Монодиета 2 част

• 50 087
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Забравих да кажа на новите момичета добре дошли и много минуси Hug Laughing

# 346
fleury и viki73 мерси, мерси обаче днес реших да съм на месце и утре 100% не само че няма да има минус ами даже и +, ама така се слабее с -+ и после задръжка, баланс трябва да има  Flutter
fleury и на теб честито минусче  Peace

А да кажа само аз към вас се присъединих в понеделник,но бях почнала диета в събота с 78 килограма там свалих кило и 100 и с вас почти 2 кг, значи за 7 дни имам едни затвърдени 3 кг свалени като вече кантара отчете 74.9  Flutter

# 347
  • Пловдив
Ехо момичета здравейте  Grinning Hug Не съм ви забравила
Много добре напредвате всички - NoraM - страхотен резултат Peace Браво на теб.
 Snow4eva  Hug
Много се е обогатила с нови попълнения темичката. Не можах да ви изчета Laughing
Аз съм на Скарлсдей от понеделник и имам -1 кг за 5те дена и -1 за 17 дена 24 дневната - общо - 2 кг. от 8 март насам.  NoraM как ги свали тези близо 6 кила за този период, пък аз само 2 Cry
А имам още 10тина поне за сваляне ooooh!
petiapetiapetia струва ми се че ядеш много малко  #Crazy, хапвах повечко Peace
fleury,sissleyy,viki73 и вие добре се движите. Браво. Като свърша Скарлсдей и направя една седмица почивка от диети може пак да се присъединя към вашите стройни редици  Crazy

# 348
Зравейте, не съм писала ,защото съм вечната издънка.Един ден моно на дюнери,следващия на пиле със зеле. Hug

# 349
Katiq,сладурка. Hugвсе си в моното.и аз такива ги правя..
приятен уикенд на всички!

# 350
zeratulka1 браво обеща и не ни забрави чакаме те и дано до тогава сме с повече минуси Grinning sissleyy и аз съм така +–+– вече не знам.Аз днес съм много моно пък да видим утре кантара.

# 351
Добро утро  Tired от мен мили мои дами. Аз да отчета един мини минус от 0.200 грама след месце и почерпка с водка и портокалов сок  Drunk и прибиране доста късно днеска направо толкова ми се спи ужас,но то детето не пита та съм на линия  Grinning

Днеска гледам,че има лунна от 17:55 ли нещо такова ми се мерна, та мисля до тогава да съм на яйца и да направя една 24 часова лунна да видим какво ще се получи. viki73 ами то винаги е така с диетите -+ и задъжаш някой път,но въпроса е да има постоянство.

Лек и минусов ден от мен Flutter

# 352
Минавам да питам, имаше една диета, пак моно...3 дни на пиле, 3 на ориз варен и 3 дни на ябълки,  май така беше...? Някой дали я е правил и дали си струва да се прави?  Аз без да искам  вече съм 2 дни на пиле...а щях да съм на Луната...абе стана объркване малко..та се замислям дали да не мина малко на моно..  ще го мисля.

# 353
Добро утро от мен! Ами аз щях да лунувам,но буквално забравих и си хапнах така яйца, че и малко зелена салата. Днеска нямам минус, стига толкова два дни минуси  Laughing и сега ми е голяма чуденка на какво точно да бъда днес, та още не съм решила. Ще разгледам пак менютата и ще взема решение. Аз мисля и тая седмица да си я карам моно, защото ми действа чудесно имам резултат  Flutter

Лек и режимен ден мацки!

# 354
пролетен привет и от мен! Hug
приключих аб-то и нямам вече оправдания..та се завръщам тук,в страшни комбинации,ще се чуе колко действат..
днес съм на моноглад-лунна диета.да видим до къде и колко..
успешна диет седмица на всички! Hug

# 355
Здравейте, дами   bouquet
Аз вчера и днес нямах промяна в теглото, но мисля че е нормално да има и дни на задържане. Simple Smile
И аз като вас трябваше да лунувам, но вчера след 4 часова разходка в зоологическата бях толкова огладняла, че излапах една пържола със салата доста настървено  Embarassed
Днес съм на рибка, при вас какво е положението  Simple Smile

Приятна седмица на всички  Hug

# 356
  • София
Здравейте и от мен!  Hug
Не съм се весвала от петък.
Добре дошли на новите момичета! И успех в монодиетуването!  bouquet
fleury  Hug честито минусче! Нормално е да има и задържане.
sissleyy  Hug много добър резултат за 1 седмица! Супер!  bouquet
Pinkito Hug не го мисли много, скачай на моно. Точно за тази диета не се сещам, но виж на Ренета - и тя е с по 3 дни, но друг вариант.
Аз имах хубаво минусче и ми остават броени грамчета, за да си стигна лентичката. Днес ми е последен ден на риба и салата  Laughing
На всички  Hug Да не се чувства някой пренебрегнат  Laughing
Хубав ден и успешна седмица!  Hug

# 357
Здравейте сладурки!
Днес, ден понеделник, отново встъпвам в борбата с дебелината.
Събота и неделя си ги изкарах безвъглехидратно с изключение на няколко ягоди, изядени разделно. Иначе само грейпфрут сутрин, на обяд салата и яйце, кисело мляко следобед, на вечеря салата.... но снощи и не малко миш маш  Simple Smile Макар, че това в сравнение с обичайното ми оскъдно ядене си е кулинарна вакханалия, не вярвам да е голямо прегрешение, нали? Confused  newsm78
В събота се теглих и бях още -400гр. , но така се зарадвах, че не посмях да се претегля в неделя и днес сутринта, да не ми се развали прекрасното настроение!
Утре заран ще се тегля и ще докладвам.
На вас много много минуси!

А! За хималайската сол - супер е, напълно същата на вкус, ползвайте я с удоволствие!

# 358
И друго нещо се сещам да напомня - много добре действа по едно зелено чайче /разхлабително/ 30 мин преди ядене веднъж дневно.... Помага за отслабването!

# 359
И аз правих луната, утре ще се притегля и ще отчета резултати от 4 дни диетуване  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт