Монодиета 2 част

• 50 076
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, само да ви кажа, че Зарсена са разхлабващи таблетки, които в основата си съдържат билки, съдържащи се и в разхлабващите чайове - зърнастец,ленено семе, сена, пшеничен зародиш, невен, ревен, микроцелулоза. Само зелен чай няма.
Сена (майчин лист) е много разпространено разхлабващо средство, но се опасявам, че има по-силен ефект от зеления чай, и храносмилателния тракт също привиква към тях. Да не говорим, че от всички съставки само две нямат разхлабващо действие...
Това, че са билкови, не винаги означава 100% безвредни при свободна/ редовна употреба.  Peace

# 391

petiapetiapetia чудесно знам за какво говориш

аз пия натуралакс 3

пробвай и свещички evaQ

сената и китайския чай са наистина недобро решение,
което би могло да ти коства инфекция на пикочните канали

# 392
ох кисело мляко да не видя в скоро време  Crazy Laughing А съм изяла 1 кофичка...ама като е без сол хич не ми върви.. Rolling Eyes

# 393
Олеле, и на киселото мляко ли слагате сол? Laughing Добре, че не обичам много солено... ooooh!

# 394
на тараторче Wink

# 395
Разглеждах по-подробно, но никъде не видях, дали има вариянт с морски дарове  Thinking Примерно скариди, задушени с къри  Thinking Ох аз явно съм много гладна само за утрешният ориз си мисля  Laughing

# 396
ДОбро Утроо!!!!

Щастлива съм да споделя, че имам "- 600" грама  Party Party Party Party Party Снощи не можах да се сдържа обаче и мушнах един морков, една ягодка и 4-5 сурови кашу  Embarassed  И все пак минуса е на лице  Party и то преди да съм тичала, след малко отивам за кросче, пък дано да стопя още сланинки Wink

# 397
  • София
Добро утро!  Hug
feta cheese  Hug Страхотно кафенце си направила!  bouquet Благодаря!
Честито ти минусче! То си е дори голям минус!  bouquet Днес на какво си?
Аз нямам минус днес, сега пак явно започва задържане, но вече свикнах с тази закономерност. То пък не може и всеки ден, ама имам желание  Laughing
Пожелавам на всички лек и успешен ден!  Hug

# 398
Днес планирам ориз със кисело мляко, но предполагам след оризен ден няма да има така отчетливо смъкване..Все пак си е въглехидрат..Ама пък ми е гладно много към 4-5..

Хайде отивам да тичкам  Party

# 399
Добро утро и от мен.Аз пак съм в застой,но по добре отколкото с + днес ще си продължа на рибка,защото трябва да ям картофи,но ще ги пропусна и после направо на плодове.Лек ден на всички Laughing

# 400
Snow4eva, viki73 същата работа и при мен, никакъв минус, както предполагах вчера. Та въртях, суках, чудих се и накрая реших вчера месце да хапвам та бях на телешки кюфтета на скара и 1 домат.

А най-лошото е, че дечко е с бронхит и някакви наченки на пневмония и сега 2-3 седмици ще сме си вкъщи, от сутринта съм се разбягала по лекари, луда работа ви казвам.

Живи , здрави и лек ден от мен милички.

# 401
Здрасти пак от мен  Crazy Връщам се от тичането и съм -1 кг от вчера, едно тичане ми смъква 300-400, днес 30 минути тичане-ходене, върнах се вир вода  Crazy Но си заслужаваше търчането  Mr. Green Явно спорт и диета е безотказно средство, но пък е нужно 2 пъти повече воля и свободно време  Peace

# 402
ох кисело мляко да не видя в скоро време  Crazy Laughing А съм изяла 1 кофичка...ама като е без сол хич не ми върви.. Rolling Eyes
Но защо без сол???? Вземи си хималайска и си хапвай по мъничко!

# 403
по-добре да се "мъча" с безсолно съвсем, тъй като страшно много вода задържам, аз не случайно смъквам скорострелно в началото, то всички се изпишква в началото..

Хайде наздраве с един чаец

# 404
по-добре да се "мъча" с безсолно съвсем, тъй като страшно много вода задържам, аз не случайно смъквам скорострелно в началото, то всички се изпишква в началото..

Да но какво ще стане когато почнеш да ядеш сол????
Това са фалшиво свалени килограми на принципа на осмозата.
Яж сол и брой свалените килограми от лой, не от вода  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт