Монодиета 2 част

• 50 080
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Аз много обичам риба, ще си карам на риба, въпреки че си е доста натрапчива в големи количества..Но ще си взема примерно 3 вида риба и ще менкам..Хайде аз отивам за кисело млекце  Wink Успееех и дано утре се похваля с някой грам надолу  Praynig Само да ви кажа, че за 1 път диетувам съвместно със джогинг, и определено е много по-стимулиращо. Не ми е отпаднало, тонизирана съм, а съм на кафе и чай до този момент. И след всяко тичане съм - някакви грамове. Вчера - 400, днес -300  Party А аз никак не съм спортна натура, бягам максимум 1 км и то с 2-3 почивки  Embarassed Но се връщам мокра / бягам много добре облечена и скачулка/

Лек ден и спортно монодиетуване  Hug

# 376
Я да се фръцна аз с минус от цяял един кг от вчера и така общо за 10 дни - свалени 4.2 кг, което си е направо суперр  Flutter

Днеска пак се чудя какво точно да консумирам имам тука едни овесени ядки може тях да си хапна или кисело млекце.

На новите  Hug и успех. На всички останали лек и режимен ден, чака ме още чистене, готвене, детето-на лекар и направо незнам... smile3514

# 377
sissleyy браво мила,а аз пак се изложих ядох няколко дни и добре,че лунувах та да си върна каченото и сега продължавам.На новите момичета добре дошли при нас и дано имате много –––.

# 378
Мерси за отговорите. Hug
Мога да гладувам, в момента съм само на плодове и чай за 10 дни и после 10 захранване, но се чудя каква диета да правя след Великден. 24-дневната ми харесва, ама този ориз със сирене или с мляко ми се вижда странен. Нали е моно? И салатата с пилешко и т.н. Но след като свърша с плодуването ще дойда при вас.
Успех на всички! Hug

# 379
Аз умирам за ориз с кисело мляко  Crazy Особено и с джожен и черен пипер и копър и чесън  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 380
  • София
И аз много го обичам по този начин!
Но, в интерес на истината, последният път реших да направя 2 дни на спагети вместо втория ден ориз. Пак се получи! Всеки ден месото е със салата. Точно това й е хубаво на тази диета, че е балансирана. А "моното" е, че се прави по 3 дни едно и също.

# 381
Момичета - кокичета!
Че ние тук си имаме отличничка! 
newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
Браво на sissleyy !!!!!! Браво момичееее!!! Цяло кило!  bouquet

Сега за разхлабващия чай.... Ооооох, мила Herzen, как бих искала да има друго решение... Но за съжаление да не ходиш на WC е мноооого по-голям проблем , а пък аз .... но това е дълга история. С две думи, ако се оставя - може и седмица, може и 10 дни да няма събитие. Ям само сурова храна, грейпфрут с ципите, забравила съм за ориза в живота си и пак  Sad Спра ли да ходя, всяка седмица по две кила плюс не ми мърдат, интоксикирам се, ужас!
И чаят е най-безвредният вариант от всички помощни средства... Дано да нямате проблем никога...  Praynig

# 382
А оризът как го пригтовяте, в смисъл чист варен ориз или се добавя лук, сол, зехтин, подправки?

# 383
  • София
sissleyy  Hug  bouquet каква съм разсеяна.... чета и не виждам! Честит страхотен минус!  bouquet Наистина резултатът ти е супер!!!  bouquet

feta cheese, за варианта с кисело мляко го приготвям само сварен, като към края слагам джоджен на листа и някакви други подправки.

# 384
Аз сега си пийвам айранчето с нарязан копър в него и си представям, че има и краставици  Mr. Green

# 385
Аз сега си пийвам айранчето с нарязан копър в него и си представям, че има и краставици  Mr. Green
А защо да няма краставици??? Краставицата е 90% вода, 9 % фибри и 1% минерали и витамини. Можеш спокойно в айряна да си настържеш една краставица

# 386
Аз съм решила да правя монодиетата като всеки ден сменям менюто. Днес на кисело мляко/айран за разнообразие  Crazy После зеленчуци, после плодове, картофи и т.н Но не мисля да е повече от 5-7 дни /което пак ми се вижда много  Laughing/

Аз голямо "освинване" му спретнах тази зима. Лятото бях 54, сега съм 59 при положение, че съм почнала да се ограничавам от известно време, т.е преди седмица съм била 60+  Rolling Eyes НО спрях цигарите от 3 месеца, с което се гордея и станах вегетариянка, с което пак се гордея Wink

Днес втори ден тичам сутринта и започвам монодиетката  Party

Хайде успех на всички и ще се включвам често, аз съм си мрънкало и съм безволева, така че дано не ви стана много досадна  Mr. Green

Между другото.. Ти колко си висока? Че 59 килограма са си направо нищо на 164-165 см! Разбирам, че ние все сме недоволни от теглото си... Спомням си как плаках, когато на 26 години видях стрелката на кантара на 57 кг. ! Но ти си вегетарианка /аз също/ Това значи здраве, но и основно въглехидратни храни, мила! Хапвай си повечко рибка, щом можеш, много е полезна, за съжаление аз не мога да я ям.
Успех! Дано стигнеш бързо желаните килограми!

# 387
 Мерси мили момичета   bouquet . При мен нещата са такива, че смятах и долу горе на два -три дни свалям кило , утре съм сигурна, че няма да имам никакъв минус сигурно, понеже след сваляне на повече от 500 грама кантара на следващия ден не мърда, но ако продължавам в същия дух да свалям другата седмица към края мога и да видя 69- това разбира се е много оптимистично  Laughing

И искам да благодаря, че ви има. Мисля че без вашата подкрепа и стимул, никога нямаше да направя тази крачка  Hug

# 388
petiapetiapetia 170 cm съм. Наистина не изглеждам зле, но не се чувствам добре, нито физически, нито психически с тези кг. От скоро вегетарянствам и се чувствам много добре от това. Поне 2 пъти седмично ям риба и то в доста големи количества, много я обичам, а и тук в Англия има голямо разнообразие на прясна рибка  Heart Eyes
Аз сега си пийвам айранчето с нарязан копър в него и си представям, че има и краставици  Mr. Green
А защо да няма краставици??? Краставицата е 90% вода, 9 % фибри и 1% минерали и витамини. Можеш спокойно в айряна да си настържеш една краставица

Ще го имам предвид  Hug

# 389
petiapetiapetia забравих да кажа за твоя проблем, на мен специално овесените ядки, сока на цвекло и едни таблетки ,които са на билкова основа "Зарсена" -4-5 лв са, много са ми помагали. За разхлабващите чайове и аз съм чувала, че били много вредни,но имаше един период ,в които аз постоянно пиех и да ти кажа честно като спрях всичко си беше наред. Аз ги пиех от простотия, не че имах проблем  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт