Монодиета 2 част

• 50 069
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
Аз взех пълнозърнест Басмати, мисля да го сваря с къри и сол, зелен лук и зелени подправки, може да капна зехтин накрая, без да го готвя.

# 421
petiapetiapetia     Hug
Благодаря за рецептите, изглеждат доста апетитно, аз съм опитвала с гъбки и спанак. Като стигна пак до оризовите дни ще опитам и другите   bouquet

# 422
А ориза, какво количество дневно, че така ми се услади  Crazy

# 423
Аз си ги разпределям на три равни порции сутрин обед и вечер.
Нормално количество в чиния без да е препълнена, което като грамаж не знам по колко се пада   Rolling Eyes

# 424
Аз изядох 2 чинии на веднъж  Embarassed Но не съм яла нищо до този момент..Ще хапна пак към 21 часа, знам че е вредно, но точно тогава пощръклявам от глад  Confused

# 425
feta cheese и аз съм така към 21 - 22 така почва да ми стърже корема, сякаш нищо не съм яла цял ден. Опитай с чай или айрян.  Rolling Eyes
Аз понякога вечер си правя кана айрян и я изпивам до полунощ, просто по-рано не мога да заспя. Малко разваля монодиетичния режим, ама като съм гладна ....  Embarassed Rolling Eyes Embarassed

Да споделя и аз една рецепта за рибка  Simple Smile Вчера правих и стана много вкусна. Филе пангасиус се осолява и намазва с горчица, оставя се да престой половин час в хладилника и се пече на тефлонов тиган без мазнина докато придобие златист загар. На мен малко ми се накъсаха парченцата, но въпреки това си беше много вкусно, опитайте няма да съжалявате  Wink

# 426
Аз ако не хапна късничко, цяла нощ съм ей така -  Shocked
Мятам се, въртя се, ходя до ВеЦе-то нонстоп..Навици вредни  Outta Joint

# 427
  • София
fleury  Hug много апетитно звучи!  chef
Аз пък за първи път преди няколко дни направих рибата на фурна върху морска сол. Преди това бях правила само пиле по тази технология. Стана страхотно. Направих го със скумрии, но моята колежка, която ме светна за рецептата прави пъстърва така. Стана много добре! Grinning
feta cheese  Hug много късно хапваш! Трябваше по-рано... Иначе прегладняваш.

Аз преди малко си хапнах 2 домата, за да мога изкарам до довечера до 21 ч.

# 428
Днес на ориз с кисело мляко ще изкарам без грижи. Чудя се утре какво да е  Thinking Яйцата са ми имного тежки, лошо ми става от яйца, не че не мога да ги ям, но наистина се чувствам зле от тях. От плодовете ме е страх, да не би да се издъня, само 3-ти ден ще ми е, а и след този ориз днес.. Rolling Eyes Зеленчуците..ако ги гарнирам със сирене бих могла, но иначе пак ще ми пристърже и ще се изложа..Риба може би  Thinking...нея със домат мога да я комбинирам нали?

# 429
viki73 не съм правила пържолките, защото купихме други меса и днеска съм направила зеле със пиле в гювеча и така ми се хапва, но ще си избера или месото или зелето  Rolling Eyes и мерси на всички за пожеланията за малката, само аз не знам как няма да издивеем вкъщи 2-3 седмици  Shocked
petiapetiapetia браво момиче  Peace , продължавай все така!

# 430
Олях се с този ориз с кис. мляко  ooooh! Четири сериозни порции, последната преди минути  Confused / в момента е 21 при мен/ Утре ще съм с "+"вместо с "-" , дано не се демотивирам, от лакомията си днес  Tired

Лека вечер   bouquet

# 431
Аз затова не се тегля всеки ден. Wink

# 432
Добро утро!Най-после и аз да си преместя линийката сутринта не можех да повярвам три пъти се мерих и резултата -1.100  newsm44  newsm44.Заслуга имате всички вие защото много ме мотивитате за което много ви благодаря и най-вече на Snow4eva , sissleyy Аз в тази моно правя някой неща като в диетата на Папе както ме посъветва Snow4eva и накрая се получи и малко и мои промени в диетата.Просто всичко е до режим,порция и меню другото си идва.На всички  Hug и лек ден днес аз съм на плодове.   

# 433
Линийката ще ми се коригира утре Laughing

# 434
viki73 Страхотни резултати, браво  Hug Hug Hug Hug

Аз днес както и предполагах, нямам минус, задържала съм от вчера  Rolling Eyes Ама така е с ориза, днес се чудя риба ли, плодове ли, зеленчуци ли  Thinking Ще ви кажа по-късно какво съм решила, но ориз няма да повтарям със сигурност  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт