Монодиета 2 част

• 49 590
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Привет и от мен  Hug
Аз след луната и два дни на зеленчуци съм -2 кг и съм страшно доволна.Сега следват 3 дни телешко и салати,но аз ще ям салати на обяд и за вечеря пиле със салатка,не обичам телешко.
Много минуси на всички пожелавам.

# 616
  • София
sandrella  Hug благодаря ти! Много е трудно понякога, но това е най-важното с което трябва да се справим - със себе си! А като знам, че има хора, които вярвам в мен, това още повече ангажира! Hug
МоРсКа СиРеНа  Hug Чудесен резултат! Направо страхотно!!!   bouquet
Комбинацията с луната действа много добре при зеленчуците. И аз съм го забелязала! Може спокойно да замениш едното месо с друго, но е хубаво пак да е едно и също. - т.е. 3 дни пиле при това положение. Това е моното.
Аз пък днес съм на телешки език със салата /обожавам език/ Sunglasses

# 617
Така... измина вторият "байков" ден. Беше белтъчен, аз си определих да ям спанакова супа със сирене, много я обичам, мислех ,че няма проблем да изкарам и сто дни на нея, но... Пак развалих режима!  smile3511 Вечерта, като си правех таратора за днес, много ми се дояде и изпих една чаша и после още веднъж около 300 гр към 1 часа! И днес няма минус. Обаче пък си мисля следното - сега моят изстрадал организъм ако свикне да яде по 5-6 пъти на ден, макар и неща като таратор, може пък метаболизмът да ми се раздвижи и след това като си мина на обичайната салата веднъж -дваж дневно, да сваля завчас. Как мислите?  newsm78
Snow4e, да ти кажа какво открих за фазите на луната, отслабването и МЦ. Открих, че причината е в МЦ, а не в луната толкова, защото след 14 ден от цикъла просто застивам до момента, в който се появи МЦ и после две седмици свалям и така. Луната, понеже почти ми съвпада, може би просто усилва ефекта. Момичета, нека някой да пробва и да си направи таблица с подневно теглене. Много ми е интересно дали и при другите при нискокалоричен режим без въглехидрати ще се сваля само първата половина от цикъла.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 12:36 от petiapetiapetia

# 618
Snow4e  Hug както винаги не забравяш никога и никого  Grinning  sissleyy   Hug споко мила важното е да ги задържиш пък пак ще има минуси.Аз вчера бях на белтъчини и зеленчуци,но май съм си хапнала повечко защото сутринта бях +200гр. но днес съм стриктна на мляко и ябълки.Много ми липсвате и със вас ми е много приятно затова не съм на този режим сега обаче си се отчитам  Hug Hug

# 619

Преди 3-4 години, просто ограничих до мин. въглехидратите и карах предимно на протеини и зеленчуци............

преди 3-4 години печените пилета
не миришеха така на антибиотици,
а и растежните хормони..........

качеството на храната много се е променило

# 620
  • София
petiapetiapetia Hug много е интересно това, което споделяш за луната и МЦ. В интерес на истината, не съм забелязала дали това е така и при мен, може би.
Но... имам една програма, в която всеки ден си пиша теглото и след време ще мога да кажа.
Herzen Hug права си! Аз минавам все повече на риба. Днес си купех камбала. Мисля на фурна да я направя, но не съм пробвала до момента. Ще експериментирам.
viki73 Hug благодаря ти, но не си права... понякога пропускам... Ако някой не е писал съвсем скоро - просто пропускам без да искам... Аз затова и се извинявам предварително, ако пропусна някого!  bouquet 200 грама не е плюс, не се безпокой! Утре ще си го разкарала! Hug

# 621
Черешите имат диурeтично действие и по тази причина на болните от затлъстяване се препоръчвачерешова диета. Задължително плодовете трябва да са пресни, а не замразени, затова времето за тази диета настъпва през юни. Преди да започнете диетата, за седмица - две намалете количеството на храната за да се свие стомахът ви. Достатъчно е да ограничите хляба и другите тестени храни, както и сладките неща. Ако можете да си го позволите, най-добре е да преминете на протеиново меню (печени или варени лекимеса - пилешко,телешко,риба) в комбинация със зеленчукови салати. Монодиетата с череши води не само до отслабване, но и до отчистване на организма от токсини. Не е елателно при провеждането й да се пие кафе и да се пушат цигари (трябва поне да се ограничат дозите). Дневно се консумират до 1 1/2 кг. плодове разпределени на няколко порции.
Най - силният глад се чувства през първите два дни. На третия или четвъртия ден в устата се появява характерен ацетонов дъх - признак, че мазнините започват да се разграждат. При затлъстяване се налага да минете на череши за седмица. Свалят се от 5 до 7 килограма.
Много важно е правилното захранване след приключването на диетата. То трае толкова време, колкото и гладуването. Ако сте били на череши 7 дни, на 8-ия прибавете и друг плод, на 9-ия суров зеленчук, на 10-ия варени картофи, на 11-ия млечни храни, на 12-ия препечен хляб, на 13-ия яйце и чак на 14-ия месо.
Добре е диетата да се съчетава с лек спорт. Най-подходящи са плуването,каланетиката, карането на велосипед - според възрастта и предпочитанието. Но и повече разходки пеша вършат работа

# 622
Здравейте момичета,при мен тотален застой-ни плюс ни минус, но ще мръдне - няма начин.А тези черешки са супер ама още ги няма на пазара.Аз за утре съм се нагласила на 2 кис. млека та да видя как ще изкарам.В събота ще карам на печена скумрия ама се притеснявам дали ще може и салатка към нея -зеленчуци- май няма да е моно? Как мислите?

# 623
 Мили момичета!
След третия Байков ден  нямам минус, но не защото диетата е кофти , a защото ми е невъзможно да я спазвам стриктно - от честото ядене ми се стимулира инсулино производството, следователно мра от глад, а едновременно с това ми се повръща вече от дневната храна - например таратор - така че ми се яде салата, ям салата и на другия ден минус няма  ....  smile3511
Връщам се на обичайната си диета - към 10 ч. един грейпфрут, на обяд яйце и/или салата, на вечеря салата... и зарязвам режима!  smile3518
Преръщам ви и ви пожелавам мнооого минуси! Hug

# 624
Такааа и аз съм с леко нарушение на плодовия си ден. Хапнах си домати, краставици със едно сирене, което май хич не беше нискомаслено та днес резултата е, че си кибича на същите килограми, добре че + няма поне. Е, продължавам си с киселото млеко днес, явно на плодове глада не ме оставя намира.
petiapetiapetia смени режима мила, ето аз за кой пореден път се опитвам да изкарам на плодове 5 дни ама нъцки не става, не е ли да редувам един ден едно, друг ден друго просто не става и се предавам вече. Явно този режим не е за теб и аз за мен съм установила ако ям често, огладнявам още повече и ми е най-добре да си хапна най-много 2 пъти и то надвечер. Така че потърси нещо като за тебе.
Днеска съм на кисело мляко, утре смятам яйцата, вдругиден плодове (толкоз един ден удържам), а после ще видя какво ще ми хрумне.

Лек и успешен ден и помнете, ако е имало провал давате напред минуса ще дойде. Аз малко и гимнастика вкарах вчера с триста зора  Grinning, та днес съм с лека мускулна треска , то това туловище не се е движило от колко века...

# 625
здравейте и от мен! Устисках два дни на кисело мляко, днес съм на зеленчуци. На работа си взех моркови, знам, че не са от най-нискокалоричните, но пък са удобни за работно място. Та как мислите - мога ли да хапна три, че мноого ги обичам? А вечерта мога ли да ги сменя с друг зеленчук. Изобщо, знам, че е моно, но може ли няколко зеленчуци в един ден? Още един въпрос - утре смятам да правя телешко варено. Може ли от него да си хапна единия ден само месото, а на другия ден бульона, който ще е с морков, картоф newsm78Помагайте със съвети, моля!

# 626
dami ами в един ден можеш да си хапваш най-различни зеленчуци, както и при плодовия ден, само за плодовете не ги смесвай. На едно хранене един вид, на друго друг. А за телешкото си ми звучи доста моно, мисля че спокойно можеш да си хапнеш единия ден месото,а на другия картофките.Просто внимавай със солта и мазнината като го готвиш, то даже месото само си пуска мазнина и няма нужда от допълнително. Успех и браво за волята  Peace

# 627
sissleyy, мила, именно за това  става въпрос - колкото повече ям - толкова повече ми се яде! И аз съм като теб - предпочитам яденето вечер. Между другото - има такъв режим - на Ори Хофмеклер май се казваше - ядеш само веднъж, вечер, но да ти кажа честно, много бавно се сваля така, и исках да си пораздвижа метаболизма. Пожелавам ти скорошно люшване надолу  и тлъсти минуси Hug Praynig

Момичета, иксам да ви споделя какво става с моята приятелка, която е стриктно на Байковия режим и днес и е четвъртия ден от втора фаза - отлабнала е за 9 дни 2,1 кг., при това те са свалени след 6 други кила!!! Ханшът и е намалял с 4 см, бедрото с 5! Знам такива подробности, защото аз лично я меря!
Така че който межи да издържа на често хранене да се хвърля смело!
Успех  Hug

# 628
Здравейте, записвам се да следя темата и ще се опитам да спазя 24 дневния режим, започвайки от утре, стискайте ми палци да успея - обикновеено започвам и не свършвам както трябва Mr. Green
Пробвах и с хапчета за отслабване, но не ми действам  Rolling Eyes

# 629
  • София
petiapetiapetia Hug не се травмирай! Явно не е за теб Байковския режим. А за Ори - май през деня беше плодове, а вечер си е храненето. Обаче той пък не е за мен заради плодовете.
Така ми се приядоха от черешите, които си пуснала на снимката. Мерси много за тази информация!   bouquet
sissleyy Hug само с плодове е много трудно. Ще дойде скоро и минусче!
tannia_4  Hug Добре дошла и успех!  bouquet Диетата е невероятно лека и приятна!
dami Hug мисля, че можеш спокойно да хапнеш и повече моркови. Все пак е зеленчук! Не се ограничавай толкова.
qvili  Hug ти на коя диета си? Защото на 24-дневната има три дни в които се яде риба със салата. И спада към монодиетите, но главно заради повечето дни на едно и също.
Ставаме все повече, така че има по-голям риск да пропусна някого!  Laughing Затова - а всички - поздрави!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт