Монодиета 2 част

• 50 089
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро милички! Аз пак съм без никакъв минус след плодов ден и то  Shocked , МЦ-то ми прави номерца,но усещам как дрешките похлопват та това ми стига за мотивация. Като свърши тая работа с мц-то предполагам че стремглаво ще тръгна надолу.
Snow4eva абе усещах аз че цялата работа с вега теста е пак една измекярска история, но ти го потвърди. Та аз сам на твоя хал с мц и застой,но е временно и на всичко отгоре малко се обърках аз с моя кантар, като стъпя назад ме показва по-малко, в средата ,това което съм отбелязала на линийката и от край време се теглих в средата,а като стъпя напред повече  Shocked , та прецених че уж в средата е по-достоверно от двете крайности и така ще се тегля.
viki73 дай рецептата насам,че съм си наумила още 5 дни да правя моно поради застоя, а и ми се отразява добре дотук
petiapetiapetia супер си и продължавай напред, рано или късно целите ще бъдат постигнати аз винаги си повтарям една реплика на интелигентният ми мъж, който ми беше казал "най-дългият път почва с първата крачка", а смятам, че всички тук сме я направили и ще го извървим тоя път осеян с камънаци и предизвикателства  Hug . А между другото и аз си водя селска табличка, само че в ексел формат  Grinning
На всички хубавелки тук, успешен и усмихнат ден   bouquet
А да и за протокола аз сам на кисело мляко пак, не ми се ядат картофи ,яйца или месо.

# 331
Добро утро аз днес съм съсипана сутринта кантара ми показа +500гр.при положение,че вчера съм била много стриктна даже цял ден бях на разходка с децата,а си мислех,че днес ще си преместя линийката Crysissleyy ето и рецептат.Продукти:пилешки пържоли без кожа,прясно мляко,чесън,сол,червен и черен пипер,къри и олио или зехтин.Прави се паста от подправките и чесъна(счукан или на ренде) и се намазва хубаво месото слага се в съд с капак и се прибира в хладилника за поне 5-6 часа(аз го правя вечерта и на сутринта е готово за печене)След това се нарежда месото в тавичка и се залива с прясно мляко(обезмаслено 0,1 да е по диетично) слага се фолио и се пече на фурна 200 градуса около 1 час маха се фолиото и се запичат от двете страни пържолките и е готово.В зависимост от количеството месо се слага и прясното мляко горе долу от 500 до 1кг.месо,500мл.прясно мляко.                                                                                 

# 332
Мерси за рецептичката и някой друг ми беше казал,че с прясно мляко пържолите били страшни, ще пробвам със сигурност! Е, хайде сега горе главата не се отчайвай, може да е вода или нещо друго сега случва се , моментно състояние е  Hug Нали ти казвам моя кантар отчита 3 различни числа даже не му вярвам толкова, колкото на дрехите си  Peace

# 333
  • София
sissleyy когато съм на пиле ям пилешки пържоли без кожа по една уникално вкусна рецепта ако се интересуваш яе я напиша.Snow4eva, аз като бях МЦ единият ден бях + и после 4 дни не помръднах на кг.и сега всичко е ок като съм и стриктна като теб така,че ще тръгнеш и ти надолу.Днес си купих елда и продавачката ме пита каква искам бланширана или обикновенна не знаех,че има бланширана,но аз си взех обикновенна 500гр.за 4.50лв доста скъпо ми се видя.
viki73 Hug и аз се надявам, че скоро ще тръгна и аз като sissleyy стремглаво надолу! Laughing Днес само с някакви грамчета съм се олекотила! Joy
Относно рецептата за пиле, аз къщо се интересувам. Моля те я публикувай Simple Smile
sissleyy Hug не знам дали при някои хора не действа, но поне при мен не се получи с Вега теста! Относно кантара, моят е електронен, но въпреки това правя 3 мерения всяка сутрин едно след друго. Понякога дава колебание от 100 грама, но като се повтори показанието, го смятам за достоверно.
Аз пък имам една програма "fitness assistant" в която вписвам всичко и тя сама изчислява. Има опции за смятане на калории и какво ли не - правене на диаграми и др. Доволна съм от нея!
ina15  Hug не се тревожи за резултата! Случва се! Това е лошото като не се мериш дълго време... тайно в себе си очакваш да имаш минус, дори си мислиш, че може и да е голям, но поради някакви причини - най-често задържане на вода или МЦ - не се получава! Съжалявам... но не се отпускай и отчайвай!  bouquet Просто продължи напред!
Рецептата звучи страхотно и ще я пробвам след няколко дни като ще съм на пилето.  chef
Хубав ден на всички! Hug
И честит месец април! Grinning

# 334
Snow4eva редактирам се, защото намерих програмата и вече въведох каквото трябваше. Мерси много, че ме открехна  Hug

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 10:25 от sissleyy

# 335
  • София
Аз не съм много добре със сваляния, тегления
виж тук:
http://www.x3msoftware.com/
или пък: http://www.freedownloadscenter.com/Utilities/Misc__Utilities/Fit … ant_Download.html
Предполагам, че ще се справиш.

И аз редактирам:
Радвам се! Пробвай я, мисля, че върши добра работа! Hug

# 336
Здравейте хубавелки - слабелки  Grinning !
Докладвам минус 200гр.
Меню на вчерашния ден - един грейпфрут на закуска, на вечеря две печени чушки, два домата, три супени лъжици извара и едно яйце.
Вчера си купих  хималайска сол да заменя готварската - много е хубава.

Не съм сигурна, че трябва да се ядят обезмаслени млечни продукти - отнема им се много важна мастна киселина - кла, която спомага отслабването.

# 337
момичета Hug
аз и този път не можах newsm43
много дълго 24 дни и ми писна месото,а съм голям месоядец Thinking
отивам си при Папе,ще си правя кратки монодиети и ще докладвам
днес ще си доям месото и утре на елда
за вегетарианците:прочетох за Натали Портман,че е яла моркови и бадеми много дни за да стане още по-слаба Mr. Green за ролята "черният лебед"
и да не започнете всички да ми обяснявате за калориите в бадемите Joy
браво на тези с минусите и успех на задържащите (за сега) bouquet

# 338
Здравейте   bouquet  bouquet  bouquet
Как сте момичета ?
Snow4eva,  Hug Честито за минусчето , малко, но от сърце, както се казва  Hug
viki73, не се притеснявай за плюсчето, утре ще имаш по-голямо минусче  Hug За кантара не ме питай колко ми е трудно. Но когато остана да спя при приятеля ми сутрин няма кантар, на който да се премеря, та затова чак утре ще мога да се отчета.
Вчера и онзи ден бях много стриктна с кюфтенцата и сега ми е едно лекичко такова Simple Smile Днес обаче се налага да направя малко промени в диетата, и съм на пиле, ще продължа още три дни с пиле, и после почвам рибката, малко размяна, но се надявам, че няма да е фатална.
viki73 рецептата звучи много апетитно и ще я пробвам следващите два дни, тъкмо се чудех как да разнообразя малко менюто, да не е всеки път по един и същи начин приготвено.
petiapetiapetia  Hug Честито първо минусче   bouquet
Пожелавам ви един слънчев и отслабващ април   bouquet

# 339
  • София
petiapetiapetia Hug честито минусче! Тази кималайска сол... отдавна й се точа! На вкус като нормалната ли сол е, или трябва по-голямо количество от нея да се слага?
fleury Hug няма да е фатална размяната, предполагам! Важното е да останеш поне 2-3 дни на едно и също!
Преди малко купих 7 рибки и довечера ще ги пека. Една колежка каза хубава рецепта - върху морска сол. Пробвах й преди време рибката и хич не беше солена! Страхотна беше!
tania6  Hug

# 340
здравеите и от мен  Flutter Hug къде на шега, къде на истина  Wink днес реших да посета вашата темичка която много ми харесва и да започна 24дневната диета на Ренета thumbsupслед много лутане и четене book Rolling Eyes и така днес съм на спагети  chefдано  Praynigвече да намеря моя начин да се справя със излишните ми кг.(а те са множко-около 35) Peace
Надявам се да ме приемете във вашата приятна компания Hug Heart Eyes  bouquet

# 341
От днес и аз съм във вашите редици, днес бях на елда, утре съм на кисело мляко. Висока съм 168см., стартирам от 75кг. Ще минавам да се отчитам.  Rolling Eyes

# 342
Добро утро от мееен. Може ли моята хубавица за децка не мога да я вдигна,а днес рано рано ме събуди и аз сега  Tired с кафенце в ръка.На всичкото отгоре в 5 сутринта обиколих всички легла и стаи  Grinning, само у комшиите дето не отидох.

Та да си дойдем на думата, днеска съм с минус и то големичък за 1 ден от -0.900 грама, ехх още 100 грама и щеше да е килце. Днеска голямата ми чуденка е на какво точно да бъда,а и като се огледам днес трябва да се ходи на пазар newsm78. А този мрачен ден е сааамо за спане  smile3524

Лек ден от мен засега, а на всички начинаещи много минусчета и успех!

# 343
Добро утрооо,  Hug  bouquet Hug
Хайде ставайте момичета, навън е един приятен и слънчев ден, поне от прозореца ми в дружба (София) така изглежда  Grinning
Аз най-сетне се качих на кантара и .... резултата е - 1.100кг след два дни кюфтенца и един ден пиле, и въпреки прегрешенията ми снощи на вечерята с нашита, където освен солидно количество салата, пилешка пържола, крилца и баница, пих и бира  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Ноооо минуса си е минус, много му се радвам  Grinning
sissleyy  Hug Честит минус    bouquet
mihe, donbondon  Hug Hug Добре дошли при нас! Тук ще ви хареса, споделяме си, помагаме си и се подкрепяме, а според мен подкрепата е най-важното за да успееш с една диета.  Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 09:17 от fleury

# 344
Не мога да смогна от сутринта да готвя и чистя,защото чакам гости и не знам как няма да ям  newsm78 .Аз тази сутрин съм си пак на същите кг.ако удържа фронта да не се освиня днес и утре ще е добре.fleury,sissleyy   Hug браво момичета ще станете супер мадами с тези минуси.

Общи условия

Активация на акаунт