабване Naughty

# 681
Здравейте момичета.Аз нещо зациклих затова сменям диетата- от днес ще пробвам 3дни на овесени ядки с мляко и ще се отчета дали ще имам раздвижване на кантара.Днес сутринта кантара показа 64,2кг.,ако много ми пригладнее ще прибавя и някое киви или ябълка.Успех на всички - много минусчета и приятно диетуване.

# 682
  • София
Здравейте! И аз смятам да се включа в темата. Snow4eva ме посъветва да избера 24-дневната, което несъмнено ще направя. Проблемът, обаче е, че в събота съм на индийски ресторант, а в понеделник - на китайски по случай два празнични повода и така нещата не ми се връзват. Освен това от 21 до 24 май ще пътувам и няма как да спазвам диетата. Ето защо реших тази седмица да направя една от бързите - вчера бях на картофи, днес на кисело мляко (вместо извара) и така по схемата до събота. После протеини и салата (извън ресторантските оливания) и от 25.05. твърдо на 24-дневната. Искам да сваля 5 кг до лятото. Ще споделям. Моля, подкрепяйте ме!

МоРсКа СиРеНа , как точно правиш карфиола на фурна?

# 683
Snow4eva ,ей от това ме е най-много страх-връщането на кг.Смятам да се придържам към схемата протеини+зеленчуци,само дето ще има  и свинско.Ще заложа на винце,че пустата биричка много лошо ми действа.Ще имам гости и няма как да пазя диета.Дано устискам...
Клер,карфиолът мислех да го правя на крем супа с моркови,но намерих следната рецепта в нета
КАРФИОЛ НА ФУРНА
800 г карфиол,1 с. л. масло,4-5 скилидки чесън,1 с. л. каперси или нарязани зелени маслини,1 с. л. лимонов сок,сол, пипер и зехтин на вкус
Начин на приготвяне:Карфиолът се накъсва на розички, посолява се, поръсва се с черен пипер и зехтин, разбърква се добре и се слага в тавичка на тънък слой във фурна загрята до 220°С. Пече се 20 мин., като се разбърква от време на време.Скилидките чесън леко се смачкват с ножа. В разтопеното масло се слагат чесънът и каперсите, разбъркват се няколко секунди и се добавят към карфиола. Всичко се запича за още 3-5 мин. на 200° С  .
Ще го правя за вечеря,като смятам кр.масло да го пропусна или да е само една люспа/за аромат/.Ще сложа каперси вместо маслини.Ако стане хубаво-ще пиша.

# 684
здравеите,хаиде и аз да се присаединя ако приемате мами в отбора Hugпарво поздравления за резултатите които постигате  bouquetискам да помоля за савет Praynig,досега никога несам правила диети неми се е налагало,но сега след раждането  Embarassed.....,имам за сваляне около 6 кг,и искам да попитам какво мислите за диетата на която се спрях,има ли доволни от нея,какво 6те ме посаветвате newsm78.1,2 ден-варени картофи
3,4ден-варени яйца (кам 8 бр)
5,6 ден-кисело мляко не повече от 1% масленост (4 кофички)
7,8ден- пил.месо и риба (печени или варени)
9,10ден-плодове и зеленчуци

личната ми лекарка ми е каза-преди 3 години след разждане отслабнала с нея 9кг.
пие се много минерална вода и вечер преди ядене сока на 1/2 грейфрут

# 685
Здравейте момичета.
Аз се присъединявам към вас с диетата на galimira28 .
Днес съм на 2 кофички кисело мляко Simple Smile Утре ще съм на зеленчуци, но имам въпроси Rolling Eyes
Можели салатите да се овкусяват и също дали в напитките (кафето и чая) може да се слага подсладител?
Успех на всички

# 686
  • София
За хляба да си кажа.
Преди години се наложи да работя 1 месец в офис, в жилищен блок, замествах позната секретарка. Та наоколо нямаше от къде да се купи обяд, нямам навик да си нося от дома. А офиса беше първия дистрибутор на хляб Тонус/сега Бонус/. Всяка сутрин доставяха кашони с хлебчета, на служителите се полагаше по 1 бр. През деня си хапвах от хляба, пиех си кафе без захар, от време на време вода, плод или сокче - нали сервирах на шефовете. Вечерях у дома нормална храна - обикновенно месо и салата, отделно вино или бира. Неусетно отслабнах 5 - 6 кг без да съм го искала. Може би е било и от ЕГН-то ....
ОСвен сега пак да го пробвам.

# 687
  • Бургас
Ох, не ме подвеждайте с такава диета,че прибрах хлебопекарната. И без това съм му отървала края вече трети ден...В сряда съм на фреш и  вода, поне разбрах, че може да се оживее и така.

# 688
Благодаря за отговорите, момичета, но аз се отказах от хлебната диета. Мисля, че не е препоръчително да не ям никакви белтъци, защото все пак спортувам и ако сваля кг, ще е предимно мускули, което не ме удовлетворява, никак даже. Все пак ако някой има кг за сваляне и не спортува, мисля, че тази диета ще му е по-лесна, отколкото само плодове например.

Успех на всички и много минуси!   bouquet

# 689
Добро утро
Днес съм на зеленчуци.Може ли някой да ми каже дали мога да си правя салати и да ги овкусявам или трябва да са само зеленчуците
 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт