Монодиета 2 част

• 49 597
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте сладурки  HugЛуната много добре ми се отрази,а и първият ден от диетата на Байкова също.Ще пиша как се движи кантара ми.sissleyy браво мила за хубавия и тлъст минус,браво че и при теб кантара проговори newsm44 Хубав и минусов ден на всички   bouquet

# 601
Такааа крайно време е и аз да се отчета с минус от вчера съм минус 1 кг и 100 грама, най-сетне размърдах тази запецнала линия.
Eй това си е вече приказка!!!!
Ей това си е вече минус!!!
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Браво бе, дете! Само така!

Сега за първия "Байков" ден. Голям зор. От ягодите само дето не умрях от глад. Прияде ми се още преди 16 часа - прияде е много слаба дума, вервайте ми.  #Crazy
След това разруших байковия режим като изядох вместо поредната порция мляко и ягоди в 19,30 една млечна салата /без сол/   rotfImao
По-късно доубих режима, защото в 22,30 сготвих лелеяната спанакова супа / само спанак, чесън, лук/ и всмукнах едно 300 грама от нея със сирене. Толкова по въпроса за волята ми.
 smile3511Резултат днес +100гр. , но отчаяно се надявам да е от соленото по никое време вечерта.
Утре сутрин ще лъсне голата истина.
Днес отново съм на режима, този път ще е лесно , замених ябълката с грейпфрут - от него не ми се качва инсулинът и не огладнявам, плюс това супичката за обяд и вечеря е солена, така че.... 100% ще изкарам идеален режимен ден.
А утре съм на таратор.
Стискайте палцииииии!!! Praynig

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 11:48 от petiapetiapetia

# 602
  • София
viki73  Hug Браво за луната, стискам палци и Байкова да е наред и така успешна!
petiapetiapetia Hug не се учудвам, на това, което разказваш за вчера... Аз озверявам от такъв режим... Затова знам колко е трудно и ти пожелавам успех!   bouquet

# 603
Snow4e, Току-що прочетох последните ти публикации и виждам, че за седмица се свалила 4 килограма с новата диета!!! !!! !!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Ти си моят герой! Браво на теб!  smile3501 smile3501 smile3501
Ако тази диета ти действа така, ми просто продължавай, при теб явно не е задържане а реактивно турбо отслабване! Толкова ти се радвам!! Явно това е твоят метод - пожелавам ти още 5 килца така лесно да свалиш и за нула време !!!  newsm51 smile3521

# 604
  • София
 Embarassed Grinning  bouquet Hug Благодаря ти, petiapetiapetia!
Аз съм съвсем в началото и още не знам какво да мисля. Даже в първия момент се уплаших, защото такова чудо не ми се беше случвало никога! От 2 дни ме тормози МЦ и нещата се стопираха, така че вече съм по-спокойна. Ще внимавам какво ям и се надявам скоро да имам яснота относно този режим. Но е балансиран и наистина може да се спазва с лекота! Това ми харесва. За сега само толкова мога да споделя.
А останалите 5 килца... не бързам много, вече съм на възраст и се страхувам от рязко по-голяма отслабване. Дано задържа и плавно да пълзя надолу. Дето се казва- ако от Великден до Коледа ги сваля - ще е супер! Laughing

# 605
  • София
Аз ще пробвам на чисто моно, дори и да е в по-големи количества. Днес 2 ден- яйца. Дано да издържа. Пробвах Байкова, но не ми се получи. На житния издържах само 3 дни. Направих скоро цялата безвъглехидратна/26 дни/, резултат само - 1,5кг. Все по-трудно започвам да свалям. Вече не знам какво да опитам. Целта ми беше около 10кг, сега се надявам на 6.

# 606
Ох, Сандрела, все едно слушам себе си - вече какво ли не опитвам и не мога да го раздвижа този метаболизъм. Иначе каквото и да хапна, всичко се лепи. Явно организмът не ще да си дава тлъстинките. Днес стартирах с кисело мляко - смятам да направя на Херцен варианта, но си мисля дали да не карам по два дни на един и същ продукт. Как мислите?

# 607
  • София
Аз си разменям дните, според това какво ми се яде на момента, нямам точен план. Лично за мен 2 дни на един продукт ми е прекалено строго, прецени за себе си.

# 608

sandrella така като те чета и започвам да си мисля, че може точно като мен, от протеини и по-точно от месо да не сваляш

не при всички работи Дюкан, колкото пъти го започна, все съм +2 кг след 5 дни на протеини

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 10:11 от Herzen

# 609
  • София
sandrella Hug мисля си, че не трябва да спираш да експериментираш. Herzen е права за протеините. Аз пък съм от хората, които качват от плодове, но зеленчуците ми се отразяват добре. Освен това има различни периоди през които минаваме. Преди като ядях елда /гречка/ и отслабвах. Преди няколко дни останах 2 дни само на елда и качих 2 кг! Shocked Т.е. нещата се менят и трябва да намериш това, с което се чувстваш най-добре и към което организмът реагира с отслабване. И дори да го намериш - след време може да се променят нещата. Но поне - ако работи, използвай момента!

# 610
Издънка и с луната - вечерта,  Embarassed, по тази причина не съм се теглила. Продължавам смело напред, все едно не се е случило Wink

# 611
добро утро и хубав (макар и дъждовен) ден на всички. вчера издържах с две кофички кисело мляко, ще се опитам и днес така, та да видим. така като ви чета пак се убеждавам, че всичко е индивидуално и Сноучева е права, че нещата се менят във времето. може да си отслабвал от един продукт, а после явно организмът привиква към него, светва му червената лампичка и го отхвърля като диетичен. аз, например, ужасно обичам и жито, и елда, но нямам особени резултати с тях. затова съм решила да редувам различни неща. Все пак да попитам Сноучева този невероятен резултат с моното за колко време го постигна? извинявай, сигурно за стотен път те питат...

# 612
  • София
Все пак да попитам Сноучева този невероятен резултат с моното за колко време го постигна? извинявай, сигурно за стотен път те питат...
dami  Hug няма проблем, радвам се, ако мога с нещо да помогна!
Първата монодиета започнах на 4 януари, втората - на 4 февруари, после имаше пауза през месец март и третият режим беше от 28 март. Така че - 3 пъти за тази година направих 24 дневната. Като тези 10 кг са задържаните общо от трите режима. Вече не помня кога колко - но първият път беше -5 кг, вторият път май беше -4.5кг, а третият път около 4 кг /ама имах някакви килограм-2 върнати всеки път и това ме забави допълнително.
А пък 15-те кг миналата година са по същия начин - всеки месец житен режим при който свалях по 4-4.5 кг, нещо връщах малко след него и пак при следващия -4-4.5кг и така докрая на годината - стъпаловидно. Но така или иначе - това са 25 кг от миналия февруари. Grinning
donbonbon  Hug наистина нищо не се е случило... продължавай!
sandrella  Hug Herzen Hug petiapetiapetia Hug viki73  Hug sissleyy Hug
Дано не пропусна някого Hug

# 613
Добро утро и от мен. Ами аз съм режимна, но днес нямам минусче след такъв голям и "мазен" минус малко задръжка днес  Flutter Та днес се чудя дали да съм на плодове пак да си продължа, че взе да ми писва нещо или да си мина на кисело млеко, но това разбира се предстои да бъде решено  newsm78

Днеска представете съм си наумила да правя гимнастика, чак не мога сама да си повярвам  hahaha да видим дали изобщо ще стане тази работа.

Е, мацки лек и режимен от мен  Hug

# 614
  • София
И аз стигнах до извода, че трябва да навържа диетите една след друга, като ги сменям и експериментирам  doh, с много кратка почивка между тях. Преди няколко месеца правих чисто моно за 9 дни, свалих 2 кг и след около месец си ги върнах, като много внимавах какво ям. Не знам защо досега бях на принципа, че трябва да започна една диета и докато не сваля всички кг да не спирам.
Цитат
sandrella така като те чета и започвам да си мисля, че може точно като мен, от протеини и по-точно от месо да не сваляш
Преди 3-4 години, просто ограничих до мин. въглехидратите и карах предимно на протеини и зеленчуци, без да спазвам някаква специална диета и за нула време хвръкнаха 5-6 кг. Както казва Snow4eva явно има различни периоди през които минаваме. Snow4eva, поздравявам те за упоритостта, ти си ни пример. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт