Монодиета 2 част

• 50 083
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Запис   bouquet

И въпросче, тъй като месо не ям, рибният ми ден ме притеснява малко, дали няма да ми догаднее прекалено  Rolling Eyes Някой пробвал ли е?

# 361
Здравейте момичета! И аз бих искала да се включа, но имам няколко въпроса:
1. Коя диета е най-ефективна за свалянето на килограми, но и за задържането после? Знам, че е индивидуално, но от тези, които вие сте пробвали, какви са ви впечатленията? Бихте ли споделили резултати?  Flutter
2. След режима правите ли някакво захранване?
Мерси предварително и успех на всички! Hug

# 362
След три дни монодиета и един ден лунна резултатът е -2.5кг. приблизително, т.к. нямам електронен кантар. Доволна съм, днес съм на зеленчуци  Joy

# 363
  • София
Добро утро! Hug
donbonbon  Hug чудесен резултат за 4 дни!  bouquet
H0uSse_Baby Hug Аз мога да кажа само за двете монодиети, които съм правила - едната е 7 дневна и винаги съм отслабвала по 4.5 - 5 кг но... винаги съм ги качвала след това. От началото на тази година правя 24-дневната диета на Рената и при нея отслабвам пак по толкова - 4.5 - 5 кг но успях да ги задържа за момента. Дано се включат и другите и да споделят. Тази диета е много балансирана и съм много доволна!
feta cheese  Hug не знам на коя диета си. Аз правя по 3 рибни дни и чак последното ядене на риба, на третия ден вечерта започва да ми писва. А иначе рибата е добра храна и дори много по-добра от месото. Така че ако е само 1 ден, моят съвет е да си го направиш рибния ден!  Grinning
petiapetiapetia Hug честито минусче отново!  bouquet Успех с новата монодиета!
Аз вече съм си на лентичката и съм много доволна! Sunglasses Днес започва 9-тият ден от 24-дневната и предстоят 3 дни пилешко и салата! Laughing
Успех на всички и хубав ден! Hug

# 364

вчера лунувах, днес пия айрянче
пак си започвам с киселото мляко
миналата седмица много се изложих  Blush

започвам от 58.7 кг

# 365
То, монодиетата, се оказа трудно нещо Naughty
Вчера цял ден не ям, подготвям се значи за яйцата ... стоик Гюро, издържам, вечерта хапвам три варени яйца със шарена сол и викам "Т'ва е! Ям яйцата и заспивам!"
Заспивам ли?? Нищо подобно! Гладна мечка сън не сънува. Аз мога да тренирам на гладно, мога и хоро да играя , ако трябва, обаче ... не мога да спя. Ако не ям салата вечер направо става страшно.
И така, снощи заспах с триста зора, обаче 15 мин по-късно се събуждам и ще мра! /От глад де!/ То това не е възможно, като се знае колко сланина имам още да свалям, обаче чувството е мнооого достоверно.  Cry
Така че слизам на долния етаж и забивам направо от пластмасовата кутия едно поне 250 грама миш маш.
Резултатът???
Е, днес минусче няма...  Cry
Аз съм една безволева пача!
Така че днес продължавам с познатата ни диета - на вечеря голяма чиния салата, иначе просто нямя съъъъън  Cry

# 366
Здравейте момичета! И аз бих искала да се включа, но имам няколко въпроса:
1. Коя диета е най-ефективна за свалянето на килограми, но и за задържането после? Знам, че е индивидуално, но от тези, които вие сте пробвали, какви са ви впечатленията? Бихте ли споделили резултати?  Flutter
2. След режима правите ли някакво захранване?
Мерси предварително и успех на всички! Hug

Ако имаш воля, бих ти препоръчала мойта диета, сваля се бавно, но устойчиво и после не се качва, ако продължаваш в същия дух.
Диетата се състои в това:
Сутрин изпивам един разхлабващ зелен чай. След половин час изяждам един грейпфрут - заедно с ципите - гадооост doh
На обяд - варено яйце /в началото похапвах с него и зелена салата, вече не/ + един витамин -комбиниран + Омега 3,6,9
Вечерта много голяма салата със сирене с или без яйце , в началото е добре да се хапва яйце.
Салатата си има всичко - зехтин , оцет, сол и т.н. Понякога вместо салата ям миш-маш
За 24 дни съм свалила 5 килограма точно.
Ако искаш - опитай - първите два дни е кошмар, после свикваш и си ОК.

# 367
Аз съм решила да правя монодиетата като всеки ден сменям менюто. Днес на кисело мляко/айран за разнообразие  Crazy После зеленчуци, после плодове, картофи и т.н Но не мисля да е повече от 5-7 дни /което пак ми се вижда много  Laughing/

Аз голямо "освинване" му спретнах тази зима. Лятото бях 54, сега съм 59 при положение, че съм почнала да се ограничавам от известно време, т.е преди седмица съм била 60+  Rolling Eyes НО спрях цигарите от 3 месеца, с което се гордея и станах вегетариянка, с което пак се гордея Wink

Днес втори ден тичам сутринта и започвам монодиетката  Party

Хайде успех на всички и ще се включвам често, аз съм си мрънкало и съм безволева, така че дано не ви стана много досадна  Mr. Green

# 368

petiapetiapetia вчера се чудех дали да се обаждам,
ама днес пак пишеш за разхлабващия зелен чай, та..........
да си кажа колко много е вреден не само за храносмилането ти,
но от него много се прецаква и отделителната система с която пишкаш

знам колко е гаден проблема с WC-то, защото и аз го имам,
не искам и да ти досаждам със съвети,
но мисля че си си избрала не много добро решение  Peace

# 369
За зеленият чай , по 1 на ден, примерно зелено-плодов не е ли вариант? Мен ми е супер вкусен..дали е толкова вреден наистина  Thinking

Аз пия този, много ме тонизира, не е за тоалетни проблеми /нямам такива по принцип/ просто си ми е вкусен

# 370

feta cheese за разхлабващия е това дето го писах

като не ядеш месо що не си правиш моно с нещо,
което обичаш и ти е вкусно
колко си висока?

# 371
170см  съм висока.

Какво имаш предвид да си направя монодиета с каквото ми е вкусно? През цялото време да ям едно и също  Thinking? Иначе съм фен на ориза, но се опасявам, че е възможно да получа запек, върпеки че е нетипично за мен..

Аз този вариант си харесах

1 ден - 1 литър прясно мляко
2 ден - 6 твърдо св. яйца
3 ден - 1/2 кг месо пилешко или телешко варено
4 ден - 3 кисели млека
5 ден - зеленчуци
6 ден - плодове
7 ден - вода

само дето пилето с риба ще сменя..И прясно мляко не мога да пия-гадно ми е, ще го сменя с айранче  Grinning

# 372
  • София
feta cheese  Hug тази диета съм правила многократно преди години. Почти винаги резултатът ми беше към 5 кг смъкнати. За съжаление, после се отпусках и си ги връщах. Ако съумееш да не го направиш, ще е супер! Просто после трябва ограничаване! Ама то е при всички диети така!  Laughing
Herzen  Hug
petiapetiapetia  Joy много ме развесели! Това ми звучи познато! Laughing Ами... карай на салата вечер, така явно ти е по-добре и няма да си гладна и да не можеш да заспиш!

# 373
feta cheese  Hug тази диета съм правила многократно преди години. Почти винаги резултатът ми беше към 5 кг смъкнати. За съжаление, после се отпусках и си ги връщах. Ако съумееш да не го направиш, ще е супер! Просто после трябва ограничаване! Ама то е при всички диети така!  Laughing

Много обнадеждаващо, благодаря  Hug Иначе е факт, че ако не се ограничава човек килцата вървят нагоре...Както казва моята свекърва - "цял живот съм на диета"  Wink И си е така.. Rolling Eyes

Аз преди да спра цигарите, качвах много бавно, щото все си имах ангажимент - кафе с цигарка и храненето все го оставях за по-късно / в резултат на което се разболях  Confused/ А сега "ритуала" с кафето и цигарата е сменен с фъстъчки, солетки, бисквитки  Embarassed

# 374

денят с пиле да го смениш с нещо, което обичаш

Общи условия

Активация на акаунт